Header Ads

  • Breaking Green News

    Λάθος η διακοπή χορηγιών προς τον Ερασιτέχνη, βρείτε τα για το καλό των Αθλητικών τμημάτων


    Η είδηση ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σταματά την χορήγηση προς τον Ερασιτέχνη δεν άρεσε σε πολλούς...


    Όμως για να πάρθηκε μια τέτοια απόφαση από τον Γιάννη Αλαφούζο κάτι έχει γίνει το τελευταίο διάστημα, ή είναι θέμα παρεξηγήσεων ή υπάρχουν διάφοροι μέσα στον Ερασιτέχνη, εκτός της διοίκησης, που δεν κατανέμουν σωστά τα ποσά που δίνει η ΠΑΕ ή ο Αλαφούζος προς την "μάνα του λόχου".


    Θεωρούμε πως το πρόβλημα δεν είναι τόσο, στο ότι έπαψε η ΠΑΕ να βάζει υποχρεωτικά για την αγορά εισητηρίων διάρκειας, ο κάτοχος να δίνει ένα επιπλέον ποσό πέραν του κόστους διάρκειας, για "κάρτα φίλου" ή και "κάρτα μέλους" στον Ερασιτέχνη, αυτό ξεκίνησε κανονικά στα φετινά διάρκειας, αλλά μετα από λίγες μέρες διακόπηκε, λόγω άλλων που γίνονται στις τάξεις του Ερασιτέχνη.

    Λέμε δεν είναι σοβαρό, γιατί αυτά ήταν όχι τόσο μεγάλα ποσά, γιατί αυτό ας πούμε ότι το έκανε η ΠΑΕ για να μην επιβαρύνει υποχρεωτικά επιπλέον οικονομικά, τον κόσμο που θέλει να αγοράσει διάρκειας στο ποδόσφαιρο.

    'Αλλα είναι τα σημαντικά ποσά που θα χάσει ο Ερασιτέχνης, όχι από την ΠΑΕ, αλλά αυτά που έδινε προσωπικά ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος εδώ και πολλά χρόνια, για παράδειγμα να θυμίσουμε τις μεταγραφές Κόβαρ και Ερνάντεζ στην ομάδα βόλεϊ, ήταν προσωπική χορηγία-δωρέα του Αλαφούζου, όπου με αυτούς την πρώτη χρονιά η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα και πήγε στον ημιτελικό του Challenge Cup Volleyball, αλλά και σε άλλα τμήματα όπως στο γυναικείο βόλεϊ και μπάσκετ με μεταγραφές αθλητριών.

    Πέρσι ο ίδιος ο Αλαφούζος να θυμίσουμε, έδωσε πάνω από 300 χιλιάδες, άλλα μέσω δωρεές, άλλα μέσω χορηγίας από άλλες δίκες του επιχειρήσεις, επίσης μεγάλη χορηγία έκανε και στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου που από πέρσι είναι στην πρώτη κατηγορία.

    Οι "φήμες" που ακούγονται τις τελευταίες μέρες για διάφορες "τακτικές" για το που και σε ποιους πηγαίνουν τα χρήματα που δίνει η ΠΑΕ και ο Αλαφούζος προσωπικά, είναι πολύ αρνητικές και αν ισχύουν τότε η ΠΑΕ και ο Αλαφούζος έχουν δίκιο στην απόφαση τους, δεν γίνεται τα ποσά αντί να πηγαίνουν ολόκληρα για συμβόλαια αθλητών/τριών να κόβονται σε κομμάτια και να καταλήγουν αλλού.

    Να γνωρίζει ο κόσμος πως ο Αλαφούζος βοηθάει και σε άλλα επίπεδα τόσα χρόνια τον Ερασιτέχνη που δεν βγαίνουν στη δημοσιότητα, ο ίδιος δεν το επιθυμεί, δεν αμφισβητείται λοιπόν η στήριξη του προς τη "Μάνα του Λόχου", το πρόβλημα υπάρχει στις τάξεις του Ερασιτέχνη και πρέπει να βρεθεί λύση.

    Επίσης γνωρίζαμε ότι τις επόμενες μέρες θα υπήρξε από κοινού συμφωνία, με τη συμβολή της ΠΑΕ, η αθλητική εταιρία που θα έντυνε την ποδοσφαιρική ομάδα να έντυνε και όλα σχεδόν τα τμήματα του Ερασιτέχνη, ελπίζουμε να μην έχει χαλάσει ούτε αυτό, κάποιοι να μην βάζουν εμπόδια μέσα από τον Ερασιτέχνη να μην γίνει αυτή η συνεργασία.

    Να θυμίσουμε στον κόσμο, πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εδώ και χρόνια έκοψε να υπάρχει υποχρεωτικά αγορά εισιτηρίου διαρκείας + την καταβολή ποσού για Κάρτα Φίλου ή Μέλους, για να μην επιβαρύνεται ο κάτοχος επιπλέον με κόστος, δεν είναι κάτι κακό αυτό που έκανε η διοίκηση της ΚΑΕ, για τον κόσμο το έκανε.

    Κάτι ακόμα, η ΠΑΕ συνεχίζει να στηρίζει με ένα ποσοστό, το υποχρεωτικό βάση αθλητικού νόμου, να δίνει ένα ποσό μέσω εισητηρίων στον Ερασιτέχνη, απλά κόπηκε προς το παρόν αυτό το έξτρα που έδινε η ΠΑΕ για κάρτα φίλου ή μέλους.

    Καλούμε λοιπόν τους Τάκη Μαλακατέ και Γιάννη Αλαφούζο να τα βρουν, να δοθούν οι κατάλληλες εξηγήσεις για να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις, η ΠΑΕ να εντάξει πάλι αν θέλει το έξτρα ποσό για κάρτα φίλου ή μέλους, αλλά το κυριότερο από όλα είναι να μη κόψει ο Γιάννης Αλαφούζος το πολύ σημαντικό ποσό που δίνει ο ίδιος στον Ερασιτέχνη ώστε τα τρία βασικά τμήματα, βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών αλλά και το μπάσκετ γυναικών να έχουν ρόστερ πρωταθλητισμού, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια, αυτό είναι το πιο σημαντικό!


    Υ.Γ. Τον Αλαφούζο μπορεί να τον βρίζει ο κόσμος ή να διαφωνεί μαζί του για όσα έχει κάνει τα προηγούμενα χρόνια, έχει τα δίκια του γιατί η ομάδα έχει 14 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, ούτε έμας μας αρέσει αυτό, αλλά ρε παιδιά για πίο λόγο να τον βρίζει ο κόσμος στους αγώνες των Ερασιτεχνικών τμημάτων; Αν δεν έβαζε αυτός τα δικά του χρήματα, τα τμήματα που σας γράψαμε πίο πάνω δεν θα διεκδικούσαν κανέναν τίτλο, να υπάρχει ένα μέτρο, είναι κρίμα να την πληρώσουν αυτά τα τμήματα για μ@λ@κιες, να υπάρχει λίγη σοβαρότητα.

    Υ.Γ. Στις αντίπαλες ομάδες, για παράδειγμα, υπάρχει "νταβατζιλίκη", οποίος θέλει να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας πρέπει πρώτα να γίνει μέλος στον Ερασιτέχνη.


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad