Header Ads

  • Breaking Green News

    Χρειάζεται σοβαρότητα και συγκέντρωση απ' όλους τους παίχτες

     

    Ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-1 την Μπότεφ, αλλά αδίκησε τον εαυτό του με τα ατομικά λάθη...


    Εκεί που το παιχνίδι είχε τον πλήρη έλεγχο των πράσινων και πήγαινε για ένα εύκολο βράδυ και στη ρεβάνς, μετά το 70' από ένα απαράδεκτο λάθος, χωρίς πίεση μάλιστα, του κακού για άλλη μια φορά Βιλένα, δίνει άλλο χαρακτήρα στον επαναληπτικό.

    Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι για 70' λεπτά, χάθηκαν πολλές ευκαιρίες και για άλλα γκολ, ο Τζούρισιτς ξεχώρισε, είχε και δοκάρι μετά από εξαιρετικό πλασέ, θα ήταν το ιδανικό να γινόταν το 3-1. 

    Προβλημάτισαν τα ατομικά εύκολα λάθη, όπως και αυτό του Σέγκενφελντ, μπορεί να μην το πλήρωσε η ομάδα με την ισοφάριση, αλλά τέτοια λάθη σε τέτοια παιχνίδια, είναι απαγορευτικά, γιατί εύκολα μπορεί να πάει στραβά ένα ολόκληρο παιχνίδι πρόκρισης.

    Απαιτείται μεγάλη συγκέντρωση από όλους τους ποδοσφαιριστές, είναι η χρονική περίοδο τέτοια, αρχής της σεζόν, τα πόδια βαριά όλων εξαιτίας μιας εξαντλητικής προεργασίας όπως πρέπει για να βγει μια μεγάλη και δύσκολη σεζόν.

    Καταλαβαίνουμε ότι δεν υπάρχει ρυθμος, λογικό είναι αρχή της σεζόν, όμως η ατομική συγκέντρωση των παιχτών, πρέπει να υπάρχει μέχρι το τέλος του αγώνα. Δεν είναι φαινόμενο του Παναθηναϊκού, που δεν έχει ρυθμό σε μεγάλα χρονικά διαστήματα, το βλέπουμε σε όλες τις ομάδες που δίνουν προκριματικά αυτή την περίοδο σε όλες τις διοργανώσεις, ο Άγιαξ που είναι πιθανός αντίπαλος του Παναθηναϊκού στην επόμενη φάση, νίκησε δύσκολα την Βοϊβοντίνα στο 87' με 1-0.

    Η πρόκριση είναι πολύ σημαντική για το σύλλογο, ο πρώτος στόχος χρονικά η συμμετοχή στους ομίλους του Europa League, αυτό πρέπει να καρφωθεί στο μυαλό όλων, η σοβαρότητα είναι βασική προϋπόθεση.

    Ο Άλεξ Γερεμέγιεφ συνεχίζει να σκοράρει, έκανε το 1-0, με την πρώτη επαφή σκόραρε στο 8' λεπτό, ήταν μέσα στις φάσεις, είχε και άλλη μεγάλη ευκαιρία για το 2-0. Ο Τάσος Μπακασέτας αρκετά κινητικός, βοήθησε στην ανάπτυξη των επιθέσεων, ενώ σκόραρε και το 2-0 με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο διακριθείς, όπως είπαμε και πριν, Τζούρισιτς.

    Δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε και στον άφαντο Σπόραρ, πέρασε σαν αλλαγή και ηταν σαν να μην πέρασε ποτέ στον αγώνα, συνεχίζει να προβληματίζει, ως συνέχεια από την περσινή σεζόν, ξεκάθαρα πρέπει να πουληθεί και η ομάδα να ενισχυθεί σε αυτή τη θέση, το ίδιο πρέπει να γίνει και με τον Βιλένα, είναι πολύ αργός και γκελαδόρος, αυτοί οι δύο παίχτες στοίχησαν 6,5 εκατομμύρια ευρώ σε αγορές και η προσφορά τους είναι άκρος ζημιογόνα, από τις δύο πιο τραγικές επιλογές του Γιοβάνοβιτς, χωρίς καμία ποδοσφαιρική λογική η επιλογή τους.

    Οσο για τις μεταγραφές, ο Τέτε ήταν στο γήπεδο και αποθεώθηκε από τον κόσμο, η πίο δαπανηρή και εντυπωσιακή μεταγραφή στο ελληνικό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής. Η ομάδα όμως δεν θα μείνει εκεί, δουλεύει άλλες δύο αρκετά καλές υποθέσεις παιχτών ώστε σύντομα και αυτοί να φορέσουν τα πράσινα.

    Υ.Γ. Ευχάριστη εικόνα το κλίμα στο γήπεδο, παρά την ζέστη, τον άγνωστο και μη εμπορικό αντίπαλο, οι καλοκαιρινές διακοπές αρκετών, πήγαν στο γήπεδο όπως και οι οργανωμένοι, στήριξαν σε όλο τον αγώνα, επίσης λογικό να έχει και κάποιο μούδιασμα ο κόσμος, περιμένει να δει και άλλες μεταγραφές που ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας.

    Editorial: (greenarea team)

    1 σχόλιο:

    Post Top Ad