Header Ads

  • Breaking Green News

    Να αποχωρήσουν άμεσα 5+2 παίχτες που δεν μπορούν προσφέρουν


     Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις προσπάθειες του στην μεταγραφική αγορά, ενώ παράλληλα κάνει ξεκαθάρισμα στο υπάρχον ρόστερ...


    Ένα ρόστερ που βαραίνει την ομάδα σε όλα τα επίπεδα, όπως σε οργάνωση, απόδοση αγώνων και αγωνιστική εξέλιξη.  

    Το μέρος του ρόστερ αυτού που πρέπει  να αποχωρήσει, είναι επιλογές του προηγούμενου προπονητή, λάθος επιλογές και ακριβές, που εκ' τού αποτελέσματος δεν βοήθησαν.

    Παίχτες που ήρθαν ως ταλέντα και έμειναν στάσιμα, ενώ δεν δούλεψαν για να βελτιωθούν, παρά το χρόνο που τους δόθηκε.

    Οι 5 παίχτες που πρέπει να αποχωρήσουν άμεσα είναι:

    Σπόραρ:

    Στοίχησε 3,5 εκατομμύρια η αγορά από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ το ετήσιο συμβόλαιο του κοντά στα 900 χιλιάδες ευρώ. Φέρει ευθύνη για τα άχαστα γκολ τη χρονιά που η ομάδα ήταν στο +8 διαφορά και έχασε το πρωτάθλημα, έχασε πολλά κρίσιμα γκολ εύκολα, όπως το πέναλτι με Βόλο, αλλά και το γκολ σε κενό τέρμα στη Μπράγκα, αυτό από μόνο του στοίχησε τη συμμετοχή στους ομίλους, αλλά και χασούρα 35 εκατομμύρια ευρώ με τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League. Πέρσι επίσης τραγικός. Όπως και φέτος μια από τα ίδια, εκτός με Μπότεφ έχασε δύο σίγουρα γκολ.

    Βέρπιτς:

    Ήρθε με προσδοκίες, γιατί είχε πολύ καλές σεζόν με την Δυναμό Κιέβου, όμως στον Παναθηναϊκό δεν βοήθησε, ενώ στοιχίζει 800 χιλιάδες περίπου το χρόνο.

    Τσοκάι:

    Η επιλογή του Ιβάν από το πανέρι που στοίχησε ακριβά στην ομάδα με αγορά που πλήρωσε στην πρώην ομάδα του 1 εκατομμύριο ευρώ, δεν βοήθησε καθόλου.

    Τρουγιέ:

    Ήρθε ως ταλέντο, δεν βοήθησε, ενώ έδειχνε καλα χαρακτηριστικά ως χαφ, δυστυχώς ο σοβαρός τραυματισμός του τον πήγε αρκετά πίσω.

    Κλεινχέσλερ:

    Ήρθε μόνο και μόνο ως κίνηση απελπισίας από τον Γιοβάνοβιτς, αφού κωλυσιεργούσε ως συνήθως στους μεταγραφικούς στόχους. Πότε τον έβαζε εξτρέμ και πότε στα χαφ, δεν βοήθησε πάρα τις ευκαιρίες που του έδωσε.

    +2:

    Σέγκενφελντ: 

    Ένας αμυντικός που έκανε καλή χρονιά μόνο τον πρώτο χρόνο, από εκεί και μετά τον συνοδεύουν ασταθείς αποδόσεις αμυντικά, κινήσεις και ενέργειες σε αγώνες, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια, που έθεσαν σε κίνδυνο την ομάδα βαθμολογικά, όπως κόκκινες κάρτες σε άκυρες στιγμές, αλλά και πολλά τσάφ με τη μπάλα στα πόδια που κατέληγαν σε γκολ εις βάρος της ομάδας.

    Βιλένα:

    Ήρθε ως ένα σημαντικό όνομα στην Ευρώπη, διεθνής Ολλανδός. Στον Παναθηναϊκό όμως δεν πρόσφερε απολύτως τίποτα, αγωνίζεται σαν παλαίμαχος, βαρύς και αργός με πολλά τσάφ, σαν αυτό που έκανε στον εντός έδρας αγώνα με Μπότεφ, αυτό ήταν το αποκορύφωμα, από το λάθος του δέχθηκε γκολ η ομάδα, σε κρίσιμο ευρωπαϊκό αγώνα, η γιούχα του κόσμου στην αλλαγή, πλήρως δικαιολογημένη, αφού δεν είχε καμία επίγνωση της κατάστασης και του αγώνα. Άλλη μια λάθος επιλογή του Γιοβάνοβιτς, ακριβή και αυτή, αφού ο Παναθηναϊκός πλήρωσε στην Εσπανιόλ περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το ετήσιο συμβόλαιο του είναι 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

    Δεν συμπεριελήφθησαν στην παραπάνω λίστα οι Πέρεθ και Αιτόρ, γιατί επίσημα είναι εκτός Παναθηναϊκού και τους ζητήθηκε να βρουν ομάδα να συνεχίσουν την καριέρα τούς.

    Επειδή κάποιοι από τούς παραπάνω ίσως επιλέξουν να κάτσουν πάνω στο συμβόλαιο τους, που είναι και αρκετά μεγάλο, όπως για παράδειγμα των Βιλένα, Αιτόρ, Βέρπιτς και Σπόραρ, η διοίκηση να βρεί τρόπο να αποδεσμευθούν ή να δοθούν και δανεικοί.

    Όλοι οι παραπάνω δεν έχουν προσφέρει απολύτως τίποτα, αντίθετα ζημίωσαν την ομάδα σε όλα τα επίπεδα, είναι λοιπόν επιτακτική η έξοδο τους!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad