Header Ads

  • Breaking Green News

    Δεν άξιζε την ήττα

     


    Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να σκοράρει ενώ ήταν καλύτερος του Άγιαξ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα...


    Σε μια αδράνεια της πράσινης άμυνας και ένα σουτ των Ολλανδών, έγινε το 0-1 υπέρ του Άγιαξ, σε μια στιγμή που ούτε ο Ντραγκόφσκι είχε καλή ορατότητα.

    Άδικο το αποτέλεσμα για το τριφύλλι, μετά το 30' λεπτό κυριάρχησε στο γήπεδο, αναγκάζοντας τους παίχτες του Άγιαξ να υποχωρήσουν στο μισό γήπεδο, έκαναν συνεχώς καθυστέρηση, σαν να βλέπαμε μια μικρή ομάδα του Ελληνικού πρωταθλήματος που βάζει ένα γκολ κλείνετε ταμπούρι για να κρατήσει το αποτέλεσμα, κάτι σαν την Κηφισιά.

    Στο 44' λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός έχασε κρίσιμη ευκαιρία, μετά από ατομική ενέργεια και σουτ του Μπακασέτα, η μπάλα καταλήγει στο δοκάρι, το σημείο ήταν τέτοιο που αν η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα, θα μιλούσαμε για άλλη συνέχεια στον αγώνα και σε ψυχολογικό κομμάτι.

    Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι, ξεκίνησαν πολύ καλά με πίεση, κατοχή και ευκαιρίες με Τζούρισιτς, Μαντσίνι και Γερεμέγιεφ, αυτή του Σουηδού θα μπορούσε να έχει άλλη κατάληξη αν ήταν λίγο πιο κοντά στην εστία.

    Η προσπάθεια της ομάδας με βάση και την εποχή, παίζει καλό ποδόσφαιρο, θέλει όμως και περισσότερη ευστοχία αλλά και τύχη στα σουτ.

    Τεράστια παραφωνία στον αγώνα και ο διαιτητής, έπαιξε ξεκάθαρα 20-80 υπέρ των Ολλανδών, συνεχίστηκε η παράδοση που θέλει τον Άγιαξ κόντρα σε κάθε ελληνική ομάδα στην Ευρώπη να έχει μαζί της και την διαιτησία. Παρα πολλά φάουλ των Ολλανδών ήταν με τις τάπες, όπως στον Τσέριν, αρκετή μεροληψία είχε και με τις κάρτες, για αστείους λόγους έδινε κίτρινες στους πράσινους, δημιουργώντας και εκνευρισμό στους γηπεδούχους, κλασικές μέθοδοι για διαιτητές που δεν σφυρίζουν 50-50.

    Σίγουρα τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Παναθηναϊκό στη ρεβάνς της Ολλανδίας, αλλά τίποτα δεν τελείωσε, έχει ακόμα 90' λεπτά ή και παραπάνω, αν σκοράρει πρώτος έχει πολλές πιθανότητες, αρκεί να μην εχει και την διαιτησία απέναντι του.

    Το παιχνίδι του δεύτερου ημιχρόνου να γίνει οδηγός για τους παίχτες του Αλόνσο, βάζοντας μεγαλύτερη πίεση αλλά και ταχύτητα στο πρώτο μισού του γηπέδου, βάζοντας το γρήγορο γκολ που είναι και το μέγα ζητούμενο από τα πρώτα λεπτά του αγώνα στο Άμστερνταμ.

    Στις 15 Αυγούστου η ρεβάνς, ημέρα εορτασμού της Παναγίας, όπως και πέρσι στην Μαρσέιγ, απαιτείται μια ανάλογη υπέρβαση από όλους τους παίχτες για να γίνει η ανατροπή και μια τεράστια πρόκριση.

    Υ.γ. Νωρίς Αυγούστο, απίστευτη ζέστη, ο κόσμος του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, πάνω από 30 χιλιάδες ήταν στις εξέδρες, τα συνθήματα τους έδωσαν τεράστια ώθηση στο δεύτερο ημίχρονο, παρ όλα αυτά το γκολ που δεν ήρθε, οι οπαδοί της ομάδας χειροκρότησαν παρατεταμένα την προσπάθεια των πράσινων.


    Editorial: (greenarea team)

    1 σχόλιο:

    Post Top Ad