Header Ads

  • Breaking Green News

    Σαν διαστημόπλοιο το νέο ΟΑΚΑ για τον κόσμο και τους αστέρες του Παναθηναϊκού (Pics)

     

    Μια πρώτη γεύση πήρε ο κόσμος του Παναθηναϊκού από το νέο "διαστημικό" ΟΑΚΑ που ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν...


    Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνει πράξη το όραμα για έναν Παναθηναϊκό πολύ μπροστά από τα Ευρωπαϊκά δεδομένα του μπάσκετ γενικά με βάση φυσικά το νέο του γήπεδο- κόσμημα, που αντίστοιχο του δεν θα υπάρχει στην Ευρώπη και ούτε στην Αμερική πλην ελαχίστων ίσως εξαιρέσεων.

    Όταν οι άλλοι... περιμένουν το ελληνικό δημόσιο να τους εγκαταστήσει μονάδα ερκοντισιον για το ΣΕΦ, ο Παναθηναϊκός Aktor και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, επενδύει τεράστια ποσά, ανω των 15 εκατομμυρίων για την ολική ανακαίνιση και αναμόρφωση του ΟΑΚΑ! 

    Μόνο το γυάλινο παρκέ γυάλινο παρκέ θα συνεχίσει κοντά στα 3,2 εκατομμύρια ευρώ, μια επένδυση που θα δώσει άλλη αισθητική στην Ευρωλίγκα γενικά αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ.

    Σαν διαστημόπλοιο θα είναι το νέο ΟΑΚΑ, ένα αντάξιο γήπεδο για την κορυφαία ομάδα της Ευρώπης, τους Galacticos αστέρες του Παναθηναϊκού και του master Εργκίν Αταμάν!

    Όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενα άρθρα, το νέο ΟΑΚΑ δεν θα είναι χώρος προσέλευσης των οπαδών μόνο για τις ημέρες των αγώνων, αλλά για όλη την εβδομάδα, αφού θα έχει τα πάντα, από καφετέριες εκτός γηπέδου, εστιατόρια, μέχρι και θεματικά πάρκα για κάθε οικογένεια που θέλουν τα παιδιά τους να παίζουν σε οργανωμένα σημεία εκτός του γηπέδου.

    Μάλιστα το νέο ΟΑΚΑ, θα γίνει ένα κίνητρο για φιλάθλους από όλη την Ευρώπη, δηλαδή αυτό που λέμε, αθλητικός τουρισμός.

    Δείτε μερικά πράγματα σε φωτογραφίες από το νέο ΟΑΚΑ που ετοιμάζεται και τον Οκτώβριο ανοίγει τις πύλες τού, στο πρώτο εντός για την Euroleague:





    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad