Header Ads

  • Breaking Green News

    Ανώτερος και σοβαρός ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση

     


    Επιβλητικός ο Παναθηναϊκός ισοπέδωσε την Μπότεφ στην έδρα της με 0-4 και προκρίθηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League...


    Με ωραίο ποδόσφαιρο οι παίχτες του Αλόνσο, έκαναν περίπατο στη Φιλιππούπολη, τους αδικεί το 0-4 αφού το σκορ χωρίς υπερβολή έπρεπε να λήξει 0-8, με τις κλασικές ευκαιρίες και τετ α τετ που χάθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

    Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του, ως ανώτερη ομάδα, πλέον κοιτάει τον επόμενο αντίπαλο που θα είναι ο Άγιαξ, σε μια ιστορική αναμέτρηση λόγω και του παρελθόντος των δύο ομάδων.

    Τι έγινε στον αγώνα:

    Στο πρώτο ημίχρονο, οι πράσινοι δεν άφησαν περιθώρια στους γηπεδούχους για το ποιός θα είναι το αφεντικό του αγώνα, αφού με εξαιρετικό συνδυασμό στην περιοχή της Μπότεφ, ο Τζούρισιτς στον  Μπλαντένοβιτς, αυτός γύριζει τη μπάλα στον Γερεμέγιεφ και αυτός σκοράρει με πλασέ για το 0-1 στο 6' λεπτό.

    Η συνέχεια ήταν μια ροή αγώνα που ο Παναθηναϊκός έκανε ότι ήθελε, έκοβε και ανέβαζε ταχύτητα οπότε ήθελε, το 0-1 ανέβασε ακόμα περισσότερο την όρεξη τών πράσινων, στο 35' μετά από στημένη φάση και σέντρα του Μπακασέτα, ο Τζούρισιτς με σουτ κάνει το 0-2.

    Με ανεβασμένη ταχύτητα το Τριφύλλι, ο Μπακασέτας στο 39' λεπτο με ωραίο σουτ αγγίζει το 0-3, αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι. Το τρίτο γκολ δεν άργησε, ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Γερεμέγιεφ πασάρει στον Μαντσίνι και ο Αργεντινός στον ο εκπληκτικός Τζούρισιτς για το 0-3!

    Το δεύτερο ημίχρονο με Μαξίμοβιτς η πρώτη αλλαγή, αρχίζει με τον ίδιο τρόπο, νωρίς και με τον ίδιο εκτελεστή, μετά από ασίστ του Κώτσιρα στον Γερεμέγιεφ και αυτός σημειώνει το 0-4 στο 50' λεπτό.

    Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός έκοψε ταχύτητα, αλλά όποτε ήθελε έφτανε στην περιοχή των αντιπάλων, ο Αλόνσο έκανε αλλαγές, πέρασε στον αγώνα τον Τετέ λίγο μετά το 60' λεπτό,  όπως και τους Λημνιό, Ζεκα και Σπόραρ.

    Ο Βραζιλιάνος άσος, με τις πρώτες επαφές έδειξε την κλάση του σε ένα γήπεδο χωράφι, ανάμεσα σε δύο αντιπάλους δίνει πάρε βάλε στον Γερεμέγιεφ μέσα στη μικρή περιοχή, αλλά ο Σουηδός εκτελεί δυνατά χωρίς να επιλέξει μία γωνία, είχε την ευκαιρία να κάνει χατ τρικ.

    Ο Τετέ αρκετά κινητικός, ζητούσε μπάλα, μοίραζε, ενώ περνούσε ανάμεσα από δύο αντίπαλους, θα μπορούσε και να σκοράρει αν ο Σπόραρ έκανε μια σωστή πάσα. 

    Οι ευκαιρίες που χάθηκαν ήταν κλασικές για γκολ, τόσο λίγο πριν το 90', όσο και στο 5' λεπτό των καθυστερήσεων, ο Λημνιός χάνει ευκαιρία, ο Σπόραρ από κοντινή απόσταση αδυνατεί να κάνει πλασέ σωστό, ενώ ξανά ο Σλοβένος πετάει στα σκουπίδια μια τρομερή πάσα του Τετέ στο φινάλε των καθυστερήσεων για να γίνει το 0-5, ο γνωστός και αδιόρθωτος Σπόραρ, εν τέλει το 0-4 έμεινε τελικό.

    _

    Όσο περνάει ο καιρός, ο Αλόνσο μεταφέρει στους παίχτες το πλάνο του, το είδαμε αρκετές φορές μέσα στο παιχνίδι, μάλιστα οι πράσινοι δημιουργούσαν ωραίους συνδιασμούς σε ένα γήπεδο χωράφι. Θέλει χρόνο και το ποίο σημαντικό, να ολοκληρωθεί και το παζλ των μεταγραφών.

    Σε αυτό το δεύτερο παιχνίδι, είδαμε και μεγάλη επίδραση που έχουν ως βασικοί, 'Ινγκασον, Τσέριν και Τζούρισιτς, όπως και τον Αράο στα φαφ, ενώ έρχονται και οι Μαξίμοβιτς, Τετέ και Ιωαννίδης, χωρίς να προσθέσουμε μέσα σε αυτούς το βασικό εξτρέμ και το μπακ που ακολουθούν στις μεταγραφές, θα μιλάμε για μια εντελώς διαφορετική ομάδα με αρκετή ποιότητα τόσο σε σύνολο, αλλά και ατομικά.

    Ο πρώτος αγώνας είναι την ερχόμενη Πέμπτη κόντρα στον Άγιαξ, σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ, η ομάδα με τον κόσμο της θα προσπαθήσει να κάνει αυτό που έκανε και πέρσι, με τη Μαρσέιγ, το επόμενο βήμα σε διπλά παιχνίδια, που θα τη φέρει ένα βήμα πίο κοντά στους ομίλους του Europa League.

    Μέχρι το πρώτο παιχνίδι με τον Άγιαξ, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε δύο ακόμα μεταγραφές, αυτές των εξτρέμ και μπακ.

    Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξανά στις επάλξεις για ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι, το ΟΑΚΑ θα ζήσει ξανά μεγάλη ποδοσφαιρική βραδιά και τον κόσμο να δίνει βροντερό παρόν για να στηρίξει το τριφύλλι!


    Υ.γ.1. Είδαμε τον Ντιέγκο Αλόνσο να δίνει έναν ελεύθερο ρόλο στον παίχταρα Τετέ, από δεξί εξτρέμ, στα χαφ, μετά αριστερά και μετά πάλι δεξιά και ως κρυφό φορ, ήθελε και να μπερδέψει τον Άγιαξ στην ανάλυση που θα κάνει για τον παίχτη, σωστή σκέψη του, αφού ο Βραζιλιάνος όχι στα ατού το απρόβλεπτο σε ατομικές ενέργειες σε όποια πλευρά του γηπέδου βρεθεί.

    Υ.γ.2. Ο Λημνιός δεν μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται έτσι στον Παναθηναϊκό, ήταν εντελώς εκτός αγώνα για άλλη μια φορά, δεν εκμεταλλεύεται τώρα τις ευκαιρίες του Αλόνσο να δείξει ότι μπορεί έστω ως αλλαγή να τον εμπιστευτεί, δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες ακόμα.

    Υ.γ.3. Ο απαράδεκτος Σπόραρ για άλλη μια φορά έχασε τα άχαστα. Αν το σκορ δεν ήταν αυτό που ήταν, τι θα γινόταν; Πάλι ροντέο μέχρι το τελευταίο λεπτό και ο Σλοβένος στην κοσμάρα του. Ένας παίκτης που ποτέ δεν έπρεπε να είχε έρθει στον Παναθηναϊκό, πιστεύουμε πως οι μέρες του είναι λίγες ακόμα στον σύλλογο.

    Υ.γ.4. Για τον Άλεξ Γερεμέγιεφ τα έχουμε γράψει τόσες φορές, αυτό το παιδί άξιζε περισσότερες ευκαιρίες από την πρώτη μέρα που ήρθε στην ομάδα, αλλά ο Γιοβάνοβιτς του φέρθηκε εντελώς άδικα, για να προωθεί την λαθεμένη του επιλογή που ακούει στο όνομα Σπόραρ.

    Υ.γ. 5. Συγχαρητήρια στον κόσμο του Παναθηναϊκού που από τους διάφορους συνδυασμούς της Μακεδονίας, αλλά και από άλλες περιοχές, πήγαν στη Βουλγαρία να στηρίξουν την ομάδα!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad