Header Ads

  • Breaking Green News

    Θα είναι μεγάλο λάθος αν δεν αποκτηθεί ποιοτικό φορ

     


    Ο DoctorGreen γράφει για μια σημαντική μεταγραφή που ακόμα δεν έγινε: Ο Παναθηναϊκός έφτασε στο παρά ένα να αποκτήσει ποιοτικό φορ στη θέση του Σπόραρ...


    Αλλά οι χειρισμοί λίγες ώρες πριν λήξει η ημέρα κοινοποίησης της Ευρωπαϊκής λίστας στην Ουέφα, στις 4 Σεπτεμβρίου, δεν μπόρεσαν να αποδεσμεύσουν τον Σπόραρ και να ολοκληρωθεί μια σπουδαία κίνηση στη θέση του επιθετικού.

    Το στορυ της υπόθεσης φορ, είχε φουντώσει για τα καλά από τις 2 Σεπτεμβρίου, όλα έδειχναν πως ο Σπόραρ θα πήγαινε σε ομάδα και ο Κορέα θα ερχόταν στη θέση του, για το τελευταίο μπαμ του καλοκαιριού.

    Είχαν φτάσει όλα πολύ κοντά στην ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής, αλλά ο Σπόραρ τις πρώτες πρωινές ώρες της 4ης Σεπτεμβρίου δεν πήγε τελικά στην ομάδα που είχε βοηθήσει και ο Παναθηναϊκός, ώστε να βρει ο Σλοβένος, αλλά, λίγο η αργή απόφαση του Σπόραρ να φύγει, λίγο η ανταλλαγή στα χρονικά όρια και οριστική κατάληξη εγγράφων με την Ίντερ για την αγορά του Κορέα, ματαίωσε την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

    Πλέον ο Παναθηναϊκός έχει μείνει με έναν επιθετικό που δεν μπορεί να προσφέρει άλλο στην ομάδα, τον Σπόραρ, παράλληλα τον πληρώνει και με ένα ακριβό ετήσιο συμβόλαιο, ενώ οι πράσινοι έχουν ανάγκη από έναν φορ ποιοτικό σε όλα τα επίπεδα, όπως είναι ο Κορέα ή οποίος άλλος για να κλείσει και αυτή η αδυναμία στο ρόστερ.

    Ο Χοακίν Κορέα, εκτός του ότι θα ήταν μια μεταγραφική μπόμπα, με όλα τα θετικά που θα είχε αυτό στο επικοινωνιακό κομμάτι αλλά και στην ικανοποίηση του κόσμου, θα ήταν και μια κίνηση ουσίας που θα κάλυπτε δύο θέσεις, γιατί ο Αργεντινός, παίζει εκτός από φορ και αριστερό εξτρέμ πολύ καλά, άρα θα κάλυπτε ιδανικά και τα εξτρέμ.

    Θα είναι λάθος λοιπόν αν δεν αποκτηθεί φορ από τον Παναθηναϊκό, του λείπει το εύκολο γκολ, ναι ο Φώτης είναι ο βασικός, αλλά χρειάζεται και έναν ακόμα αξιόπιστο φορ που να έχει το γκολ περισσότερο από τον Σπόραρ, επίσης να έχει και καλύτερη τεχνική κατάρτιση, ο Κορέα θα ήταν η ιδανική περίπτωση ή μια άλλη με ίδια ποιοτικά και αξία.

    Πρέπει ο Παναθηναϊκός να φέρει επιθετικό μέχρι στις 11 Σεπτεμβρίου που λήγει η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα, ναι θα ήταν σωστό να αποχωρήσει ο Σπόραρ με το μεγάλο ετήσιο συμβόλαιο, να το γλυτώσει, γιατί αποκτήθηκε με 3,5 εκατομμύρια από την Σπόρτινγκ.

    Ακόμα και αν ο Σπόραρ δεν βρει ομάδα, πρέπει ο Παναθηναϊκός να φέρει φορ, είναι τεράστιο το ρίσκο να πάει η ομάδα μέχρι τον Γενάρη χωρίς ποιοτικό φορ, ας έκλεισε η Ευρωπαϊκή λίστα, πρέπει να έρθει φορ για το πρωτάθλημα, γιατί αυτός είναι ο βασικός στόχος, μετά τον Ιανουάριο, αφού ολοκληρωθεί και η φάση των 36 της Ευρώπης, τότε να δηλωθεί και ο νέος φορ στη θέση του Σπόραρ και ο Σλοβένος να πουληθεί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

    Ο Γιάννης Αλαφούζος καλείται να κάνει άλλη μια μεγάλη υπέρβαση οικονομικά, όπως πήγε να γίνει με τον Κορέα, δυστυχώς ο Σπόραρ παρά την παρουσία του στο Euro, περνά απαρατήρητος από τις ευρωπαϊκές ομάδες, δεν μπορεί να φέρει μια έστω μικρή πρόταση κοντά στο 1,5 εκατομμύριο για να μπορεί και η ομάδα να κάνει μια μερική απόσβεση από την αγορά του, δεν γίνεται όμως να τον δώσει και τσάμπα.

    Πρέπει να έρθει ένας Κορέα ή ένας αντίστοιχος Κορέα ή Ακόμπ, δεν το συζητάμε η ομάδα έχει ανάγκη έναν φορ διαφορετικών χαρακτηριστικών από τους Ιωαννίδη και Γερεμέγιεφ, πρέπει να το κυνηγήσει μέχρι στις 11 Σεπτεμβρίου, άσχετα με την αποχώρηση Σπόραρ ή όχι.

    Ο Παπαδημητρίου δεν τα έχει πάει καθόλου καλά μέχρι τώρα με τις αποχωρήσεις, κυρίως των Βιλένα, Βέρπιτς και Σπόραρ, οι περιπτώσεις του πρώτου και του τρίτου βαραίνουν πολλαπλά την ομάδα, σε αγωνιστικό, οικονομικό και ποσοτικό επίπεδο, η αποχώρηση τους κρίνεται άκρως απαραίτητη.


    1 σχόλιο:

    Post Top Ad