Header Ads

  • Breaking Green News

    Ο Σπόραρ έκανε τα πάντα για να μην νικήσει η ομάδα, ανεκδιήγητος προπονητής ο Αλόνσο

     


    Ενας τραγικός προπονητής που δεν μπορεί να φέρει ακόμα την ομάδα σε αξιόλογο επίπεδο, δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Μπόρατς...


    Η πρώτη αγωνιστική στο League Phase ήταν κρίσιμη και καθοριστική, ήταν από τα παιχνίδια που η ομάδα είχε κυκλώσει για νίκη, παρ όλα αυτά ο Ντιέγκο Αλόνσο με τις τραγικές επιλογές στην αρχική 11αδα και κυρίως με την συμμετοχή του Σπόραρ σε αυτή, δεν επέτρεψε στην ομάδα να ξεκινήσει με το δεξί της ευρωπαϊκές μάχες.


    Ένας ανεκδιήγητος προπονητής, χωρίς καμία λογική έφερε τον Σπόραρ ξανά στην αποστολή και όχι μόνο αυτό, τον ξεκίνησε, ένας παίχτης όπως έχουμε γράψει, που παίζει πάντα μετά τη Μπράγκα, με το άγχος και τη σκέψη μήπως χάσει κάποιο άχαστο γκολ, όπως τόσα πολλά είχε χάσει και ξανά έχασε στο πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μπόρατς, ο τύπος έκανε τα πάντα για να μην νικήσει ο Παναθηναϊκός, οι δύο ευκαιρίες που χάνει παρε-βαλε δεν υπάρχουν, η μία 1' λεπτό μετά το γκολ του Τάσου Μπακασέτα και η δεύτερη μεγάλη ευκαιρία λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, μετά από γύρισμα στο σημείο του πέναλτι, είχε όλη την ορατότητα και το χρόνο να σκοράρει και την έστειλε άουτ, ανήκουστα πράγματα.

    Ο Παναθηναϊκός έπαιζε ξανά και ξανά με 10 παίχτες, θα ήταν ένα ξεκούραστο βράδυ στη Βοσνία, αλλά ο Αλόνσο με τις επιλογές του το έκανε γκέλα, 1-1 ενώ το σκορ έπρεπε να ήταν το λιγότερο 1-4 με βάση τις ευκαιρίες, δύο κλασικές του Σπόραρ και ένα τρομερό σουτ του Τετέ στο δοκάρι, υπήρχαν και άλλες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο που μικρές λεπτομέρειες στο τελικό σουτ δεν έγινε το 1-2, αλλά πάλι οι πράσινοι κούρασαν τη μπάλα με πάσες εντός περιοχής, αντί να σουτάρουν, όπως φάσεις διαρκείας μέσα στην περιοχή της Μπόρατς με πολλά σουτ να βρίσκουν σε πόδια αντιπάλων.

    Τι και αν οι πράσινοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και προσπάθησαν να παίξουν ορθολογικά με build up, πολλές φορές δεν έκαναν το σουτ στο σωστό ταιμινγκ, η όποια σωστή ανάπτυξη πήγαινε στα σκουπίδια, φυσικό και επόμενο αφού με τη συμμετοχή του Σπόραρ στην κορυφή, η κατάληξη θα ήταν τραγική.

    Λάθος επιλογή και το ροτέισον των 6 παιχτών, απογοητευτική η επιλογή του Αλόνσο, το απέδειξαν οι αλλαγές που έγιναν έστω αργά στο δεύτερο  ημίχρονο, έπρεπε να ξεκινήσει με τους βασικούς, να καθάριζαν το παιχνίδι και μετά να έκανε τις αλλαγές για να ξεκουραστούν οι παίχτες ενόψει ντέρμπι, τώρα και η νίκη δεν ήρθε και η ψυχολογία είναι κάτω και όλα αυτά με έναν προπονητή που δεν μπορεί.

    Εκεί στην ομάδα εκείνος ο τεχνικός διευθυντής δεν μπορεί να πάει να πει στον Αλόνσο: Τέλος ο Σπόραρ! Αυτό και τίποτα άλλο, φτάνει επιτέλους, το να τον βάζει μήπως τον δει καμία ομάδα τον Γενάρη και φύγει δεν είναι λύση, τον είδαν στο Euro και ούτε τα χωριά της Σλοβενίας δεν τον ήθελαν, οριστικά εκτός ομάδας, πώληση με το ζόρι το Γενάρη ή να τον αφήσουν ελεύθερο, δεν υπάρχει άλλη λύση. Δεν θέλουμε να τον ξαναδούμε ούτε στον πάγκο, τα παλτά του Ιβάν ρίζωσαν στην ομάδα.


    Σε προηγούμενα άρθρα, τονίσαμε πως ο Αλόνσο έπρεπε να αποχωρήσει πριν το παιχνίδι με τη Μπόρατς, δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα ήταν προσωρινός μέχρι να έρθει ο νέος, για αυτό υπάρχουν τόσα άτομα στην ομάδα να κάνουν τη δουλειά τους σωστά, όπως ο Παπαδημητρίου, η κατάσταση φαινόταν εδώ και βδομάδες ότι δεν τραβάει, το να θέλει να στηρίξει την επιλογή του, αυτό είναι είς βάρος του Παναθηναϊκού όμως, που χάνει βαθμούς σε παιχνίδια που έπρεπε να νικήσει όπως στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη με την Μπόρατς.

    Ο Ντιέγκο Αλόνσο πρέπει να αποχωρήσει τώρα! Η ομάδα χρειάζεται ένα σοκ και αυτό μόνο με την αλλαγή προπονητή και πρέπει να έρθει ένας άνθρωπος για τον πάγκο τοπ όνομα που θα πάρει και τα κλειδιά της ομάδας για χρόνια!

    Δεν μπορούμε άλλο να δίνουμε ευκαιρίες στον Αλόνσο, να λέμε: "ας δούμε τι θα κάνει στο ντέρμπι και μετά τον διώχνουμε", αυτό παρατείνει το πρόβλημα και δεν το διορθώνει, επίσης χάνονται βαθμοί στο πρωτάθλημα και νίκες όπως στο Μπόρατς, ότι και να γίνει στο ντέρμπι ο Αλόνσο πρέπει να αποχωρήσει, ξεκάθαρα!


    Υ.γ. Έχουμε γράψει για τα στραβά του προπονητή και της ομάδας, αλλά δεν γίνεται να μην γράψουμε για τον κλόουν διαιτητή που όρισε η Ουέφα, από το Αζερμπαϊτζάν ή από όπου αλλού ήταν, στο γκολ της Μπόρατς που προήλθε από στημένη μπάλα, δεν υπήρξε ποτέ φάουλ, επίσης δεν έδωσε κόκκινη κάρτα σε χτύπημα καρατέκα πάνω στον Μπλαντένοβιτς, τα λεπτά τις καθυστερήσεις ήταν ελάχιστα, μετά από 10 αλλαγές σύνολο των δύο ομάδων και τις τόσες πτώσεις των παιχτών της Μπόρατς για καθυστερήσεις. Ακόμα και η τηλεοπτική κάλυψη των Βόσνιων ήταν ερασιτεχνική, τα ριπλει τα έδιναν με τις λήψεις που τους βόλευαν. Θεωρούμε πως η όλη αυτή διάθεση του διαιτητή δεν ήταν τυχαία και αν η διοίκηση δεν το κοιτάξει θα υπάρξει πρόβλημα και στη συνέχεια.


    Editorial: (greenarea team)

    1 σχόλιο:

    1. Μπραβο στον μαγκα Αρθρογραφο. Ουτε τελεια δεν θα αλλαζα... Δυστυχως δεν εχουν πολλοι "συναδελφοι" σας την ιδια αντιληψη

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad