Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΠΑΡΑΓΚΑ , ΤΑ "ΞΑΔΕΡΦΙΑ" ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ...!!!



    Γεία σας και πάλι φίλοι μου,

    Τα κατάφεραν τελικά οι "παραγκίτες"...θα παίξουμε χωρίς τον τρομερό κόσμο μας στο αυριανό ματσάκι με τον γαύρο του βορρά....



    Όπως έγγραφε και η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ  μετά την τελεσίδικη απόφαση που έβγαλε η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ... (όπου τζάμπα κόπος τελικά έγινε η έφεση, προκαθορισμένο το αποτέλεσμα από πρίν...καθώς οι δικαστές ούτε καν άκουσαν τις ενστάσεις των νομικών της ομάδας μας), ότι αν στο μέλλον υπάρξει κάτι αντίστοιχο σε επεισόδια από άλλες ομάδες κ' δεν τιμωρηθούν με την ίδια αυστηρότητα που τιμωρήθηκε  ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ, τότε θα είναι μέγα σκάνδαλο κ' αλλοιώσει του πρωταθλήματος. 

    Δεν πτοείται όμως η ομάδα μας κ' θα πράξει αυτό που πρέπει και θέλουμε όλοι οι οπαδοί της... ΜΟΝΟ ΝΊΚΗ κοντά στον μπάοκ, ώστε να αρχίσει η αντεπίθεση διαρκείας μέχρι κ' τις 30 του μηνός όπου θα αντιμετωπίσουμε τον ΤΡΟΥΜΠΑΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

    Υ.Γ.1) Τι έγινε χθες με το παράρτημα (Ξάνθη) ρε του ΤΡΟΥΜΠΑΙΚΟΥ...? Γελάει ο κόσμος....τι μια συμφωνήσαν να πάει ο στρατός των κάφρων...κ' την άλλη ξαφνικά το παράρτημα είπε δεν δίνουμε θύρα στα "ξαδερφάκια"..., βρωμάει η ιστορία αύριο παντός πολύ και μην ξεχνάτε το περσινο Χ στο "κοτετσι"..., έφτασε η ώρα λοιπόν να "ξεπληρώσουν" τα "ξαδερφάκια" όπως κάνουν πάντα τα τελευταία χρόνια, υπάρχει κ' ο Σπάθας σε τυχόν "στραβή" να σώσει την κατάσταση, ξέρει αυτος είχε τον πατέρα του δάσκαλο....! 

    Υ.Γ.2) Πολύς ντορος έγινε μέσα στη βδομάδα για το ξενύχτι του Γκοβού, σε αντίθεση με κάτι άλλους τζογαδόρους (ΚΑΜΑριέρα) που ξυμέρωναν σε καζίνο..., αλλά είπαμε οι άλλοι είναι καλοι στο κουκούλομα και την απάτη... το μάθανε καλά το ποίημα τα φερέφωνα  τα τελευταία 13 χρόνια σαπίλας και βρωμιάς...!

    Υ.Γ.3) Ελπίζω αύριο  να μην κάνει καμιά "ιστορία" ο διαιτητής Σ. Τριτσώνης που θα σφιρύξει το παιχνίδι και να μην σταθεί εμποδιο στη νίκη της ομάδας μας.

    Υ.Γ.4) Θα τα πούμε ομοιδεάτες...και μην ξεχνάτε, ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ ΠΑΝΤΑ.

    *TO ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ GREENSNIPER...εδώ

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    6 σχόλια:

    1. Φιλε Σνιπερ συμφωνω και επαυξανω με το αρθρο σου.Υπαρχει ομως ενα σοφο αποφθευγμα..'Τα Πολλα Λογια ειναι Φτωχια' και πρεπει Θεου Θελοντος και ποδοσφαιριστων επιτρεποντος στις 30 Οκτωμβριου να ριξουμε στο καναβατσο μια και καλη το παραμυθι των Γκει.
      Πρεπει εμεις οι οπαδοι να επαγρυπνουμε και ταπεινα..να τους περιμενουμε στο ΟΑΚΑ για να τους καλωσορισουμε χωρις πολλες φανφαρες και 'ΘΑ'.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Θα εχει εξω απο το σταδιο ατομα....κατι ειναι κι αυτο.....πλακα κανω ! Παναθα γερα ενα μονο σου ζητω να νικησετε τον ΤουρκοΒουλγαριακο !

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. pote den to vazoyme katw, eite me kosmo h' xwris h omada tha nikhsei. oi gayroi tha paixoun filiko me ta xaderfia opws les k' esy sniper.
      Monoi mas k' oloi toys...GATE 13.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ...ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ,ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ,ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ..ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ!! Ο ΤΡΟΥΜΠΑΙΚΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ 0-3..Κ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ..ΠΟΣΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΦΟΡΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΟΒΕΡ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΚΟΡ 0-3!!!!!!! Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΛΗ....ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΤΡΟΥΜΠΑΙΚΟΣ!!!!! ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΧΑΒΔΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΠΕΡΑΣΤΕ...
      ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ...ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ..Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΕΔΩΣΕ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΚΡΕΣΙΤΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΡΟΛΑ...ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..
      ΤΟ ΟΑΚΑ ΕΜΕΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΝΑ ΓΚΕΛΑΡΟΥΜΕ...Κ ΤΩΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Δεν τους έκαστε τελικά...,νίκησε η πανάθα μας.
      Συμφωνώ με τον όρο ξαδέρφια που δείνεις για τι σχέση τρουμπαικού-ξάνθης,χαχαχαχ.
      γ....τε το λιμάνι λαγοί.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ,ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ!ΟΙ ... ΑΛΛΟΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΝΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΜΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ .... 30/10!

      ΜΑΡΟΥΛΙΟ

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad