Header Ads

  • Breaking Green News

    ΒΥΝΤΡΑ: Ο ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ "ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ" ΤΟΥ ΠΑΟΚ...!


    Γεία σας "πράσινοι" φίλοι μου...

    Αν και σε άδειο γήπεδο, κ'αυτο επιδεί το ήθελαν κάποιοι άλλοι...,παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο,βγάλαμε πολλές ευκαιρίες,και εάν δέν ήταν ο...εκνευσριστικά καλός Κρέσιτς,το σκόρ θα είχε πάρει διαστάσεις θριάμβου...(video)


    Ο Βύντρα βλέπει ασπρόμαυρα και αφηνιάζει!! Άλλος άνθρωπος ρε παιδί μου...συνέχισε την εξαιρετικά πελατειακή σχέση που έχει αναπτύξει με την ομάδα του ΠΑΟΚ και αυτή τη φορά μας άφησε όλους άφωνους σκοράροντας μια γκολάρα που πολλοί ποδοσφαιριστές θα ζήλευαν...!
    Γενικά η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία.Ο Σισέ στάθηκε εξαιρετικά άτυχος καθώς ο Κρέσιτς δεν του επέτρεψε σε 5 περιπτώσεις να σκοράρει και τη μία που σκόραρε...ήταν οφσάιντ, αν και θα μπορούσε να μην ηταν...αν για λίγα δευτρόλεπτα πιο πρίν ο Μαρίνος εβγαζε απο δεξιά οριζόντια μπαλιά στο Σισε!! Δέν πειράζει όμως...Ο Τζιμπρίλαρος είναι φονιάς και σίγουρα ο επόμενος τερματοφάσουλας δε θα σταθεί τόσο τυχερός. Πάντως για να λέμε και την αλήθεια, πρέπει να απονείμουμε τα εύσημα στον Κρέσιτς για την πολύ καλή του εμφάνιση...!
    Ο Τζόρβας έκανε 2-3 φανταστικές αποκρούσεις αλλά θέλω λιγάκι να σταθώ σε μια φάση που είδα και με ψιλοέβγαλε απ'τα ρούχα μου...πάλι σε μια έξοδο έπειτα απο κόρνερ,έκανε ηρωική έξοδο Μεσολογγίου...έχασε τη μπάλα και είμασταν τυχεροί που δέν κινδυνέψαμε. Έχει πρόβλημα στις εξόδους και ειναι φανερό, πρέπει να δουλέψει περισσότερο σε αυτόν τον τομέα. Δέν πειράζει,ευτιχός για καλή μας τύχη πέρασε η φάση αναίμακτα.
    Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και κέρδισε το παιχνίδι με πολύ καλή εμφάνιση και παρά τις απουσίες,συνεχίζοντας έτσι απο εκεί που είχε μείνει...,την πολύ καλή εμφάνιση δηλαδή της Κρήτης. Αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για το μέλλον σημάδι,γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια.Πιστεύω πώς η ομάδα απο 'δώ και πέρα θα βρίσκεται σε συνεχή αγωνιστική άνοδο.

    Υ.Γ. Ελπίζω να μην ξανά αναγκαστεί η ομάδα μας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να παίζει παιχνίδια με κενές εξέδρες...πραγματικά σήμερα το Ο.Α.Κ.Α ηταν αποκρουστικό χωρις τον πρασινο λαο μας, και αυτο πρέπει να προβληματίσει αυτούς τους λίγους οπαδούς μας... που έδωσαν την αφορμη στους δήθεν εξυγιαντές να εξαντλήσουν την αυστηρότητα τους επιλεκτικά μονο πανω στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ μας.

    ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ: KwstasTz.

    -VIDEO ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:


    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    7 σχόλια:

    1. Φίλοι πράσινοι της τριφυλάρας, αποδείχτηκε ποιά είναι η ομάδα στην Ελλάδα.
      Κάποιοι άλλοι που έπαιζαν επάνω στα Βορειοανατολικά της χώρας με το Υποκατάστημά τους αφήστε τους να κάνουν νίκες σαν την χθεσινή.
      Εμάς κυνηγάνε εμεις θα πάρουμε πρωτάθλημα.
      Με Παναθηναϊκούς χαρετισμούς από την Καλαμάτα
      Αντώνης Μεσσήνιος
      http://messiniaka.blogspot.com

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΑΝΤΩΝΗ ΜΕΣΣΗΝΙΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ! Η ΟΜΑΔΑ ΧΤΕΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ,ΑΠΕΔΩΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΟΔΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΠΗΡΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΕΝΟΣ ΠΑΟΚ ΠΟΥ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΑΟΚ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ...ΑΛΛΟΥΣ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!!ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΤΟΥ ΚΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ...
      ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ "ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ"...

      ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. SYMFWNW ME TO ARTHRO,H OMADA XTHES EDEIKSE POLY KALA STOIXEIA OPWS KAI STHN KRHTH.FAINETAI OTI KSEPERNAEI TON KAKO THS EAFTO,ALLWSTE SYMVAINOYN AFTA STO PODOSFAIRO!MPRABO KAI STON PROPONHTH MAS POY DIAXEIRISTHKE KALA TO ROSTER KAI THN EKSELIKSI TOY PAIXNIDIOY PAR'OLES TIS APOYSIES!KALH MAS SYNEXEIA!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. File kwsta h omada gia 60 lepta epaikse poly kalo podosfairo ne polles faseis kai an yphrxe o 'kautos' kosmos mas sto hmixrono tha metragan 3 mpallakia.Sthn synexeia epese h omada kai ftaiei kai h kourash twn diethnwn alla parola auta den apeilithikame se ousiastikh fash apo ton antipalo.

      Ena MEGALO BRAVO ston Louka giati otan pisteuei ston euato tou pragmatika kanei spoydaia pragmata.Synexizoume Tapeina kai Semna na nikhsoume Rubin-Aek-Osfaap kai meta...tha milhsoume!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. einai maxhths o loukas paidia, h omada tha symfwnisw kata diasthmata epaize kala.
      kati prepei na ginei me ta episodia...opws eipe k' o pateras na symazeytoume ligo gia na mhn mas steroune to dikeoma o kosmos na dei omada apo to ghpedo.
      KALH SYNEXEIA STH OMADA MAS.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΛΟΥΚΑ ΒΥΝΤΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΚΛΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΩΛΩΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!!! ΑΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΣΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΤΟΠΙ ΣΤΟ ΠΛΕΧΤΟ ΑΛΛΑ ΟΚ...ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ 30/10!!! ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ 1/4 ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΜΗΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΗΔΗ!ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΣΟ ΜΕ ΚΑΖΑΝ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΓΚΑΖΙΑ ΓΙΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΑΡΟΥΡ!ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ!

      ΜΑΡΟΥΛΙΟ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΨΥΓΕΙΟ,ΔΥΟΡΟΦΟ,ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΠΥΡΕΣ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ.. ;)
      ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΑΝΑΛΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ..
      ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 3x3 ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...Γ***ΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΑΤΣ!!!!!!! ΔΕΙΞΤΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΠΑΟ ΓΕΡΑ ΚΑΙ.......ΞΕΡΕΤΕ... ;)

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad