Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ, ΟΙ "ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ" ΚΑΙ ΤΑ 7ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ...!

     Αυτά που είδανε τα μάτια μας την τελευταία βδομάδα, θυμίζουν εποχές της παράγκας...τότε που όλοι "δούλευαν" για τον ΤΡΟΥΜΠΑΙΚΟ, την πιο ξεφτιλισμένη-βρώμικη ομάδα που υπάρχει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο...
     


     

    Νίκη σήμερα λοιπόν για να τελειώνουμε με το ΤΣΊΡΚΟ..., στην Κέρκυρα παίζετε σε μεγάλο βαθμό η υπόθεση πρωτάθλημα για το Τριφύλλι. Σαν γνήσιο παράρτημα η Κέρκυρα θα κάνει το έργο της...ποιο έργο...? Αυτό που διατάζει το μεγάλο αφεντικό τους ο Μερίδα-κης, αυτό που έκανε πάντα απέναντι στην ομάδα μας... ταμπούρι (ενώ με τα "κεντρικά" του Πειραιά ανοίγει τα πόδια...) όσο δεν παει στην άμυνα τους και εχθρικό κλίμα στης εξέδρες καθώς θα είναι γεμάτο από ΑΡΟΥΡΑΊΟΥΣ...!

    Το ξέρουν και μόνοι τους οι ΤΡΟΥΜΠΑΙΚΟΙ πως αν περάσουμε και από το νησί των Φαιάκων τότε θα αρχίσουν να ζουν ξανά τον περσινό εφιάλτη, ιδικά ο μπουχέσας που έχουν για πρόεδρο..!
    Επειδή λοιπόν δεν έχουν αφήσει το πράγμα στη τύχη τους,  έστειλαν το κοράκι (από τα πολλά που έχουν...) τους τον Παμποριδη να διαιτητεύσει το παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα που θα προσπαθήσει να εκτελέσει τις εντολές...όπως το έκανε και στο τηγάνι την προηγουμένη Κυριακή που έπαιζε με τον Παοκ,όπου το σπρώξιμο στο ΟΣΦαΠ έκανε μπαμ, το ίδιο έγινε με τον Γιαχολυμπιακό την Τετάρτη στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη, οπως επίσης και ο Γαυροσυδιρόπουλος χθές στο οακα κόντρα στο Αεκάκι, είδε μόνο αυτος πέναλντι του Ρονάλντο στον Πάντελιτς...,σαν να μην έφτανε αυτό και αφου στο 90στο λέπτο ο Μπλάνγκο καρφώνει τον Πάρντο, αρχικά το κοράκι έδωσε 4 λεπτά καθυστερήσεις... τελικά κράτησε 7 λεπτά, θα το κράταγε και 10 μέχρι να ισοφαρήσει ο Γαύρος, αλλά δεν τους έκατσε...! 

    Στο τελευταίο μου άρθρο εδώ στο υ.γ 3, είχα αναφερθεί  στην απαθή στάση που εχει κρατήσει ο Νικόλας Πατέρας μέχρι τώρα  σε όλα αυτα τα αίσχη που κάνει ο αδερφικός του φίλος Μεριδά-κης, απειλώντας διαιτητές με διάφορους τρόπους ώστε να εχει την εύνεια τους στα παιχνίδια ο ΟΣΦαΠ.
    Πρέπει ο Νικόλας να βρεί τον περσινό καλό του εαυτό που δεν υπολόγιζε κανέναν μπροστά στο συμφέρον  του Παναθηναικού, δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτη η κατάσταση...πρέπει να μπεί ενα τέλος στο ψευτονταιλίκη του Μεριδά-κη, πρίν ειναι πολύ αργά για την ομάδα...!!!

    Υ.Γ.1) Ειναι ΤΥΧΑΙΟ που ο Β. Παμπορίδης ορίστικε διαιτητής του αγώνα Κέρκυρα-Παναθηναικός την ίδια αγωνιστική όπου ο ΟΣΦαΠ έπαιζε ντέρμπι  με το Αεκάκι...,και ενώ την προηγούμενη αγωνιστική ηταν διαιτητής στο ΟΣΦαΠ-ΠΑΟΚ(3-0)...??? Δεν ΝΟΜΙΖΩ...!!!

    Υ.Γ,2) Σωστά έπραξε η ΠΑΕ και έδωσε άλλη μία ευκαιρία στον Γκοβου, ο Γαλλος παιχταράς δεν εχει ξεχάσει τη μπάλα....σύντομα θα αποδήξει οτι άξιζε να έρθει στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.

    Υ.Γ.3) Καλή επιτυχία σήμερα στην ομάδα...και μην ξεχνάτε ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ ΠΑΝΤΑ. Θα τα πούμε...!

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    6 σχόλια:

    1. Συμφωνω σε πολλα μαζι σου ΕΛευθερε Σκοπευτη και με τον Παμποριδη ο ΠΑΟ εχει 9 νικες και 1 ηττα απο την Αεκ αν η ομαδα μας αποδιδει το ποδοσφαιρο που μπορει δεν φοβαμαι τιποτα και κανενα κορακι δεν μπορει να αρνηθει πεναλτι στον Σισσε και στον ΠΑΟ γενικοτερα.Ο Μαριδακης θελει να πουλησει οπαδηλικι και το αηττητο και καλα καραισκακη γι΄αυτο σιγονταρουν ολες οι εφημεριδες την ομαδα του,αλλα αυτο κανει καλο και σε εμας γιατι δινει εξτρα κινητρο στους παιχτες μας και παραχαιδευουν τους δικους τους.Η Διοικηση μας ας ενισχυσει την ομαδα τον Ιανουαριο οσο μπορει ας προστατεψει τον Φερειρα να αποδωσει εργο και οταν χρειαστει θα ξαναεπεμβει στα της Διαιτησιας.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ti na poune oi gayroi, o pamporidhs to penaldi sto sout tou silva den to eide.

      prepei o paterasna antidrasei amesa, den ginete na synexistei ayto.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Kala ta les mono poy xexases na grapseis oti h AEK kerdise kai tous dyo apataionious...
      Alithia, an travmatistei o sisse ti tha kanete? Tha moirazete stari ta psixosabbata... Min tsimpate plaka kano oles oi omades einai gia na gelame , h pio grigori an einai o pao einai 4 taxythtes pio kato apo tin barca, ti na leme, me to slow motion protathlima kai tous ampalous pou exoume sto ellada.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. @anonyme
      esy aek prepei na eisai symfwna me ayta poy grafeis,as eixa allo proponhth ston pagko k' meta as erxosoun na peis oti nikhse ton panathinaiko. o cisse den tha travmatistei mhn agxonese, mhn xexnas pws exei 3 podia gia na kanonizei olous tous alothriskous.
      an h bartsa einai 4 taxytites panw apo ton panathinaiko, apo esas kai ton gayro poses taxytthtes einai 50..? h real tou mourinio pou xeftilistike me 5ara apo ti bartsa xwris na valei oyte ena goal poses taxythtes einai katw apo ti bartsa..? vouloste to loipon k' mhn lete malakies.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. exeis dikio se auta pou les!oloi oi gay itan mesa kai evrizan cisse(champions legue) zilberto silva(pagosmio) pou oute sta oneira tous dn 8a tous evlepan apo konta!to parartima pou ediw3e tene kai pire meta apo entolh marinakh tn mpantovits!na s pw kati omws!?to megalutero dikio to exeis me tn patera!akoma dn mas exei dei3ei oti dn upologizei tpt kai kanenan!dn exei milisei ka8ara mexri twra!kai exei kanei polles fores pisw kai tn makaka!!!!!an sunexisei etsi dn 8a ta pame kala!prpeei na dei oti o pana8inaikos apuleite amesa apo olous kai apo ola!prpeei na prostateusei tn omada opws ekane persi!PRIN NA EINAI ARGA!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΣΝΑΪΠΕΡ!ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΓΕΝΕΤΕ!ΑΡΑΓΕ?ΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΝΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΟΚ ΣΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ?ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ (Π.Χ. ΤΖΙΟΒΑΝΙ)?ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!ΟΛΟΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ!ΑΛΛΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΞΕΡΕΙ!ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΙΑ!ΞΕΡΕΙ!

      ΜΑΡΟΥΛΙΟ

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad