Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, ΛΥΠΗ, ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ...!!!

    Τι να πρώτο γράψει κάνεις μετά από αυτό το τεράστιο κάζο που πάθαμε σήμερα στην έδρα μας και ενώ όλοι ελπίζαμε ότι από σήμερα θα δινόταν μια νέα αρχή, αλλά άδικα....




    Μετά λοιπόν από τους λιμανίσιους του Πειραιά μας επισκέφτηκαν οι αντίστοιχοι γαύροι του λιμανιού του Βόλου. Πως τους αποδεχθήκαμε...?

    Στο πρώτο ημίχρονο, δυστυχώς αλλά θα το πω πάλι, μία από τα ίδια. Αργή ομάδα χωρίς ανάπτυξη που πέταξε ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. Ο Κατσουράνης αμφιβάλω εάν πέρασε μια σωστή πάσα μπροστά, ο Λέτο πολύ ορεξάτος αλλά μόνος του αφού ο Νίνης ήταν αρνητικός και ο Λάζαρος εκτός παιχνιδιού. Καλή η προσπάθεια του Γιούρκα και του Σισέ, αν και φάνηκε πάλι πολύ ξενερωμένος. Αποτέλεσμα? Σφυρίζει ο διαιτητής και ο κόσμος γιούχα. Πιστεύω δεν είναι για τίποτα άλλο άξιο μνείας το πρώτο ημίχρονο.

    Το δεύτερο ημίχρονο εξίσου τραγικό με το πρώτο. Το ματς κυλούσε στο μηδέν, φάσεις δεν κάναμε και όπως κάθε μικρή ομάδα φέτος που μας κρατάει στην αφλογιστία, έκανε μια κατεβασία και …… 0-1 στο χαλαρό. Φουλ άμυνα μετά και οι λιμανίσιοι νούμερο δύο, κέρδισαν. Η συνέχεια μετά το σφύριγμα ήταν κωμικοτραγική. Γιούχα, μπουκάλια στους παίχτες μας ενώ πήγαιναν στα αποδυτήρια ενώ αρκετοί οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και τα έβαλαν με όσους είχαν «ξεμείνει» και δεν είχαν τρέξει μέσα (έρχεται και άλλη τιμωρία φυσικά...!!!). Συνολικά ήμασταν ένα ΤΙΠΟΤΑ αλλά ο Κατσουράνης...έπαιξε 90’.

    -ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ....
    Ο κόσμος δεν άντεξε και ξέσπασε...

    Εξηγήσεις από το Νικόλα Πατέρα ζητούσαν μετά το τέλος του αγώνα με τον γαύρο του Βόλου οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν και κοντά στα επίσημα. «Τι ήταν αυτό πάλι σήμερα, θέλουμε τα λεφτά μας πίσω», είπαν ορισμένοι εξ αυτών με την οργή να είναι το κυρίαρχο συναίσθημα.

    Ο πρόεδρος  προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και να εξηγήσει τι συμβαίνει ωστόσο η πίκρα-οργή του κόσμου δεν ήταν τόσο εύκολο να κατευναστεί και η ένταση συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά, μέχρι που αποχώρησε ο ισχυρος άνδρα των «πρασίνων».


    Δεν αξίζει να σχολιάσουμε τίποτα περισσότερο....

    Υ.Γ.1) Άραγε αυτό το ματς είναι για πρόστιμο στους παίχτες...?

    Υ.Γ.2) Υπάρχει άραγε ελπίδα στον ορίζοντα...? (Επανάληψη από προηγούμενο άρθρο...)

    Editorial:Marulio 

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    16 σχόλια:

    1. den paei allo reeeeeeeeeee...., xypniste kamia fora ti xalia einai ayta? koyrastikame h ypomonh teleiwnei...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Αίσχος τόσα λεφτά παίρνετε, το πανό στο οακα τα ειπε ολα...!!!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. PAIXTE MPALA H FYGETE OLOI APO THN OMADA,ELEOS...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. «Εμείς στην ανεργία και εσείς μες στη χλιδή, τιμήστε το τριφύλλι, τελειώνει η υπομονή», ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. ΜΑΓΚΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ΕΙΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΩ ΚΑΤΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΣΤΑ 30 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΩ ΓΗΠΕΔΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΖΕΧΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΝΤΙΡΟΓΚΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΔΕΝ ΛΑΤΡΕΨΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΤΖΙΜΠΡΙΛ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΤΡΕΨΕΙ,ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ?ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ 0,13SEC ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΣΙΣΣΕ,ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΣΤΩ ΓΙΑ 1 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ,ΙΣΩΣ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ Η ΑΝΟΗΤΟ ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΙΤΕ...http://www.sport-fm.gr/article/353111

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ!ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ!ΓΑΜΑΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. ANONYME, GIA TO CISSE DEN MPOREI KANEIS NA PEI TIPOTA, OI ALLOI EINAI AXRISTOI.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΑΥΤΑ...ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΡΕ ΜΕΤΡΑ Κ' ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. Τι πίκρα ειναι αυτη ρε παιδιά...? Τι να πεί κανείς δηλαδή...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    10. Einai krima ki adiko...pou leei ki ena tragoudi...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    11. Η ομάδα είναι άρρωστη. Βαριά. Λοιπόν, πρώτα απ’ όλα ας το πάρουμε απόφαση πως πρωτάθλημα τέλος. Παλεύουμε για τη δεύτερη θέση. Και αφού το πάρουμε απόφαση, 1) Με κάθε κόστος, ας αποδεσμευτούν από την ομάδα οι τουρίστες τον Γενάρη και ας γίνουν κάποιες κινήσεις μεταγραφικές ίσα-ίσα για να καταφέρουμε να κατακτήσουμε την δεύτερη θέση. 2) Ας γίνει σοβαρή προετοιμασία από τώρα, ώστε το καλοκαίρι να γίνουν ΚΑΛΕΣ μεταγραφές και να έρθει ένας κανονικός προπονητής. Εκτός αν κάποιοι θεωρούν ότι, με τα μέχρι τώρα δείγματα είναι κανονικός ο προπονητής μας (παίρνει εντολές για τον καταρτισμό της δεκαοκτάδας, περίεργες επιλογές εντεκάδας, πλήρης αδιαφορία στη διάρκεια του ματς-έβλεπα και άκουγα τον Τσιώλη να ξελαρυγγιάζεται σε όλη τη διάρκεια, και ο Φερέιρα αδιάφορος. Άλλωστε, αποτυχημένος ήταν έξω από την πατρίδα του).
      Και κάτι ακόμα: Ο Τζίγκερ δεν υπάρχει πια σαν δικαιολογία για να ξεσπούν πολλοί. Πρόεδρος είναι ο Πατέρας και μεγαλομέτοχος(υποτίθεται) σε λίγο καιρό ο Βγενόπουλος. Για να δούμε πότε θα αρχίσουν να ζητούν ευθύνες από αυτούς όσοι φανατικά τους υποστήριξαν!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    12. Apo th mia h omada pou de vlepetai...apo thn allh enas proedros pou skeftetai na paraiththei...kai sth mesh...o agnos kai timios filos tou PANATHINAIKOY pou anarwtietai kai monologei...'Ti martyrio ein'ayto xristougenniatika..???'.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    13. MEGALH STENAXWRIA,TI NA PEI KANEIS...OLH H OMADA THELEI KSHLWMA ALLA KAI KAPOIOI POU EXOUN KAIRIES THESEIS PREPEI NA APOMAKRYNTHOUN AMESA.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    14. asxhma ta pragmata aderfia,makari na xypnisoyn oi paixtes k' genika oloi...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    15. o ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ (ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΑΣΗΤΕΧΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΣΜΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΩΝ(ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΠΑΤΕΡΑΣ-ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ),ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚ'ΘΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ DEAL ΟΠΟΥ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΡΔΗ.ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ,ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΥΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.Ο ΕΡΑΣΗΤΕΧΝΗΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙ ΠΑΝΤΟΥ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟ,ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΝΠΑΙΔΙΚΑ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΚΤΛ.ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ,ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΗΤΕΧΝΗ ΔΕΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ,Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ...ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΣΥΛΟΓΟ ΔΕΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΤΕΡΑΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΣΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΑΚΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ.Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΑΝΩ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΡΩΜΟΛΑΙΚΟΤΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ.Η ΛΙΜΑΝΙΣΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΟΤΑΙΣΜΕΝΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΑ ΓΚΟΜΕΝΑ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ...Ο ΑΠΛΩΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΣΙΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΕΛΠΙΖΩ,ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΝΩ ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΜΠΕΟΣ...Ο ΤΣΙΡΩΝΗΣ...Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13.
      Υ.Γ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΘΥΡΩΡΟΥΣ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    16. @ANWNYMOS,
      SWSTOS EISAI PANATHA EN MERH, ALLA MHN TA ISOPEDONEIS OLA...OLOI STENAXWRIMENOI EIMASTE ALLA XRIAZETE KAI H PSYXREMIA, EIDIKA TWRA.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad