Header Ads

  • Breaking Green News

    AYTOI EINAI ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ....!

    Μεγάλη νίκη που τον φέρνει μόνο δεύτερο κατάφερε το τμήμα του πόλο του Παναθηναϊκού μας. Μία ιδιαιτέρως εύκολη νίκη απέναντι στο Καλαμάκι με 14 – 9( !! ) και η αναγέννηση του τμήματος του πόλο είναι πέρα για πέρα εμφανής...





    Με μπροστάρη τον Γ. Αφρουδάκη , που πέτυχε 6 γκολ ( !! ), καθώς και τον πάντα ετοιμοπόλεμο αρχηγό μας Γ. Τσόκα , που πέτυχε 3 γκολ, ο Παναθηναϊκός πέρασε τόσο από το Καλαμάκι εύκολα όσο και στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Κοιτώντας στα μάτια κάθε αντίπαλο και παρόλα τα προβλήματα που έχει καταφέρνει να μας κάνει υπερήφανους τόσο με τις νίκες που πετυχαίνει όσο και με την προσπάθεια που δείχνει μέσα στο νερό. Τόσο ο προπονητής , Φ. Κουντοδιός , όσο και ο ( ελάχιστος ) κόσμος που βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο έμειναν ικανοποιημένοι από την ομάδα. Φυσικά, αξίζουν πολλά μπράβο στους Φίλιππο Καραμπέτσο και Χριστόφορο Δερμιτζάκη , που αν και τραυματίες, έπαιξαν για τον Παναθηναϊκό μας. Μάλιστα ο Δερμιτζάκης πέτυχε γκολ , κάνοντας το 9-3.

    Την ίδια γραμμή ακολούθησε και η ομάδα του Ζέλικο όπου έπιασε από τον λαίμο τον μπαοκ και δεν τον άφησε πριν συμπληρωθεί το 40λέπτο. Με μπροστάρηδες τους Σάτο και Διαμαντίδη, που πετύχανε από 14 πόντους ο καθένας, ο Παναθηναϊκός μας έκανε ένα πολύ καλό ματς δείχνοντας όλο και περισσότερο πως ξεπερνά την ήττα από το γαύρο. Μία ακόμη διάκριση για τον ...υπερπαίχτη Δημήτρη Διαμαντίδη καθώς λίγες μέρες αφότου έγινε ο πρώτος παίχτης στις ασιστ πλέον είναι και μόνος πρώτος στα κλεψίματα !

    Για το τέλος αφήνω την εκλογή νέου προέδρου στο τμήμα βόλεϊ ανδρών. Ο κ. Σωπήλης ανέλαβε την προεδρία και το δύσκολο έργο να «τρέξει» διοικητικά την ομάδα.Από πλευράς μου το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ευχηθώ να ασχοληθεί και να «πονέσει» τον Παναθηναϊκό όσο ο πιο παλιός προκάτοχος του κ.Σταθοκωστόπουλος και να βγει η ομάδα ,επιτέλους, από αυτή την κρίση.

    Υ.Γ: SING LOUD ... STAY PROUD ... GATE 13

    Εditorial: EvaFaith13

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    5 σχόλια:

    1. epitelous ena arthro gia erasitexnh...,na to kanete pio syxna azxizei ton kopo nomizw.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ!
      ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ!
      ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ!

      ΜΑΡΟΥΛΙΟ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. μπραβο στα παιδια της ομαδας πολο βγαζουν πολυ μαγκια μπραβο!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ,ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΥΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad