Header Ads

  • Breaking Green News

    Ο ΦΕΡΕΙΡΑ "ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ"...!

    O Παναθηναϊκός από τις αρχές του 2011 παρουσίασε μια σταδιακά ανοδική πορεία με αισθητή βελτίωση στην προβληματική απόδοσή που είχε πριν αλλάξει ο χρόνος...





    Με συνεχόμενες νίκες στο Πρωτάθλημα επί της Skoda Ξάνθης, Αρη και Καβάλας, την Τετάρτη όμως 19/1 απέναντι στην ΑΕΚ δεν έχασε απλώς ένα ντέρμπι, αλλά και ότι καλό έχτιζε όλες τις προηγούμενες εβδομάδες. Η προετοιμασία, ο σχεδιασμός και το κοουτσάρισμα του Φερέιρα εν τέλει δεν απέδωσαν καρπούς καθώς οι Πράσινοι έπεσαν θύμα και των..."λαθών" του πρώην προπονητή της Πόρτο.

    Ο Πορτογάλος τεχνικός ασφαλώς και δικαιούται να ομιλεί για την τύχη στα δυό γκολ της Αεκ, την οποία επικαλέστηκε στη συνέντευξη Τύπου αλλά δεν ήταν με το μέρος της ομάδας του, ωστόσο φρόντισε και ο ίδιος με τις επιλογές του πριν..., αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα να την καθορίσει σε μεγάλο βαθμό. Ο αποκλεισμός από την αποστολή (για λόγους ανετοιμότητας..) του Σ. Γκοβού, η μη χρησιμοποίηση στην αρχική 11άδα των βασικών το τελευταίο διάστημα Κ. Κατσουράνη , Λ.Χριστοδουλόπουλου και Λ. Βύντρα και η αντικατάσταση τους με την  επιλογή των Γ. Καραγκούνη , Γ. Σεϊταρίδη και Σ. Μαρίνου είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί η ομαδικότητα-χημεία που είχε κατορθώσει να "δέσει" ο Πορτογάλος  στο προηγούμενο διάστημα. Βασικοί υπεύθυνοι βεβαίως για το «πράσινο ναυάγιο» στο Κύπελλο (+την ευρωπαϊκή αποτυχία φέτος στο Champions League) είναι και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που έπαιξαν, οι οποίοι επίσης επικαλέστηκαν τις διαθέσεις της θεάς Τύχης. Καθώς, αν και είχαν τον έλεγχο του αγώνα ως το 60΄λεπτό, δεν εκμεταλλεύθηκαν τις (λιγοστές) ευκαιρίες που δημιούργησαν, ενώ δεν αντέδρασαν σωστά στα δύο γκολ της Αεκ. "Σκάρτο" συνεπώς και το δικό τους άλλοθι για την ατυχία τους ή την τύχη των αντιπάλων τους που επικαλέστηκαν...

    Σαφώς πάντως, ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε ο Φερέιρα το παιχνίδι με την Αεκ δείχνει την γενικότερη αντιμετώπιση των πρασίνων ως προς την αξιολόγηση των στόχων που έχουν θέσει στον σύλλογο και την προτεραιότητα που υπάρχει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, που οδηγεί απευθείας στους (χρυσοφόρους όσο ποτέ) ομίλους του Champions League εξασφαλίζοντας εγγυημένα έσοδα άνω των 20 εκατομμυρίων ευρώ.

    Για τον κυριακάτικο-κρίσιμο αγώνα τώρα... 

    Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα επιστρέφει σε σίγουρες-δοκιμασμένες λύσεις και όχι στις "πρόχειρες" που παρέταξε κόντρα στην Αεκ για το κύπελλο, έτσι λοιπόν οι...Ζιλμπέρτο και Μπουμσόνγκ γυμνάστηκαν χωρίς πρόβλημα στις δυο τελευταίες προπονήσεις και θα συμπεριληφθούν κανονικά στην αποστολή για τον δύσκολο αγώνα με τον Πανιώνιο. Αντίθετα όμως ο Νίνης, ο οποίος συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στον αστράγαλο λόγω "κλωτσιάς" που δέχθηκε στο ματς με την Αεκ, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα-θεραπεία και τέθηκε εκτός τουλάχιστον για το προσεχές παιχνίδι με τους Κυανέρυθρους.

    Ο Φερέιρα μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού αναφέρθηκε στην κρισιμότητα του συγκεκριμένου  αγώνα, ενώ τους ζήτησε να αφήσουν πίσω τους την κακή εμφάνιση-ήττα από την Αεκ για το Κύπελλο Ελλάδος. Τους τόνισε χαρακτηριστικά..."Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι με την Αεκ. Ο,τι έγινε, έγινε και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς με τον Πανιώνιο, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την πορεία μας στο Πρωτάθλημα. Προερχόμαστε από τρεις συνεχόμενες νίκες και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο για παραμείνουμε κοντά στην κορυφή". Εκτός του τραυματία Νίνη, το κενό του οποίου κατά πάσα πιθανότητα θα καλύψει ένας εκ των  Χριστοδουλόπουλου, Λουίς Γκαρσία και Μαρίνου, στην αρχική ενδεκάδα  θα επιστρέψει ο Τζόρβας αντί του Καρνέζη, ο Μπουμσόνγκ στο κέντρο της άμυνας μαζί με Καντέ, αντί του Σαριέγκι, πλάγιος μπακ θα ειναι Βύντρα αντί του Σεϊταρίδη, ο Ζιλμπέρτο σε ρόλο αμυντικού μέσου αντί του Σιμάο και ο γάλλος ο Γκοβού ως δεξιός χαφ εξτρέμ αντί του Μαρίνου. Όπως βλέπετε, βάσει αυτών που δοκίμασε στην σημερινή προπόνηση(Παρασκευή) ο Φερέιρα, σκέφτεται να πραγματοποιήσει 6 αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε εναντίον της Αεκ στο ματς του κυπέλλου.

    Editorial:(Greenarea13 team) 

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    12 σχόλια:

    1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΟ, ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Βασικά πρέπει να καταλάβουμε πως φέτος έχει δωθεί βάση κυρίως στο πρωτάθλημα.Αυτό σημαίνει πως αναγκαστικά θα θυσιάσεις κάποιες διοργανώσεις (όπως κύπελο και τσάμπιονς λίγκ) για να επικεντρώσεις ότι καλύτερο έχεις στον βασικό σου στόχο το πρωτάθλημα ξεκουράζοντας έτσι τους βασικούς σου.
      Αυτό όμως που με ανησυχεί είναι κάτι που είπε ο πατέρας περι μπόνους πρωταθλήματος. Αυτό με βάζει σε σκέψεις οτι για φέτος κυνηγάμε το τσάμπιονς λίγκ μέσω της δεύτερης θέσης για να γλιτώσουμε τα μπόνους πρωταθλήματος (5.6 μύρια όπως είπε κι ο πατέρας). Αν ίσχυε κάτι τέτοιο τότε θα φροντίσει ο φερέιρα να προφυλάξει το βασικό ρόστερ στο πρωτάθλημα και να τους φορμάρει στα πλέι όφ.
      ΥΓ Θα ήθελα να 'ξερα με ποιόν θα ξεκουράσει τον σπυρόπουλο ο φερέιρα.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Ωραιο το αρθρο ομως στη ν.σμυρνη δεν κερδιζει με τιποτα οχι γιατι ειναι ο πγσσ καλος αλλα γιατι δε "θελει" ο ιδιος δηλαδη οι ρουφιανοι μεγαλοεπιχειρηματιες που το μονο που κανουν ειναι να κερδιζουν δημοσιοτητα απο τη σαρκα του παο.Οι οπαδοι μας που ειναι ? οι γαυροι θα το περναναι μονοι τους οι δικοι μας που ειναι?ειναι ματσ που αξιζει ακομη και να τιμωρηθεις για να το παρεις και σε μας δε κουνιεται φυλο.αρα παμε να τον αρπαξουμε χαλαρα...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. symfwnw me tapaidia pio panw...ontws to arthro poly analytiko kai "kathara" grameno.

      @greenjuri
      o pateras eipe an tyxwn kai xasoume to prwtathlhma k' oxi tha to xasoume.ta 4 miria pou zitise o patera apo to tzigger kalyfthikan apo allo tropo...me thn symantikh miosh sto symvoleo tou govou. mhn xexnas exallou pws ta kerdoi se pirhptosh pou paroume to prwtathlhma tha einai poly pio polla apo ayta ths deyterhs theseis kai me apeythias stous omilous , oxi san deyteroi pou den tha exoume oyte 50% sigouria gia prokrish stous omilous,mhn ta rixnhs ston patera, ena pithanw senario eipe pou de exei magalh apostsash apo thn pragmatikothta, ayto to katalavenoume oloi.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. ΠΑΙΔΙΑ Ο ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΙΝ...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΕΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ!ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΗΤΑΝ ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ!ΔΙΠΛΟ ΣΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΕΡΑ!

      ΜΑΡΟΥΛΙΟ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. @Suker13
      Σε περίπτωση που δέν το κατάλαβες δέν τα ρίχνω στον πατέρα συγκεκριμένα. Αυτό που βλέπω όμως είναι πως ΌΛΗ Η ΠΕΚ ( πατέρας, γιαννακόπουλος, τζίγγερ, πολέμης κλπ) είναι συνενοημένη στη συγκεκριμένη πολιτική. Πολιτική λιτότητας δηλαδή.
      Το συγκεκριμένο σενάριο βέβαια -αφενώς πως δέν το σιγούρεψα- δέν το έβγαλα απο μια απλή δηλωσούλα στα μέσα της σεζόν αλλα απο όλο το έργο (ξεκινώντας απο το καλοκαίρι) φέτος.
      Τέλος για τα κέρδη και τα έξοδα, μήν ξεχνάς οτι τα έξοδα είναι 54 όχι 4 εκατομύρια που γλιτώσαμε απο τον γκοβού.Απο ότι κατάλαβα πως είπες αν βγούμε πρώτοι τα έσοδα θα είναι πιό σίγουρα και όχι περισσότερα (άν εννοούσες περισσότερα σε παρακαλώ εξήγησε μου που το βασίζεις αυτό).
      Μήν ξεχνάς πως έχουμε καλή βαθμολογία στη ουεφα άρα δέν θα παίξουμε με μεγαθήρια. Συν τα τηλεοπτικά και τα εισητήρια απο τους προκριματικούς μαζί με τα 5.6 μύρια μπόνους που θα γλιτώναμε.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. @greenjuri,

      egw den milhsa gia ta synolika exoda h esoda ths pae sth xronia, alla gia ti xorigia tou tziger 4 ekat.gia fetos, ayto omws to eixe yposxethei ston vgenopoulo se perriptosh pou eperne to 25% tou tziger(diavase to sxetiko arthro pou exei anarththei edw me ths leptomeries apo to d.s), afou o tzigger arnithike ti xorigia twn 4miriwn,kalyfthike me thn miosh tou symvoleou tou govou.
      Eipa oti ta esoda me apefthias stous omilous einai perissotera ap' to na vgoume deyteroi, einai gnwsto ayto den einai gia aporia.
      Ayto pou les gia ypsilh vathologia den isxiei toso poly apo persi giati to neo plano tou platini ta exei ferei toumpa ayta, h vathmologia mas pleon den einai kai toso megalh, (asxeta an eimaste panw apo to gayro) giati den eixame toso megales poreia se diarkia ta teleytaia xronia,o deyteros pleon sto ellinhko prwtathlhma paizei me omades apo ,ispania,germania,agglia klp, kai oxi opws palia me omades apo tsexia,polonia,kroatia klp.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. @Suker13
      Εγώ πάλι μίλησα για τα συνολικά έσοδα και έξοδα στην αρχή και για αυτό ανέλυσα το ζήτημα με τη λογική του "κάθε ευρό μετράει".Οπότε όσα μπορούν να γλιτώσουν τόσο καλύτερο θα είναι ( σύμφωνα πάντα με τη λογική τους).
      Όσο για το οτι θα έχεις περισσότερα έσοδα μέσω α' θέσης σε ομίλους απο ότι άν βγείς δευτερος διαφωνώ (σε εμάς τουλάχιστον).Απο την ουέφα πχ τα χρήματα είναι ίδια είτε προκριθείς απευθείας είτε μέσω δεύτερης θέσης (αν μάλιστα αποκλειστεί ο ένας το μερτικό του πάει στον άλλον). Απο τα εισητίρια περισσότερα θα πάρεις μέσω δευτερης θέσης άν περάσεις. Μόνο απο καλύτερες συμφωνίες με χορηγούς και τηλεοπτικά κερδίζει περισσότερα ο πρώτος αλλα σε καμία περίπτωση αυτά δέν είναι περισσότερα απο τα μπόνους πρωταθλήματος που θα γλιτώναμε (5.6 μύρια). Αν διαφωνείς σε κάτι στείλε τις ενστάσεις σου.
      Τέλος για τη βαθμολογία όντως δέν ισχύει τόσο πολύ αλλα ισχύει σε κάποιο βαθμό.Άρα η βαθμολογία της ουέφα μετράει( άν και αυτό τονίζει το πόσο σίγουρα θα είναι τα λεφτά και όχι το περισσότερα).
      Άν πάλι αποκλειστούμε και απο ευρώπη καταλαβαίνεις νομίζω κι ο ίδιος ποια θα είναι η επόμενη κινηση τους ετσι; (αντίο σισέ ,λέτο κλπ και άσε το μ@λ@κα τον κόσμο να σκούζει όσο θέλει)

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    10. @greenjuri
      ayta pou les den exoun logikh,mazi milame xwria katalavenomaste, pws ginete o prwtathlhths na exei idia esoda me ton deyterathlhth apo thn uefa...?
      xexnas to bonus prwtathlhth ths epo, ta bonus prwtathlhth 4 miria apo thn uefa, poly kalytero oikonomiko paketo sta diafhmistika klp klp, vale k' thn periptosh pou an imastan prwth tha pontarame se megalo vathmo sthn mh prokrish tou deyterou sto tsampions ligk(opws px persi o paok)ta lefta hrthan se emas, ara san deyteros mionektima yparxei ap' oles ths meries, sigoura omws apo to tipota kalh einai kai h deyterh thesh fetos arkei na perasoume omws sta prakrimatika pou kai ayto einai poly dyskolo pleon.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    11. @Suker13
      Βασικά εννοούσα σχεδών ίδια (όταν το είδα το λάθος δέν μπορούσα να το διορθώσω πλέων). Εννοούσα επείσης οτι δέν φτάνουν αυτά τα χρήματα που θα παίρναμε τα μπόνους που θα δίναμε στους παίκτες.
      Τώρα τα 4 εκατομμύρια μπόνους πρωταθλήματος που μου πες μου φαίνονται υπερβολικά πολλά. Υπάρχει κάποιο λίνκ που να το επιβεβαιώνει αυτό; Για να μπορώ να το χρησιμοποιώ και εγώ στα συμπεράσματα μου ρωτάω. Εγώ το μόνο λίνκ που βρήκα για το τί δίνει η ουέφα είναι αυτό και μόνο αυτό έχω βάση ωστε να βγάζω αξιόπιστα (όσο γίνεται) συμπεράσματα http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=13943&subid=2&pubid=3391862&tag=10741
      Σύμφωνα λοιπόν με υπολογισμούς (55% ο πρώτος και 45% ο δευτερος) 12.5 ο πρώτος και 11.5 ο δευτερος (+7.1 συμετοχή για τους ομίλους).
      Δέν βλέπω λοιπόν (σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που έχω) πιό επικερδή την πρώτη θέση για εμάς φέτος για αυτό και έγραψα αυτό το συμπέρασμα (καθώς και το λινκ που με οδήγησε σε αυτό). Επείδή όμως μπορεί κάλιστα να μου έχουν διαφύγει στοιχεία άν έχεις λίνκ για κάτι μου το στελνεις. Ευχαριστώ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    12. @greenjuri
      Den einai mono ayta ta esoda tou prwtou,
      as paroume omws ta dedomena tou link, opou k' pali o prwtos perissotera kerdoi exei...les syn 7.1 ekat me symeroxh stous omoilous, kai sou epanalamvanw, o prwtosta exei sigoura enw o deyteros den ta exei sigoura,skepsou kai ayto pou sou eipa sto allo mhnyma...oti dhladh ta bonus tou deyterou tha pane ston prwto kai ayto einai stantar opoios kai an vgei deyteros, giati apla den prokoite na perasei sta prokrimatika me tipota, ara loipon den exei nohma na synexistei allo h kouventa.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad