Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ENANTION KOKKINΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ"...!

     Ηταν  βρομιάριδες και παραμένουν...το πρωτάθλημα φέτος ο Παναθηναϊκός το παίζει κόντρα στα κόκκινα παραρτήματα και όχι με ίσους καθαρούς αγωνιστικούς όρους απέναντι στον λιμανίσιο...





    Ο φόβος προς Τρούμπα μεριά είναι μεγάλος φέτος, τρέμουν τον Παναθηναϊκό ακόμα και με την αβάντα που έχουν από τα κοράκια σε κάθε αγώνα, δεν τον θεωρούν ακόμα σίγουρο τον τίτλο γιατί έχουν ομάδα καφενείο και το γνωρίζουν, γι' αυτό και έχουν φροντίσει να καβατσοθούν με παραρτήματα  που θα έχουν σαν επιπλέον στόχο να κόψουν βαθμούς από τον Παναθηναϊκό με κάθε τρόπο, ένα τρανταχτό παράδειγμα  απο τα 7 παραρτήματα που έχουν είναι ο Πανιώνιος που φιλοξενεί σήμερα τους Πράσινους στη Νέα Σμύρνη.
    Στο παραρτηματάκι λοιπόν της νέας Σμύρνης  πρόεδρος είναι ο Γεράσιμος Βεντούρης υπάλληλος σε ναυτιλιακή εταιρία συμφερόντων του Μαριδάκη, προπονητής ο γνωστός Σιρ Τάκης Λεμονής,παίζει ο καγκουροΜίτρογλας δωράκι του Μαρίδα μετά  την μεταγραφή Μανιάτη και το πιό γελοίο-λιμανίσιο...άφησαν τον Κομουρτζι να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό ελπίζοντας μήπως βοηθήσει και κόψουν βαθμούς... και την Δευτέρα εκτός απροόπτου ανακοινώνετε απο τον ΤΡΟΥΜΠΑΙΚΟ. 

    Ήρθε η ώρα να δώσουν απαντήσεις οι παίχτες του Παναθηναϊκού απέναντι στην κόκκινη βρωμιά νικώντας τον Πανιώνιο και κάθε αντίπαλο μέχρι το τέλος άνετα και μάγκικα  κόβοντας  την όρεξη στους λιμανίσιους.

    Υ.Γ.1) Συνεχίζουν την προπαγάνδα τα κόκκινα φερέφωνα...χθες ένα κόκκινο σαιτ...έγραψε την εξής μπαρούφα, την παρουσίασε σαν αποκάλυψη κιόλας ώστε να την μασισουν αμάσητη την "τροφή" τους τα κόκκινα προβατάκια, έγραφε λοιπόν...Την πέμπτη ο αντιπρόεδρος Δ.Γκόντικας πήγε στην Παιανία τον Ραφίκ Τζιμπούρ για να υπογράψει προσύμφωνο, υπήρξε μάλιστα και αποκαλυπτικός διάλογος(?) μεταξύ των δύο σύμφωνα με το αρβυλοσάιτ, είπαν τα εξής...Γκόντικας λέει στον Αλγερινό: "υπέγραψε εσύ και θα δούμε", εσεις πέραν της όλης πειραιώτικης ψευτοβρωμιάς είδατε κανέναν διάλογο ή κάτι άλλο? Γιατί εμείς δεν είδαμε ΤΙΠΟΤΑ! Το όλο λοιπόν σενάριο επιστημονικής φαντασίας τα φερέφωνα το χρησιμοποίησαν σαν άλλη μια ήττα(?) του Παναθηναικού όπως του Νέμεθ με τον παίχτη λοιπόν να καταλίγει  στην ομάδα της Τρούμπας μέσα απο τα "χέρια" των Πρασίνων, θριαμβολογώντας κλπ κλπ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Πότε παλιό βρομιάριδες πήγε ο Γκόντικας στην Παιανία την Πέμπτη κιόλας που γινόταν ετοιμασίες και στη συνέχεια η κρίσιμη διαδικασία του Δ.Σ  των μετόχων με διάρκεια πολλών ωρών? Πότε το βράδυ που έγινε συνέλευση με τον Γκόντικα και τους άλλους συμβούλους που επίσης κράτησε πολλές ώρες?? Η' μάλλον πήγε στην βρώμικη φαντασία σας..??? Που είναι και το σίγουρο! Για να τελειώνουμε με τα κάθε καραγκιοζάκια ο Παναθηναικός δεν ασχολήθηκε ΠΟΤΕ με την υπόθεση του Αλγερινού επιθετικού γιατί απλά δεν "ταιριάζει" στην ομαδα μας συν του ότι ο παίχτης είναι ζωντανή "βόμβα" στα αποδυτήρια, δεν μας έφταναν οι φασαρίες των ήδη οξύθυμων που έχουμε στη Παιανία θα προσθέταμε και έναν ακόμα να γινόταν της Κορέας κάθε μέρα στις προπονήσεις,έλεος με της κόκκινες βρωμιές...!

    * Για να γελάσουμε και λίγο, μάθαμε εμείς πότε πήγαν στην Παιανία Γκόντικας & Τζιμπούρ όπου τελικά δεν ηταν μόνοι τους. Ξεκίνησαν στις 5 απόγευμα την ώρα που γινόταν το Δ.Σ της ΠΑΕ, φτάνει λοιπόν ένα ελικόπτερο 100 μέτρα πάνω απο την ταράτσα της αίθουσας που γινόταν το Δ.Σ  χωρίς να προσγιωθεί  και να το πάρει κανείς άλλος είδηση ρίχνει τι σκάλα, ανεβαίνει ο Δημήτρης Γκόντικας και οπως ανεβαίνει του φωνάζει ο Πολέμης...Μητσόοο περίμενε θα έρθω και εγώ να δώ τον παιχταρά και πως είναι νύχτα με φεγγάρι  η Παιανία(χαχαχα..), οκ μέλλοντα πρόεδρε του απαντάει ο Γκόντικας, στη συνέχεια πάνε για καφε στη Λούτσα  και μετά από κανά 2ωρο πανε στους θρακομακεδόνες να πάρουν τον Τζιμπούρ, φτάνουν λοιπόν στη Παιανία οι τρείς τους όπου για κανά μισάωρο κοίταγαν τις εγκαταστάσεις-"γηπεδάκια" και πετάγετε ο Τζιμπούρ και λέει...Τι ντα γκίνει τα γκήπεντα  τα γκοιτάμε, ιγκώ τέλω να υμπογκράψω συμπόλεου, εκείνη τη στιγμή γυρνάει ο Πολέμης και του απαντάει...Γιατί μωρή ξυρισμένη ταλιμπανέζα (χαχαχα..) είχες στην Αλγερία και στα ερείπια των θρακομακεδόνων τέτοια γήπεδα και μας βιάζεσαι κιόλας? Μετά  απο την αντίδραση του Πολέμη ο Τζιμπούρ λέει...Ντε με ξέρειντε γκαλά μένα, ιγκώ είγκμαι  Τρομογκράντη ταλιμπάν, τα μπάω στο ολυμπιλαγκο ντα υμπογκράψω συμπόλεου αντι γκεια. Κάπως έτσι λοιπόν φίλοι μου χάθηκε μία ακάμα μεγάλη μεταγραφή για τον Παναθηναικό. 

    Υ.Γ.2) Μετά από ένα σερί φιλικών αγώνων απο την αρχή σχεδόν του δεύτερου γύρου οι λιμανίσιοι χωρίς τον σημερινό αγώνα με τον Αστέρα(του Μποροθρήνου) στην Τρίπολη, έχουν άλλους 2 ακόμα σερί φιλικούς αγώνες με Γαύρο του Βόλου(εκτός) και την Skoda Ξάνθη(εντός) .


    Υ.Γ.3) Λεω μάγκες να παίξω στοίχημα μία φορά και να ποντάρω στάνταρ-100% όμως στο διπλό τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιλαγός, ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΩ ??? (χαχαχαχα..)


    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    7 σχόλια:

    1. xaxaxaxxaxax ta eipes opws preph, mono ton titlo na krathseis arkh.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. RE TOUS VRWMIARIDES TI PENALNTI TOUS DWSANE STHN TRIPOLH...MARINAKH SOU G.....TE OTI EXEIS MAZI K' TO KAFENEIO SOU.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Και οπως ειπαμε τον αρπαξαμε στη ν.σμυρνη ομορφα και κυριως ησυχα...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. ΤΟ Υ.Γ.3 ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ!ΠΕΝΑΛΤΥ ΜΑΪΜΟΥ ΚΑΙ...0-1 ΤΥΧΑΙΟ?ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ!ΧΑΧΑΧΑ!ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΡΑΓΙΚΟΙ!

      ΜΑΡΟΥΛΙΟ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. mia parwdia zoume, ta grafate edw kai poly kairo kai kyriws o greensniper, to eixe grapsei xekathara, to prwtathlhma xexasteto...twra vlepoume ola ta arthra na to epivevewnoun ayto. MONO EDW DIAVAZOUME ALITHEIES, ZYNEXISTE ETSI PAIDIA.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΥΚΟΦΙΛΙΕΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΨΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΑ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad