Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ & ΓΥΡΙΣΤΡΟΥΛΕΣ ΡΕ ΛΙΜΑΝΙΣΙΟΙ...!

    Για το "φόβο των ιουδαίων" οι ψευτοπρωταθλητές εκμέρους του προέδρου τους ξαφνικά ζητάνε συγνώμη για την κλοπή του αιώνα μέσα στο μπουρ@@λο τους...


     Είναι κότες και βρωμιάριδες,  βγήκε τώρα το αρχηλ...γιο ο πρόεδρος τους δυο μέρες μετά τα αίσχη...να πει πως το γκολ του Κατσουράνη  ήταν κανονικό και ότι δεν έπρεπε να μπουκάρουν οι κάφροι-πρόβατα που έχουν για "οπαδούς"...στον αγωνιστικό χώρο και να προπηλακίσουν παίχτες του Παναθηναϊκού.
    Ξέχασε όμως να μας πει πως ήταν ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος από τα κοράκια για λογαριασμό της ομαδούλας που έχει...και ότι στα αποδυτήρια όντως είχε βρίσει τους πράσινους με λεξιλόγιο πεζοδρομίου-Τρούμπας.

    Έρχεται τώρα η κοτάρα-γυριστρούλα ΚατΜαρ και παρακαλάει τον προεδρεύων πρόεδρο του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γόντικα να συναντηθούν για να ηρεμήσουν τα πράγματα..., γιατί να ηρεμήσουν ρε λα....ια? Επειδή  φοβάστε τις εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα και θα ξεμπροστιαστείτε για άλλη μια φορά...!
    Δεν σας πιστεύει κανείς πλέον και σωστά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αρνήθηκε την συνάντηση γιατί απλά είσαστε μαφιόζοι και λειτουργείτε με ανάλογες  μεθόδους που συμφέρουν μόνο εσάς χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας. Λουστείτε τώρα τις συνέπειες των πράξεων σας παλιό ξεφτίλες, λουστείτε την οργή όλης της υγιής Ελληνικής (και όχι μόνο, γιατί ρεζιλεύτηκαν διεθνώς)φίλαθλης κοινής γνώμης, σας βαρεθήκαμε και σας σιχαθήκαμε όσο καμιά άλλη ομάδα, μόνοι σας θα είστε στις απατεωνιές σας με τα παραρτήματα και τα κοράκια σας γιατί πολύ απλά βρωμάτε μπόχα τα τελευταία 15 χρόνια...!

    Υ.Γ.1) Οι βρωμοψευτοπρωταθλητές λιμανίσιοι για πολλοστή φορά κλέβουν πρωταθλήμα με τους μόνιμους δωδέκατους παίχτες τους...τα κοράκια. Στο +10 η πλασματική διαφορά με την βοήθεια κόκκινων κορακιών και παραρτημάτων(7 παρακαλώ..), μόνο έτσι μπορούν οι βρωμιάριδες δεν τους μαθαίνουμε τώρα...από ανέκαθεν έτσι λειτουργούσαν, να χαίρονται λοιπόν τα πέτσινα πρωταθλήματα τους. ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ...!!!

    Υ.Γ.2) Μην ξεχνάτε ποτέ...ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ και όχι σκάρτοι όπως οι άλλοι...!!!

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    =============================================================
    Διαβάστε ακόμα...
    > ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΑΕ...
    >> ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ...!!!
    >>> ΙΔΟΥ ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΙΜΟΥΔΩΝ...
    =============================================================

    8 σχόλια:

    1. MAZEΨΤΕ ΤΟΥΣ!!!!
      ΕΙΝΑΙ
      ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ!!!!
      ΕΛΕΝΑ13

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Ρέ παιδιά όλα αυτά τα "αδικήθηκε ο παναθηναικός στο ντέρμπυ" μεταξύ μας είναι μπούρδες.

      Ξεκινάω απο το πέναλντυ.Ορθώς δέν δώθηκε πρώτον γιατί ήταν φάουλ καθώς ο νίνης πήγε πίσω απο τον τοροσίδη και ασχέτως αν δέν τον ακούμπησε θεωρείτε σεξουαλική παρενόχληση άρα ήταν φάουλ.Δεύτερων η μπάλα πήγε μόνη της πάνω στο χέρι του τοροσίδη, που σε αντίθεση με την πανέξυπνη και παλιοπονηρή μπάλα ο τοροσίδης είναι ένα άβουλο πλάσμα που δέν καταλαβαίνει οπότε το επιχείρημα "χέρι" καταρίπτετε εις διπλούν.

      Τώρα για το όφσάιτ του κατσουράνη σας διαφεύγει όλους ένας σοβαρός παράγωντας. Ποιός απο εσάς γνωρίζει οτι τον τελευταίο καιρό ο κατσουράνης ασχολείτε με βουδισμο; Το ξέρεται οτι στην συγκεκριμένη "οδό" που ακολουθεί ο κατσουράνης υπάρχει μια διαδικασία διαλογισμού οπου σηκώνεται η ψυχή απο το σώμα και αιωρείτε στον αέρα κατα τη διάρκεια της διαδικασίας; Κανένα λοιπόν πράσινο πρόβατο δέν είδε οτι την ώρα της πάσας η ψυχή του κατσουράνη αιωρούνταν στον αέρα (σε προφανή θέση οφσάιτ) ασχέτως αν το σώμα καλυπτότανε και μόλις είδε η ψυχή του κατσουράνη οτι το σώμα του ήταν σε ευνοική θέση για γκόλ η ψυχή έτρεξε γρήγορα να επανενωθεί με το σώμα του ενώ μόνο ο γάτος ο επόπτης (ο οποίος ασχολείτε και αυτός με βουδισμό) μπόρεσε να το αντιληφθεί και για αυτό ορθώς το σφύριξε ώς οφσάιτ.

      Όσο για το δεύτερο γκόλ του ολυμπιακού οτι και καλά ο πάντελιτς επηρέαζε τη φάση αυτά είναι ψέυδη και κακοήθιες. Όσοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο γήπεδο ξέραν πάρα πολύ καλά οτι ο διαιτητής τον είχε στείλει σε εκείνο το σημείο τιμωρία γιατί δέν καθότανε καλά. Πώς μπορει λοιπόν ένας τιμωρημένος παίκτης να είναι παράνομος εφόσον το μόνο που έκανε μπροστά στον τσόρβα ήταν να εκτίει την ποινή του; Ε ;

      Τέλος για τα επεισόδια ξεχνάνε εσκεμμένα κάποιοι πως ο σισέ φώναξε κοντά του τους φιλάθλους για να τους "πεί κάτι" και πάνω στη συζήτηση άκουσε κάτι απίστευτο ο σισέ και ζήτησε απο τους παρευρισκομένους να τον χτυπήσουν για να δεί αν ήταν ξύπνιος. Και το αστείο ήταν οτι μετά ζητούσε και τα ρέστα απο πάνω φωνάζοντας και παρασύροντας και τους συμπαίκτες του σε αυτά που ακολούθησαν. Απαράδεκτη αυτή η ενέργεια εκ' μέρους του.

      Άρα όλοι οι ισχυρισμοί μας οτι και καλά αδικηθήκαμε δέν στέκουν. Τώρα βέβαια ώς δοσίλογοι και κακοί συμφεροντολόγοι θα κοιτάξουμε ψευδώς να εκμεταλευτούμε την κατάσταση προς ώφελος μας και να καταγγείλουμε σκανδαλωδώς τον ολυμπιακό στην φίφα και την ουέφα χρησιμοποιόντας μάλιστα τον σισέ ώς μεσολαβητή για το λάδωμα που θα επιχειρήσουμε να κάνουμε στον πλατινί, με την ελπίδα πως έτσι θα τιμωρήσει τον αθώο ολυμπιακό.

      Δυστηχώς άν και θα απογοητεύσω τους φίλους μου τους παναθηναικούς ντρέπομαι για την τακτική αυτή της ομάδας μου.Ζητάω λοιπόν ταπεινά συγγνώμη απο τους ολυμπιακούς εκ μέρους όλης της ομάδας μου (αλλα καί των φιλάθλων)για τον άδικο τρόπο με τον οποίο τους φερόμαστε.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Symfwnw sniper h pae prepei na synexisei ti sklhrh stash kata tou pseytoprwtathlhth.

      @juri
      swsta to etheses, mono me xioumor mporoume na paroume ayta pou lene oi poutanas goi, einai xeftiles mia zwh.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. EIDATE TON PAGALO TO VOUVALI TI EIPE? OTI KAI KALA ADIKHTHIKE K' O POUTANAS GIOS APO TON KALOPOULO,AN EINAI DYNATON MHN TOUS PSYFIZETE.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ, ΕΣΥ ΣΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΑΙΤ Κ' ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ? ΟΧΙ.
      ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΕΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΔΩ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕΡΟΛΙΠΤΕΙΣ ΑΦΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΑΝΤΙΚΟΜΕΝΙΚΟΣ...!
      ΕΞΑΛΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.

      ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ...ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΗ Η ΦΙΘΛΑΘΛΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ...!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. GAYRE PIGENE RIXE MIA MATIA STA REDNEWS,KATI MAGIKO KLP NA DEIS TI GRAFOUN KAI META GRAPSE TIPOTA SWSTO EDW.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ...ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad