Header Ads

  • Breaking Green News

    CISSE: "ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΤΙΣ ΒΡΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ..."

    Οργισμένος κατά  του διαιτητή(κοράκι) Παππά εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Τζιμπρίλ Σισέ...





    Μετά τον άδικο όπως είδαν όλοι αποκλεισμό από το Κύπελλο, τονίζοντας πως "απόψε μας πη@@@@ ο διαιτητής"

    -Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γάλλος παιχταράς...

    Δύο, τρεις λέξεις για να εκφράσω την αποστροφή μου απόψε. Το θέμα δεν είναι ότι χάσαμε την πρόκριση. Αυτό μπορεί να συμβεί. Εχω την αίσθηση ότι σήμερα με... "πηδήξανε"! Οταν έχουμε επτά λεπτά χρόνου και δεχόμαστε τέρμα στα επτά λεπτά και 40 δευτερόλεπτα, καταλαβαίνετε τι εννοώ.

    Το να δίνεις δεύτερη κίτρινη και κόκκινη κάρτα στον Βύντρα όταν είναι στο πλάγιο, χαρακτηρίζεται από αυτό που είπα πριν. Θα προτιμούσα να έχει δεχτεί κίτρινη κάρτα ο Βύντρα σε ένα τάκλιν και όχι για το πλάγιο. Η αντίπαλη ομάδα το έκανε δύο και τρεις φορές.

    Είμαι αποκαρδιωμένος με τον τρόπο που χάσαμε την πρόκριση. Ομως για μένα συνέβη και κάτι πολύ σημαντικό απόψε. Η αναγέννηση μιας ομάδας. Είδαμε μια ομάδα που δεν τα παράτησε. Που έδωσε τη μάχη της με 10 παίκτες. Που πολέμησε για τον χρόνο που έπαιξε.

    Φαίνεται ότι ο διαιτητής αισθανόταν πολύ όμορφα στον αγωνιστικό χώρο και γι αυτό άφησε κι άλλο να παιχτεί. Είμαι περήφανος που ήμουν αρχηγός στην ομάδα σήμερα. Επαιξα σε μεγάλες ομάδες και αυτό που έγινε σήμερα είναι πολύ μεγάλο. Εχουμε κάνει κι άλλα μεγάλα παιχνίδια, αλλά με το σημερινό δείξαμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα!

    =========================================================
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΟΝΤΙΚΑΣ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ"

    Αρκετά θυμωμένος ήταν και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού με την απόφαση του διαιτητή του επαναληπτικού ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό να κρατήσει οκτώ λεπτά καθυστερήσεων, δήλωσε αρχικά... "Είμαστε οι πραγματικοί και ηθικοί νικητές του αγώνα", ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα.

    Εδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή, γιατί αυτοί είναι οι πραγματικοί και ηθικοί νικητές του αγώνα. Αυτά που έγιναν σήμερα είναι ντροπή και να είστε σίγουροι πως θα απασχολήσουν και άλλους φορείς.

    Μάθαμε καινούρια πράγματα σήμερα. Οτι ένα παιχνίδι μπορεί να διαρκέσει 90, 95, 100 λεπτά, όσο χρειαστεί. Επίσης καταλάβαμε γιατί όλοι οι σοβαροί άνθρωποι φεύγουν από το ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός άξιζε την πρόκριση και για τα υπόλοιπα απαράδεκτα πράγματα που έγιναν σήμερα επιφυλασσόμαστε για τις ενέργειες του Παναθηναϊκού.
    ----------------------

    Υ.Γ: Ο διαιτητής-κοράκι Ανδρέας Παππάς που απέβαλε άδικα τον Βυντρα και κράτησε όσο χρόνο γούσταρε-χρειαζόταν για να προκριθεί το Αεκάκι, μήπως έχει κάποια συγγενική-φιλική σχέση με τον υπεύθυνο ασφαλείας του Ολυμπιακού Γιάννη Τσιρώνη? (που έφτασε στην Τούμπα με το φορτηγό μετακομίσεων "Ο Κυριάκος"...), όταν ο δεύτερος ήταν  Αττικάρχης στο ματς της Ριζούπολης το οποίο δεν έπρεπε να ξεκινήσει ποτέ και οι λιμανίσιοι κατέκτησαν ακόμη ένα βρόμικο πρωτάθλημα,και ο άλλος είχε υψηλό πόστο στο σώμα, συνάδελφοι δηλαδή? Μήπως εμείς δεν τα λέμε καλά ? Η' μήπως πήρε κανά τηλέφωνο τον Παππά μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από τον Παοκ και του είπε για να αποκλειστούν οι πράσινοι αυτά που έπρεπε να του πεί...? Να γνωρίζει τις όποιες σχέσεις Τσιρωνη-Παππά η ΕΠΟ του κ.Πιλάβιου? Λέτε να πρέπει τέτοιοι τύποι με τέτοια νταραβέρια να σφυρίζουν αγώνες του Παναθηναϊκού? Τα συμπεράσματα δικά σας.......!

    Editorial: (greenarea13 team)

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    ==============================================================
    Διαβάστε ακόμα...
    >  OXI AΠO THN KOYΛΑ PE...OXI PE KAPNEZH !  
    >> "XPONIA ΠΟΛΛΑ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ"
    ==============================================================


    8 σχόλια:

    1. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΣΟΥΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΦΕΡΕΪΡΑ ΕΙΠΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΠΛΑΓΙΟ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΙΣΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΑΙΧΤΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥΜΠΑΣ (ΣΙΣΕ, ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ).Ο ΣΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ, ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΟΥΡ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ. ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟ, ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΠΟ ΚΤΛΠ. ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. An yphrxe mia mikrh elpida na parameinei sthn Panatha o Cisse,paei ki afth...eksanemisthke...na meinei na kanei ti..???? H ypokrisia perisseyei kai to hthos mas teleiwse...To apolyto ksenerwma se ooolo tou to megaleio...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Exoume enan paixth -protypo pou agwnizete sta ellhnika ghpeda kai den ton sevonte katholou.
      Oi vromies tous einai megales k' oles proerxonte apo to vromolimano.
      Krima pou h kariera tou cisee sthn ellada tha klish xwris titlo...tous klepsane ta korakia ths kokkinhs paragas.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΤΖΙΜΠΡΙΛΑΡΕ...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. NA MHNEI GIA PANTA STHN PANATHA O DJIBRIL

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. Ειναι ηγετικη και χαρησματικη προσωπικοτητα, γιατι το παθος του εντος αγωνιστικου χωρου το νοιωθεις ως θεατης κυριολεκτικα!Ειμαστε πολυ τυχεροι που ειναι στον ΠΑΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ!Μπραβο για την εμανηση του ιδιου,οσο και της ομαδας!Ελπιζω και σε συνεχεια στην τουμπα.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. den exei ksanar8ei tetoios paixths sto ellhniko prwta8lhma.. * Djibril Cisse *

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad