Header Ads

  • Breaking Green News

    AN ΘΕΛΕΙ ΝΑ MEINEI O CISSE, ΘΑ MEINEI...!

    Ο μέτοχος της ΠΑΕ Γιώργος Νίκας μίλησε για Σισέ,Φερέιρα και για τα διοικητικά θέματα. Ξεκαθάρισε ακόμα πως δεν θα φύγει κανείς παίχτης βαρόμετρο το καλοκαίρι... 





    Δήλωσε χαρακτηριστικά...

    Για τον Τζιμπρίλ Σισέ και το ενδεχόμενο παραμονής του και μετά το καλοκαίρι;
    Να τα βάλουμε σε μια σειρά. Η συνάντηση με τους εκπροσώπους του φορέα, έγινε για την παρουσία των οπαδών στα εκτός έδρας ματς. Εχουν κάνει την αυτοκριτική τους και βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.


    Τέθηκε και το θέμα Σισέ. Εφόσον ο παίκτης θέλει να μείνει, θα μείνει. Αυτή είναι η πρόθεση της διοίκησης. Εχει ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο και δεν υφίσταται καν η κουβέντα. Αν έρθει κάποιος και πληρώσει τη ρήτρα και θέλει να φύγει, δεν μπορεί να τον κρατήσει ο Παναθηναϊκός.


    Στόχος της διοικούσας επιτροπής είναι να κάνει προγραμματισμό για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Το να βασιζόμαστε σε έσοδα μη δεδομένα είναι λάθος. Κι επειδή ο Σισέ αποτελεί αυτή τη στιγμή ίσως τον ακρογωνιαίο λίθο της ομάδας, τρέφω απεριόριστη εκτίμηση σε όποιον αθλητή φοράει τη φανέλα του συλλόγου. Κακώς εστιάζουμε στον σούπερ σταρ, που έχει και την ιδιότητα του ηγέτη. Είναι ξεκάθαρο ότι θέλουμε να τον κρατήσουμε.


    Για τι φημολογία περί περικοπών για να βγει η επόμενη σεζόν ;
    Οι άνθρωποι της διοικούσας επιτροπής τα πηγαίνουν πολύ καλά στα νούμερα. Από τον κ. Γόντικα μέχρι τον τελευταίο. Αφήστε το σε μας να το λύσουμε... Εχει γίνει ένα πρώτο... κουμάντο. Δεν χρειάζεται να φέρουμε τα πάνω-κάτω για να γίνει αυτό.


    Για το αν ο Σισέ ζητήσει του χρόνου εγγυήσεις για να παραμείνει;
    Ο Παναθηναϊκός δεν σχεδιάζεται για να μικρύνει, θα κάνει πάντα πρωταθλητισμό στην Ελλάδα και θέλει να μεγαλώνει στην Ευρώπη και κινούμαστε σ' αυτήν την κατεύθυνση.


    Αν ο προπονητής ή ο τεχνικός διευθυντής κρίνουν ότι μπορούν να φύγουν παίκτες χωρίς να αποδυναμωθεί η ομάδα τότε καλώς να φύγει. Δεν θα μπορέσει να κυνηγήσει στόχους η ομάδα αν αποδυναμωθεί. Είναι καταδικασμένος να κυνηγάει στόχους ο Παναθηναϊκός.


    Θα εξεταστούν κατά περίπτωση με γνώμονα το καλό της ομάδας. Ο Σισέ είναι από τους ακρογωνιαίους λίθους της ομάδας. Δεν έχουμε βάλει πωλητήριο σε κανέναν ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.


    Mπορεί να πει η διοικούσα επιτροπή στον κόσμο τι γίνεται στα κοινά της ΠΑΕ ;
    Θέλουμε να βάλουμε τέλος στην εσωστρέφεια και να βγαίνουν προς τα έξω όσα γίνονται. Θέλουμε να υπάρχει εξωστρέφεια. Είμαστε σε μια διαδικασία δημιουργίας κάποιων πραγμάτων. Οταν θα είναι ανακοινώσιμα θα τα πούμε.

    Για τον Φερέιρα ;
    Δεν έχει τεθεί ως θέμα. Θα εξεταστεί στον καιρό του. Εχουμε πολύ καλές παραστάσεις από τις επαφές με τον προπονητή, υπάρχει καλό κλίμα...Δουλεύουμε στην κατεύθυνση ώστε να υπάρχει ένας προπονητής που θα δουλέψει για χρόνια και θα αφήσει έργο.


    Editorial: (greenarea13 team)


    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)


    =====================================================
    Διαβάστε ακόμα...
    >  ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ "ENA" ΓΙΑ ΤΗΝ ANATPOΠΗ...! 
    >> ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ KAI TOY XPONOY ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ "
    =====================================================

    7 σχόλια:

    1. O Ενιαίος Φορεας το είπε μια χαρά..."Αν πουλήσετε το Σισέ τρέξτε να κρυφτείτε ολοι στην Ουρουγουάη.

      ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ Ο ΣΙΣΕ!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. O djibrilaros einai enas apo emas, den tha paei pouthena. Aytos pou tha ton afysei na fygei tha stigmatistei gia mia zwh ston kosmo tou panathinaikou.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. OE OE OE TZIBRIIIIIL CISSEEEEE OE OE OE TZIBRIIIIL CISSEEEEEEEEEEEE, AYTO TO SYNTHIMA THELOUME NA TO FWNAZOUME GIA TOULAXISTON MEXRI NA TELEIWSEI TO SYMVWLEO TOU GALLOY KILLER, GIA PIO PRIN OYTE NA TO SKEFTEITE.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. "ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ
      ΘΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΑΛΩ
      ΕΙΜΑΙ Ο ΣΙΣΕ
      ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ

      ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ
      ΘΡΗΝΕ ΚΑΙ ΓΔΥΣΟΥ
      ΕΙΜΑΙ Ο ΣΙΣΕ
      Ο MΑΜΙΑΣ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΟΥ"

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ "ΥΠΕΡΟΠΛΟ" ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ... ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΡΟΣΤΕΡ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΨΟΓΑ ΟΠΩΣ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ!
      ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. PAIDIA OYTE KAN PREPEI NA TA SYZHTAME AYTA, O GALLOS PARTENER THS TROUMPAS KAI THS KOULAS THA MEINEI STO TRIFYLLI.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. εγω παλι πιστευω οτι ολα περνανε απο το λογηστηριο μακαρι να μεινει γιατι ειναι μεγαλο και δυσαναπληρωτο κενο.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad