Header Ads

  • Breaking Green News

    Ο ΣΙΣΕ ΚΕΡΝΟΥΣΕ, Ο ΠΕΤΡΟΓΚΟΛ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ...!

    Μέσα στο βούρκο των τελευταίων ημερών από τα σκάνδαλα...επιτέλους είδαμε και μπάλα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε σχετικά εύκολα σήμερα εκτός έδρας κόντρα στον Ηρακλή με σκορ 1-3 κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση...(videos)

    Οι Πράσινοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα  πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό και συνέχισαν σε υψηλούς ρυθμούς για περίπου ένα τέταρτο ακόμη. Η κινητικότητα και η εκρηκτικότητα του Σισέ, που αμέσως "έπιασε"  τον ρόλο του σαν δεύτερος επιθετικός και η πληθωρικότητα του Πετρόπουλου μέσα στη μεγάλη περιοχή δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στην άμυνα των θεσαλονικιων.

    Ο Φερέιρα παρέταξε την ομάδα στη γήπεδο με σχηματισμό 4-4-1-1 και τους πράσινους να δημιουργούν  πολλές ευκαιρείες στα καρέ τον αντιπάλων. Από εκπληκτική ενέργεια του Γάλλου παιχταρά από τα δεξιά, που έβγαλε και τη σέντρα, ο Πετρόπουλος με κεφαλιά ψαράκι στο 4ο λεπτό άνοιξε το σκορ για το Τριφύλλι.

    Στη συνέχεια είχαν ακόμη δύο καλές στιγμές για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Καραγκούνη, όμως το φάουλ στο 11', απέκρουσε ο Ελευθερόπουλος σε κόρνερ και το σουτ στο 20' έφυγε ελάχιστα άουτ από την δεξιά γωνία του πρώην κίπερ τον λιμανίσιων.

    Μετά το μισάωρο ισορρόπησε το παιχνίδι ο Ηρακλής και άρχισε τις προσπάθειες για κάποιο γκολ στην περιοχή του Τζόρβα, στο 35'ο λεπτό όμως ο Αραμπατζής κέρδισε την κόντρα από τον Σπυρόπουλο, ο οποίος παράτησε τη φάση, καθώς τραυματίστηκε πάνω στη διεκδίκηση, με αποτέλεσμα ο μπακ του Ηρακλή να βγάλει τη σέντρα και τον Επαλέ να στρώνει στον Μαχόπ, που με σουτ έφερε το ματς στην ισοφάριση 1-1.

    Αναγκαστική αλλαγή ο Ιωαννίδης στο 38' λεπτό πέρασε στη θέση του τραυματία Σπυρόπουλου και  χωρίς προθέρμανση, έκανε λάθος στο 45', που παραλίγο να αποβεί μοιραίο, καθώς ο Επαλέ έφυγε στην αντεπίθεση, αλλά από πλάγια θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τζόρβα, που απέκρουσε. Οι πράσινοι στο 43' είχαν και αυτοί τη δική τους ευκαιρία να πάνε προηγούμενοι στο ημήχρονο, όμως Σαριέγκι και Σισέ δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα ύστερα από κόρνερ του Καραγκούνη.

    Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος όπως και στο πρώτο, εκμεταλλευόμενος το παιχνίδι του Ηρακλή που έπαιζε πολύ ψηλά  για πετύχει ένα δεύτερο γκολ, σε μια αντεπίθεση ο Σισέ βρήκε χώρο, έπαιξε άριστα το ένας με έναν απέναντι στον Κυριαζή και σέρβιρε 51ο λεπτό για το 2-1 στον Πετρόπουλο που δεν γινόταν να αστοχήσει κινούμενος μέσα στη μικρή περιοχή.
    Στο 56'ο λεπτό, λίγο έλειψε να γίνει και το 1-3, ύστερα από ασυνεννοησία των Κυριαζή και Ελευθερόπουλο, όμως ο Πετρόπουλος δεν πρόλαβε τη μπάλα, που πέρασε σύρριζα έξω από το δεξί δοκάρι.

    Λίγο μετά το 70'ο λεπτό έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, αφού έγιναν και αρκετές αλλαγές από τις δύο ομάδες, με τον Χριστοδουλόπουλο όμως να επιστρέφει στα γκολ βάζοντας  τη δική του "σφραγίδα" στο ματς καθώς στο 82'ο λεπτό πήρε το "ριμπάουντ" από απόκρουση του Ελευθερόπουλου σε σουτ του Σισέ και από κοντά με πλασέ έκανε το τελικό 1-3 για τους πράσινους που επέστρεψαν στις νίκες μετά από ένα μήνα "άτυχων" αποτελεσμάτων.
    -------------------------------------------------
    -ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ...

    > Ο Τζιμπρίλαρος μπορεί να μην σκόραρε όπως θα θέλαμε όλοι, αλλά η ηγετική του εμφάνιση μέσα στο γήπεδο βγάζοντας και δυο ασίστ-γκολ μπορεί άνετα  να τον χρίσει σε MVP του αγώνα.

    >> Δηλώσεις Ζιλβερτο: "Μετά από τρία ματς χωρίς νίκη έπρεπε να γυρίσουμε στις επιτυχίες. Δεν ήταν εύκολο, καθώς δεν είχαμε καλή ψυχολογία. Ξέρουμε ότι όσο και αν κερδίζουμε δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Είχαμε πάρει έναν βαθμό στα τρία τελευταία ματς. Είμαστε Παναθηναϊκός και αυτό δεν μας αρμόζει. Είμαστε μεγάλη ομάδα και θα συνεχίσουμε με νίκες, ώστε να τελειώσουμε τη χρονιά όπως πρέπει".
    Για το μέλλον του στην ομάδα είπε: "Για το μέλλον δεν ξέρω. Δεν εξαρτάται από εμένα".

    >>> Δηλώσεις Πετρόπουλου: "Είμαστε στην μεγαλύτερη ομάδα και πρέπει να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας ενόψει πλέι οφ» είπε αρχικά ο Πετρόπουλος.
    Σίγουρα έχουμε επηρεαστεί από το παιχνίδι του Φαλήρου αλλά όπως είπα και πριν πρέπει να συνεχίσουμε αφού στόχος της ομάδας είναι να μπούμε στους ομίλους του Champions League".

    >>>> Δηλώσεις Χριστοδουλόπουλου: "Το θέμα είναι να κοιτάζουμε πλέον μπροστά....Είχαμε τρία αρνητικά αποτελέσματα στη σειρά, δεν έπρεπε να κάνουμε ακόμα μια γκέλα. Έχουμε μπροστά μας τα πλέι-οφ, μέσω των οποίων πρέπει να κυνηγήσουμε την έξοδό μας στο Champions League".
    "Έχουμε το προβάδισμα εν όψει των πλέι-οφ και δεν θέλουμε να μικρύνει η διαφορά. Πρέπει να την αυξήσουμε για να έχουμε καλή πορεία στα πλέι-οφ".

    >>>>> Δηλώσεις Φερέιρα: "Εκ του αποτελέσματος μπορούμε να πούμε ότι λειτούργησε το 4-4-2. Αυτό έγινε γιατί όλοι οι παίκτες δημιούργησαν μια ομάδα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Παίξαμε καλά σε έναν αγωνιστικό χώρο δύσκολο. Έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο πως θα παίξουμε κόντρα σε μια ομάδα δύσκολη, που παίζει ευθύ ποδόσφαιρο και είναι πολύ δυνατή στις στημένες φάσεις. Ο Ηρακλής πιστεύω ότι πραγματικά είναι καλή ομάδα. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε για να κερδίσει. Προσαρμόστηκε στον αντίπαλο που είχαμε απέναντι μας. Ξεπεράσαμε με τον κατάλληλο τρόπο κάποιες απουσίες που είχαμε και με το 4-4-2 είδαμε και την επιθετική ανάπτυξη που είχαν οι παίκτες"

    >>>>>> Ο Παναθηναϊκός έκανε το "3 στα 3" στην Θεσσαλονίκη, αφού νίκησε κατά σειρά τον Αρη, τον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή.


    -VIDEOS: Τα γκολ του αγώνα:







    Editorial: (greenarea team)

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    5 σχόλια:

    1. ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ1313 Μαρτίου 2011 στις 1:22 π.μ.

      Μπράβο ρε ομάδα έτσι, ο Τζιμπρίλατος δεν πάει πουθένα,έχει ακόμα ανοιχτούς λογαριασμούς με γαυράκια.

      -ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...
      ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1908...Το μεγαλείο σου δεν έχει τελειωμό.Ταβάνι σου στον ουρανό...Αδέρφια μας εκεί ψηλά κοιτούν με σεβασμό...!
      Τη Λεωφόρο μας,τη 13 μας,τριφύλλι ιερό...,
      και τραγουδούν περήφανα Ύμνο Παναθηναϊκό!!!
      Ανήκεις μόνο στο λαό σου...Ο Καλαφάτης άρχοντας και ιδρυτής δικός σου...Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΝΑ ΣΟΥ... Η 13 ΓΗ ΣΟΥ...ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΣΟΥ...!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΣΤΕΡ!ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ!ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ, ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΠΟΣΗ ΟΡΕΞΗ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ?ΠΟΣΟ ΘΑ ΞΕΝΕΡΩΣΟΥΜΕ?ΟΣΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΜΑΓΚΕΣ, ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ!
      ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Το δυδιμο ΠΕΤΡΟ-ΤΖΙΜΡΙΛ μου αρεσει πολυ!Μπραβο στην ομαδα πολυ καλη εικονα στο καυτατζογλειο!Ετσι μεχρι τελους.Το πρωταθλημα το παιρνουν τα αρρουρια γιατι το θελει το παρακρατος/κρατος!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Bravo sto Tzimpril kai se olous tous paixtes mas, xthes epaixan poly kala k' ekan to 3 sta 3 sth salonika se antithesh me ton pseytoprwtathlhth pou den exei nikhsh kamia omada ekei panw.
      POY....AS GOI OLYMPILAGOI.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. KRIMA POY MAS EKLEPSAN TO PRWTATHLHMA OI VRWMIARHDES, OYTE ENA NTERMPI DEN PIRAN OI ALLOI FETOS MONO FILIKA EPAIZAN ME TA ADRFIKA SWMATIA TOUS,STH BHMA NA PESETE KOUFALES GAYROI.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad