Header Ads

  • Breaking Green News

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ "ΚΑΙΕΙ"...!

    Μέτα τα δυο πρώτα ηχητικά ντοκουμέντα που προκάλεσαν σάλο, υπάρχει και οπτικό υλικό με συνομιλίες παραγόντων...

    Σύμφωνα με πληροφορίες πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ της SuperLeague φέρεται να ζητάει από θεσμικό παράγοντα να τιμωρηθεί αυστηρά διαιτητής μέχρι και διαγραφή από του πίνακες...!

    Η συζήτηση μεταξύ του πρόεδρου ΠΑΕ και θεσμικού παράγοντα έγινε λίγες ώρες μετά από παιχνίδι του φετινού πάντα πρωταθλήματος, ο πρόεδρος μεγάλης ομάδας επέμενε με σκληρό ύφος να καταστραφεί η καριέρα του συγκεκριμένου διαιτητή, επειδή όπως φαίνεται δεν έκανε κάποιες χάρες που θα του ζητήθηκαν πριν από το ματς....!

    Σας αποκαλύπτουμε επίσης πως τα δυο πρώτα ηχητικά ντοκουμέντα ίσως είναι σε μεγάλο βαθμό παράγωγα μεταφοράς από DVD σε CD, υπάρχουν όμως και μεμονωμένα ηχητικά ντοκουμέντα συνομιλιών...!


    Υ.Γ.1) Εν το μεταξύ ο Α.Μπέος την Τρίτη θα βρεθεί  στα δικαστήρια της Ευελπίδων, προκειμένου να καταθέσει μηνυτήριες αναφορές κατά των Αλέξη Κούγια και  Νικόλα Πατέρα σχετικά με την εμπλοκή του στα σκάνδαλα των τελευταίων ημερών.
    Ο "ηγέτης" του Ολυμπ. Βόλου θα υποβάλει μήνυση κατά του Αλ. Κούγια για όσα έχει πει εναντίον του σε ότι αφορά το θέμα με ηχητικά ντοκουμέντα. Επίσης, θα μηνύσει και τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού, επειδή όπως είχε δηλώσει...αυτός είναι ο "υποκλοπέας των συνομιλιών" που βγήκαν στη φόρα...!

    Υ.Γ.2) Τις επόμενες ώρες ή μέρες θα υπάρξουν και αλλές εξελίξεις γύρο από το [greek calciopolis]...!

    Editorial:(greenarea team)

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    7 σχόλια:

    1. As kanei oses mhnyseis thelei o paragarxhs!Ki o kougias afto thelei,na tou ginei mhnysh gia na mporesei na parousiasei tis synomilies sto dikasthrio.M'afton ton tropo mono tha ginoun apodektes!e re glentia!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ΕΕΕΕtsi!!!Twra ektos apo hxo tha exoume KAI eikona!!!!Super!!!!Soon stis othones mas!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. O xontrompalas o poldo einai aytos pou zhtaei thn timoria toy diaithth.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ14 Μαρτίου 2011 στις 6:56 μ.μ.

      Ας πάει επιτέλους ενας απο αυτούς που κάνουν βρωμιές κατά του Παναθηναικού αλλά και του ποδοσφαίρου γενικά, στη φυλακή.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Μήπως ήταν ένας παράγοντας που έλεγε στα κανάλια πως έγινε "έγκλημα κατα της ελλάδος"; Κάτι λογικό γιατί κατα την άποψη του όλοι οι έλληνες είναι ολυμπιακοί (για αυτόν οπαδοί άλλων ομάδων δέν υπάρχουν). Να θυμίσει κάποιος στους δικαστικούς που κρίνουν την υπόθεση σε άλλες χώρες τι έγινε σε παρόμοιες περιπτώσεις; Τί έγινε ας πούμε στην ιταλία με τη γιουβεντους και 4 εμπλεκόμενες ομάδες ακόμα.Τί έγινε στη γαλλία με κάποιον ταπί που προσπάθησε να δωροδοκήσει.Λέω εγώ τώρα.....

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. Re seis,lete na paei gia koukoulwma telika? O enas me minisi,o allos sfirizei adiafora..... Min ksafniasteite an den ginei tipota telika...

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad