Header Ads

  • Breaking Green News

    Ν.ΠΑΤΕΡΑΣ: "ΕΙΣΑΙ ΜΥΘΟΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ..."

    Με σκληρή ανακοίνωση στις κατηγορίες του προέδρου του Ολυμπ. Βόλου, έβγαλε πριν λίγη ώρα ο Νικόλας Πατέρας, απαντώντας έτσι σε αυτά που είπε ο πρώτος το πρωί...

    Ότι δηλαδή το καλοκαίρι συνεργάστηκε με την ομάδα του Βόλου  στις εκλογές ώστε να βγάλουν πρόεδρο της Super League τον Θανάση Κανελλόπουλο, τον οποίο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ήταν αντίθετος σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο...!


    -Αναλυτικά η ανακοίνωση Πατέρα....

    "Ο μυθομανής και συκοφάντης Αχιλλέας Μπέος έχρισε τον εαυτό του δήθεν μηνυτή ενώ η μόνιμη θέση του ήταν και είναι αυτή του κατηγορουμένου.

    Σε αυτήν την γνώριμη γι’ αυτόν θέση σύντομα θα ξαναβρεθεί απολογούμενος για όσα σε βάρος μου, αλλά και σε βάρος του ελληνικού ποδοσφαίρου κατά καιρούς έχει διαπράξει.

    Στην σημερινή ψευδομήνυση του Αχιλλέα Μπέου σε βάρος μου θα δοθεί η δέουσα απάντηση ενώπιον των Δικαστικών Αρχών με την υποβολή εναντίoν του μηνύσεως, για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμηση.

    Η νέα απόλυτα ψευδής δήλωση του ότι συνεργάστηκα μαζί του ενάντια στα συμφέροντα του Παναθηναϊκού είναι προφανές αποτέλεσμα της απόγνωσης στην οποία βρίσκεται.

    Αύριο το πρωί κατατίθεται από τον Πληρεξούσιο Δικηγόρο μου κ. Ιωάννη Ηρειώτη αγωγή σε βάρος του, για όσα εν γνώσει του ψευδώς δήλωσε την 10.03.2011.

    Κανένας πλέον, εκτός της δικαιοσύνης , δεν αξίζει να ασχολείται με τον Αχιλλέα Μπέο".


    Υ.Γ: To Greenarea παίρνει θέση στα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Βολιώτικης ομάδας και θυμίζει τα εξής στους φίλους του Παναθηναϊκού, ότι... Στην συνάντηση που είχε γίνει προς το τέλος του καλοκαιριού (Σεπτέμβρη μήνα περίπου...) στο σπίτι του μέτοχου του Παναθηναϊκού Γιώργου Νίκα παρουσία και άλλων μετόχων...μεταξύ αυτών και του Τζιγγερ, ώστε να πείσουν τον Πατέρα να επιστρέψει πρόεδρος. Σε εκείνη τη συνάντηση λοιπόν... Τζίγγερ και Πατέρας είχαν μιλήσει γι' αυτό το θέμα (περί υποστήριξης Πατέρα σε Κανελλόπουλο), με τον δεύτερο να τονίζει στον Τζιγγερ πως αυτό παρερμηνεύτηκε καθώς ήταν μια ειρωνική δήλωση του και όχι θετική, απέναντί στις τότε προθέσεις του Τζιγγερ να βάλει πρόεδρο του Παναθηναϊκού τον Κωνσταντόπουλο, ξεκαθαρίζοντας έτσι πως δεν θα ήταν δυνατόν να στήριζε τον τότε πρόεδρο ΕΠΑΕ στα έκτροπα τις Ριζουπολης.
    'Αρα φίλοι Παναθηναϊκοί η δηλώσεις του Αχιλλέα Μπ. είναι ψευδές με σκοπό να πλήξη τον Παναθηναϊκό φέρνοντας παράλληλα "φασαρίες"-αντιδράσεις του πράσινου κόσμου κατά του Νικόλα Πατέρα προσωπικά.

    Editorial: (greenarea  team)

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    5 σχόλια:

    1. Bravo re paidia,me to ysterografo vazete se taxh ta pragmata na mhn arxisei o kosmos ths omadas k' amfivalei kata tou Patera.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΣΚΙΕΣ!
      ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Ο Pateras prepei na milhsei kai oi Giannakopouloi na to voulwsoun!!!Tous varethikaaaa!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. POIOS LEEI ALH8EIA KAI POIOS PSEMATA NOMIZW OTI FAINETAI KSEKA8ARA APLOSSS O PATERAS PREPEI NA VGEI KAI NA MILHSEI NA PEI OLA OSA KSEREI ETSI WSTE MERIKOI NA TO VOULOSOUN KAI EPEITELOUS NA STAMATHSOUN NAA MAS GEMIZOUN ME PSEMATA ELEOSSS AYTO TO 8EMA MAS EXEI KOURASEI.....PATERAAA VGES MPROSTA KAI GA@@@@TA OLAAAAAAAAA TELOSSS!!!!!!;) LENIW

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. PATERA, XTHES MESO TOU DIKHGOROU SOU EIPES AYTO POU XEREIS POLY KALA ESY, OTI YPARXEI PARAGA! GIRNA LOIPON PISW KAI SYNEXEISE TON POLEMO POY AFISES STH MESH.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad