Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΑΖΙ...!

    Χθες αργά το βράδυ νέα στοιχεία ήρθαν στη δημοσιότητα μέσα από την εκπομπή "Δίκη" του Κυριάκου Θωμαίδη με καλεσμένο τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια να μιλάει για τα ηχητικά ντοκουμέντα της ντροπής...

    Σε προηγούμενο άρθρο μας εδώ,σας μιλήσαμε για και για ένα νέο 3ο cd-ηχητικό ντοκουμέντο που αν βγει στη δημοσιότητα θα "κάψει " ανθρώπους που έχουν χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

    Ο Α.Κούγιας δήλωσε..."Δέχθηκα τηλεφώνημα μετά την παραίτηση Δαλούκα από κορυφαίο παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εκεί άκουσα τo τρίτo cd . Στo cd ό,τι λέει ο Μπέος, λέγονται και εκεί. Το "cd" πραγματεύεται ακριβώς τα ίδια θέματα. Ό,τι λέει ο Μπέος, λέγεται και εκεί από όλους. Δεν έχουν σχέση με τον Μπέο, είναι πρόσωπα που εμπλέκονται άμεσα. Αυτά τα πρόσωπα τα υποκλέπτουν λογικά κάποιοι".

    Για το περιεχόμενο του τρίτου "cd" είπε... "Ο ένας από τους δυο λέει «όταν έφαγα… ένα γεννητικό όργανο», αυτά τα λένε εκ’ των κορυφαίων ελλήνων παραγόντων".

    Για το τι πρέπει να γίνει στη συνέχεια ώστε να ξεβρομίσει χώρος του ποδοσφαίρου ,είπε... "Θα πρέπει όλοι να κάνουν το χρέος τους. Από εκεί και πέρα αν οι κορυφαίοι παράγοντες του ποδοσφαίρου θέλουν να εκμεταλλευτούν τα λόγια ενός παράγοντα που ξέρει καλά ελληνικά και είναι σε μία μεγάλη εκλογική περιφέρεια μπορεί να βγει κάτι καλό.
    Είναι χρυσή ευκαιρία να καθαρίσει το ποδόσφαιρο. Ας μου στείλουν την άλλo "cd". Θα την παραδώσω την επόμενη ημέρα. Τώρα είναι η ευκαιρία! Με αυτά τα στοιχεία υποβιβάστηκαν οι Μίλαν και Γιουβέντους".

    Κάποια στιγμή στην  εκπομπή κάνει τηλεφωνική παρέμβαση ο γνωστός αθλητικός δημοσιογράφος 'Αρης Γάτας, ο οποίος τόνισε ότι στο παιχνίδι του Κλ. Βικελίδης μεταξύ Άρη και  Παναθηναϊκού "παίχτηκε" το μεγαλύτερο ποσό σε στοίχημα της τελευταίας ώρας από κάθε άλλο ματς του ελληνικού πρωταθλήματος για φέτος.

    Δήλωσε χαρακτηριστικά  τα εξής... "Παρέθεσα κάποια στοιχεία που έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Θα πρέπει να δούμε την υπόθεση με σοβαρότητα γιατί να στοιχεία είναι σοβαρά. Υπήρξε εμμονή για ένα κύκλωμα που κερδίζει εκατομμύρια ευρώ. Έχω ξεκινήσει μια έρευνα γι’ αυτό το θέμα. Αν ακούσει τα όσα ακούγονται στα "cd" θα υπάρχει θέμα. Όλοι ασχολούνται με το πώς πήγαν τα "cd" και όχι με το περιεχόμενο.

    Προέκυψε ρεπορτάζ για επιστολές του Δαλούκα και από την ΟΥΕΦΑ προκύπτει πως δεν υπάρχουν επιστολές. Έψαξα να βρω πόσα χρήματα έχουν παιχτεί στον Άρης-Παναθηναϊκός. Είναι τα περισσότερα που έχουν παιχτεί σε όλη την χρονιά την τελευταία ώρα 99.605 ευρώ. Μόνο το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός το έχει ξεπεράσει αυτό.


    Ρίχνουν μια πληροφορία πως θα πάει στο διπλό, παίζουν όλοι το διπλό και πάνε αυτοί στον άσο. Στο Άρης-Ολυμπιακός παίχτηκαν 13.400 ευρώ.
    Τα ποσά είναι υπερτριπλάσια από όλα τα παιχνίδια με εξαίρεση το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός".

    Υ.Γ.1) Ο Αχιλλέας Μπέος έκανε καταγγελία μέσο του δικηγόρου του στο ΕΣΡ παρά το γεγονός ότι σε προηγούμενη εκπομπή ο πρόεδρος του Ολυμπ. Βόλου βγήκε τρεις φορές στον αέρα για να υποστηρίξει τις θέσεις του και κατηγορώντας τον Πατέρα.Ο Κυριάκος Θωμαΐδης αποκάλυψε πως αρκετοί δημοσιογράφοι έχουν δεχθεί εξώδικα για να μην αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους, το όνομα του Αχιλλέα Μπέου και του Ολυμπιακού, περίεργη κίνηση από την πλευρά του λιμανιού...τι έχουν να φοβηθούν άραγε...? Αφού δηλώνουν  με σιγουριά πως δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με όλα αυτά που ακούγονται το τελευταίο διάστημα, γιατί προσπαθούν να "φιμώσουν" με εξώδικα μεμονωμένα δημοσιογράφους,sites κλπ, ώστε να ξεχαστεί η υπόθεση...? Τα συμπεράσματα δικά σας....!!!

    Υ.Γ.2) Προς το τέλος της εκπομπής ο Κυριάκος Θωμαϊδης έδειξε το φάκελο που του έστειλαν, είχε μέσα στα δύο "cd" και μια χειρόγραφη επιστολή από κάποιον άνθρωπο του ποδοσφαίρου, δεν αποκάλυψε τι έλεγε η επιστολή, αλλά ξεκαθάρισε πως θα παραδώσει το φάκελο στον αθλητικό εισαγγελέα κ.Σιμιτζόγλου τη Τετάρτη που θα παει να καταθέσει ότι γνωρίζει σχετικά με το [Greek Calciopolis].

    Editorial: (greenarea  team)


    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    7 σχόλια:

    1. POLY MPOXA PAIDIA....DEN VLEPW NA GINETE TIPOTA...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. kougia dwse sto fws thn trith kaseta na ga...oun ta gayrakia kai o malakas...!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. ΕLPIZW MONO NA MH GINEI KOYKOYLWMA PALI!!!ALLH EFKAIRIA DEN 8A YPARXEI CAN KI AFTH!!!AFTOC O MPEOC TI 8RASOC EIN AFTO?DEN PAIZETAI O AN8RWPOC!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. @Kristi
      OTI KAI NA POUYME GIA MPEO EINAI LIGO, O ANTHRWPOS GINETAI GELIO KATHE MERA ME TA PSEMATA POU LEEI.
      NA GINEI AYTIO POU LEEI O GOUGIAS...OPWS EGINE ME JUVE KAI MILAN.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. DEMELO MAKARI ALLIWS DEN YPARXEI CWTHRIA!POLLH VRWMA RR PAIDIA!DN ANTEXETAI ALLO!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΟΠΟΙΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. @Kristi
      DEN VLEPW NA PROXORAEI TO THEMA ME TA CD, MEGALH MALAKIA AN XATHEI KAI AYTH H EYKAIRIA.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad