Header Ads

  • Breaking Green News

    ΝΙΚΗΣΕ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΑ ΔΕΝ....

    O 5άστερος επικράτησε σχετικά εύκολα της Ουνικάχα Μάλαμα με σκορ 61-77, αλλά δεν πήρε την πολύτιμη πρώτη θέση που θα του έδινε πλεονέκτημα έδρας στα παιχνίδια νοκ άουτ, η πρωτιά πάντως χάθηκε με δική μας ευθύνη στον προηγούμενο αγώνα εντός με την Λιέτουβος Ρίτας...

    Το "δώρο" που περίμεναν οι πράσινοι από την Λιέτουβος Ρίτας δεν ήρθε ποτέ καθώς έχασε στη έδρα της από την Κάχα Λαμποράλ 68-77.
    Το Τριφύλλι θα αναγκαστεί να παίξει κόντρα στην κάτοχο του τροπαίου Μπαρτσελόνα με μειονέκτημα έδρας για ένα εισιτήριο που τον οδηγεί Final 4. Έτσι λοιπόν, οι παίκτες του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θα ταξιδέψουν (τουλάχιστον...) δύο φορές στην πόλη του Final 4* τη Βαρκελώνη, όπου ευελπιστούν να μείνουν και εκεί...., με την παράδοση να είναι υπέρ των Καταφανών τα τελευταία χρόνια, τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα βλέποντας και την ομάδα μας να μην έχει βρει ακόμα μια αγωνιστική σταθερότητα...!

    Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε ακριβά την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στην Λιέτουβος...και όπως "έστρωσε θα κοιμηθεί", καθώς με το συνδυασμό των αποτελεσμάτων της Πέμπτης (03/03) θα ήταν στάνταρ στην πρώτη θέση. Τώρα πρέπει να πάει κόντρα στη Μπαρτσελόνα και να παίξει όλα για όλα....για επιστροφή στην κορυφαία τετράδα της Ευρώπης μετά από ένα χρόνο απουσίας.

    Στα του αγώνα τώρα...
    Το Ενθαρρυντικό για το Τριφύλλι ήταν τα καλά στοιχεία που έδειξε όταν χρειάστηκε, με κυρίαρχο την καταπληκτική του άμυνα στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου περιόρισε τους Ισπανούς στους οκτώ πόντους. Σημαντικό ρόλο επίσης σε αυτό έπαιξε και ο πολύ καλός Νικ Καλάθης, που έδειξε κάτι παραπάνω από σοβαρός, μετά τα "καψόνια" του Ομπράντοβιτς την προηγούμενο αγώνα.

    1ο ημίχρονο

    Δυνατά μπήκε ο Πρωταθλητής στο ματς κόντρα στους Ισπανούς, Στο πρώτο δεκάλεπτο, το Τριφύλλι κατάφερε να σημειώσει 23 πόντους, ενώ οι αντίπαλοι σημείωσαν 18. Μικρή βελτίωση στην άμυνα ως αποτέλεσμα ο ρυθμός να ανέβει και σκοράρισμα .Ειδικά, όταν έχει η ομάδα έχει στις τάξεις την αυτόν τον Διαμαντίδη, ο οποίος για πρώτη φορά στη φετινή Euroleague δεν ξεκίνησε στους πρώτους πέντε.


    Στη συνέχεια ο Ντρού Νικόλας πήρε τη "σκυτάλη" από τον Διαμαντίδη και με προσωπικά καλάθια κράτησε "όρθιο" τον Παναθηναϊκό στην Ισπανία, Χάρη και στη δική του απόδοση το πρώτο ημίχρονο έκλεισε 33-38 υπέρ της ομάδας του Ζότς.


    2ο ημίχρονο

    Το τρίτο δεκάλεπτο ξεκίνησε χαλαρά, ο Παναθηναϊκός πήρε τη μεγαλύτερη διαφορά στο ματς προς το τέλος του...με 37-53, χάρη σε ένα πολύ καλό σερί 16-0 στο οποίο οι παίχτες "έτρεξαν" στο γήπεδο, στην άμυνα ήταν καταπληκτικοί όπου είχε σαν συνέπεια  να περιορίσουν τη Μάλαγα μόλις στους οκτώ πόντους.

    Στο 4ο δεκάλεπτο και χωρίς να χρειαστεί να ζοριστεί...έκανε συντήρηση με τη διαφορά που απέκτησε  και το Τριφύλλι πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με 77-61, με τους Νικόλας και Διαμαντίδη να μονομαχούν για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ,αλλά ο Αμερικανός επικράτησε καθώς έφτασε 18άρι, ενώ ο Μητσάρας έμεινε στους 16.Με 10 πόντους έκλεισε τον αγώνα στο τέλος και ο Μπατίστ.



    Τα δεκάλεπτα: 18-23, 33-38, 41-53, 61-77.

    Ουνικάχα: Ροντρίγκεθ, Πρίντεζης (0/5δίπ., 0/2τρίπ., 3ρ. σε 15'55'), Αλμαθάν 7 (1/1τρίπ.), Τρίπκοβιτς 5 (1/1τρίπ.), Μπλάκνεϊ 8 (2/2τρίππ.), Σινάνοβιτς 12 (8ρ.), Ρούμπιο 2, Φρίλαντ 12 (1/1τρίπ.), ΜακΙντάιρ (0/1δίπ., 0/4τρίπ., 3ασ.), Φιτς 12 (1/7τρίπ., 3ασ., 3λ.)
    Παναθηναϊκός: Τέπιτς, Περπέρογλου 6, Μπατίστ 10, Φώτσης 9 (2/4τρίπ.), Σάτο 7 (1/3τρίπ.), Νίκολας 18 (5/12δίπ., 2/4τρίπ., 2/3β., 3ασ.), Τσαρτσαρής 4, Διαμαντίδης 15 (2/2δίπ., 2/5τρίπ., 5/6β., 8ρ., 3ασ.), Βουγιούκας 2 (1/6δίπ.), Καλάθης 3 (1/1τρίπ., 2ασ.), Καϊμακόγλου 3 (1/2τρίπ.).
    --------------
    * "Aιώνια μονομαχία" όπως και στο Βερολίνο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, θα περιλαμβάνει το μενού των ημιτελικών, εφόσον προκριθούν και οι δύο ελληνικές ομάδες στο Final 4 της Βαρκελώνης.


    Editorial: (greenarea team)

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)
    =========================================================== 
    Διαβάστε ακόμα...
    > FUNNY VIDEOS:ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ...
    >> ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ "ΘΕΑΤΡΟ"...!
    >>> ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ...! 
    ===========================================================

    7 σχόλια:

    1. Δεν ελπίζω σε κάτι καλυτερο παιδιά...δεν υπάρχει φαιναλ φορ για μας όπως και πέρσι..

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. H omada thelei metagrafes,oi adynamies kanoun mpam kai h omada ektos final for gia 2 synexomenh fora,mhn me kathgorisete oti viazese na vgaleis symperasma...swsta enas aytoktatoras tha palepsei,alla kontra sth bartselona einai xlomo.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. To thema einai ena,efygan Jasikevicious,Pekovic,Spanoulhs kai den antikatastathikan...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. OK DEN LEW DYSKOLO ME BARCHELONA ALLA EGW PISTEUW OTI EITE DYSKOLA EITE EUKOLA PALI 8A VRE8OUME STIS 4 KALUTERES OMADESSS KAI TOTE TO 6 8A EINAI KONTA MPOREI NA EIMASTE XEIROTEROI APO ALLES XRONIESS ALLA EXOUME K AKSIOLOGOUS PAIKTES POU MPOROUN NA KANOUN THN DIAFORA ARKEI NA DEIKSOUME OTI EIMASTE PANA8HNAIKOSSS OPWS TON KSEROUMEE!!!!!!!!TRIFYLLARA S'AGAPAW K ENA MONO SOU ZHTW PARE K TO 6 GIA NA TRELA8W!!!!!!!LENIW

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Η ομαδα εφετος δεν εχει την ποιοτητα αλλων ετων,ομως αυτο δε σημαινει οτι θα παραδωσει τα οπλα χωρις μαχη. Ο ΠΟΛΛΑΚΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ δεν θα μεινει απ'εξω χωρις να προσπαθησει, μην βιαζεσται να προδικασεται το αποτελεσμα των αγωνων βεβαια τα προγνωστικα ειναι εναντιον μας αλλα η ομαδα αξιζει την πιστη μας και ποτε δεν ξερεις...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. ΠΑΙΔΙΑ,ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΡΕ,ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΠΤ! Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.. ΚΑΙ ΝΑΙ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ.. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ,ΕΦΥΓΕ Ο ΣΑΡΑΣ ΠΟΥ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ,Ο ΠΕΚΟΒΙΤΣ ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ Κ ΜΠΟΓΡΗ... Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΕΦΥΓΕ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ,ΟΧΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ... ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΤΕΠΙΤΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΘΗ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ...ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΚΑΘΙ,Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΑΔΕΣ... ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΔΛΔ... ΠΟΥ ΚΑΛΟΣ,ΧΡΥΣΟΣ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΒΑΤΖΕΣ ΣΤΟ ΗΓΕΤΙΛΙΚΙ,ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΨΥΧΗ... ΤΕΣΠΑ,ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ...

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad