Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΣΤΗΝ 3η ΚΑΣΕΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΛΑΒΙΟΣ"

    Σε ακόμα περισσότερες αποκαλύψεις σχετικά με το [Greek Calciopolis] προχώρησε ο πρώην διεθνής διαιτητής Σωτήρης Βοργιάς στην εκπομπή Δίκη του Κυριάκου Θωμαίδη...

    -Χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ.Βοργιάς:

    "Για απειλές, σπόρια, 52-48 και τα λοιπά. Είναι γνωστά αυτά. Αυτά τα άκουσα τηλεφωνικά. Με πήραν και μου είπαν άκουσε μερικά πράγματα και αν θεωρείς πως έχουν αξία, πέστα και στην εκπομπή. Μετά τα γράψανε και στα σάιτ, όπου είπαν και ονόματα. Εγώ δεν είπα για ονόματα γιατί δεν ήξερα"

    "Στην τρίτη "κασέτα" λένε προς τον Πιλάβιο όλα αυτά που ακούγονται στις άλλες δύο κασέτες για το Μακάμπι-Ολυμπιακός και το Άρης-Παναθηναϊκός. Κατάλαβα ότι είναι αυτός διότι αναγνωρίζω τη φωνή του, ενώ ο συνομιλητής του, τον λέει συνεχώς "Σοφοκλή” και “Σοφοκλή". Το Σοφοκλής δεν είναι και τόσο συνηθισμένο όνομα. Αυτός που του μιλάει, τον οποίο δεν μπορώ να αναγνωρίσω, του λέει: "Εσύ διοικείς την ΕΠΟ. Πρέπει να διαγράψεις τον Δαλούκα γιατί… αυτό και… αυτό και το έφαγα εγώ το πα….ρι". Ο Πιλάβιος του απαντά, "μείνε ήσυχος γιατί θα τον τιμωρήσω". Όλα αυτά που σας λέω, τα έχω πει και στον εισαγγελέα. Είναι η κασέτα που έχει πει ο Κούγιας πως αν ακουστεί στον αέρα θα φύγουν πολλοί από την Ελλάδα".

    Επίσης ο Βοργιάς μίλησε για την στάση του Δαλούκα τους τελευταίους μήνες, λέγοντας..."Του έχουν τάξει τα πάντα, από θέση μάνατζερ στον ΠΑΟΚ μέχρι και στην ΕΠΟ"

    "Δεν είναι ο Δαλούκας αυτός που δίνει τις κασέτες, απλά ο Δαλούκας άρχισε να τους καταγράφει μετά γιατί… έχασε το μέτρημα με τις υποσχέσεις".

    -Στη συνέχεια έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στη εκπομπή ο Α.Κουγιας, λέγοντας..."Η μοναδική ελπίδα από το γενικότερο περιβάλλον της ΕΠΟ για να γίνει κάθαρση στο ποδόσφαιρο είναι ο Πιλάβιος. Κάποιοι ορέγονται να αναμιχθούν και πάλι στο ποδόσφαιρο και στην διαιτησία για να φτιάξουν μια νέα παράγκα. Εγώ δεν είπα ποτέ ποιοί είναι οι δύο παράγοντες που ακούγονται στην κασέτα. Όταν πήγα στο γραφείο του Πιλάβιου μου είπε ότι γνώριζε..."

    -Προς το φινάλε της εκπομπής έκανε παρέμβαση και ο Α.Μπέος, λέγοντας...Είναι πλέον φανερός ο σκοπός του κ. Κούγια. Εντάξει, θα ανέβει η Παναχαϊκή. Σύμφωνα με τα όσα λέγονται, το περιεχόμενο της τρίτης κασέτας είναι το ίδιο. Σας φαίνομαι κάνα κορόιδο, να είμαι το θύμα της υπόθεσης; Ψάχνουν να βρουν εξιλαστήριο θύμα αλλά δεν υπάρχει τίποτα. Έχει γίνει συρραφή. Είναι ολοφάνερο πως έχω γίνει στόχος"

    "Αυτή την υπόθεση θα την φτάσω εγώ στο τέρμα. Ο κ. Κούγιας και ο κ. Πατέρας θα κάτσουν στο σκαμνί. Ο κ. Πατέρας δεν είναι μόνο ο υποκλοπέας, είναι και αυτός που έχει φτιάξει τις κασέτες. Κανένας δικαστής δεν θα το ανεχθεί αυτό. Έχουμε δημοκρατία και υπάρχουν νόμοι. Δεν μπορεί ο κάθε Κούγιας και ο κάθε Πατέρας να κάνουν ότι θέλουν. Η Δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Έχω κληθεί από τον εισαγγελέα και θα πάω με μια ευχή. Να χυθεί άπλετο φως. Έγω πάντως θα ντρεπόμουν να είναι υποστηρικτής μου ο Κούγιας. Με οκτώ παίκτες έπαιζε η Ρόδος με την Παναχαϊκή".


    Υ.Γ.1) Αν κρίνουμε από τα λεγόμενα του Α.Κούγια ότι...ο Πιλάβιος του είπε πριν 3 μήνες περίπου ότι γνωρίζει για την τρίτη κασέτα και αν θυμηθούμε τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΟ ότι δεν δωρίζει τίποτα για τις κασέτες, συνυπολογίζοντας και τις πληροφορίες πως ούτε στον αθλητικό εισαγγελέα είπε πως γνωρίζει κάτι γι' αυτές..., τότε υπάρχει μεγάλο θέμα διότι ο κ.Πιλάβιος πέφτει σε αντιθέσεις μόνος του και σαν να μην έφθανε αυτό,στην κατάθεση του στον αθλητικό εισαγγελέα είπε ψέματα...αυτό τιμωρείται με την κατηγορία της ψευδορκίας.  


    Υ.Γ.2) Σύμφωνα με πληροφορίες ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος, ψάχνει φόρμουλα για να αξιοποιηθούν στα δικαστήρια οι μαγνητοφωνημένες συνομιλίες των τελευταίων ημερών που αφορούν το σκάνδαλο, ώστε να μην πάνε "χαμένες"...!

    -Δήλωσε χαρακτηριστικά..."η ιδέα της δικαιοσύνης είναι ένα υπερβατικό ιδεώδες. Πρέπει επιτέλους, να βρεθεί μία διέξοδος, μία λύση, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε χρήση αυτού του υλικού για να απονεμηθεί δικαιοσύνη".

    Editorial: (greenarea team)

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    3 σχόλια:

    1. Re ton pseyth, swsta to thesate sto ystrerografo 1.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ΡΕΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ!ΑΝΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΠΗΡΑΝΕ ΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ!ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΙΛΑΒΙΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΗ ΝΥΦΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ...ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΡΧΙ-ΑΡΧΙ-ΠΑΡΑΓΚΑΡΧΗΣ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ!!!!!
      ΕΛΕΝΑ13

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad