Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΑ PLAY OFF..."

    O GREENSNIPER επέστρεψε και σας ΑΠΟΚΑΛYΠΤΕΙ: Ρε πως τα φέρνει ο καιρός τα πράγματα...κάποιες (λύκο)φιλίες δεν ξεχνιούνται,τις θυμόμαστε για τα δικά μας συμφέροντα...

    Αυτό ισχύει για τους ανθρώπους των Λιμανίσιων, ο Ζαγόρ έχει πολύ καλές σχέσεις (φάνηκαν στις ψηφοφορίες πρόσφατα στα Δ.Σ της Σούπερ Λίγκα) με την κόκκινη ΠΑΕ, που τις απέκτησε χάρη στην κουμπαριά του με το δεξί χέρι του Βαγγέλα τον Γκάγκα.

    Σήμερα σας αποκαλύπτουμε το κοκκινόμαυρο σχέδιο των Ζαγόρ,Αχιλλέα και Βαγγέλα για τα Play Off...

    Καταρχήν το σχέδιο είναι έτοιμο για υλοποίηση και αυτό θα γίνει με την έναρξη των αγώνων Play Off. Ας μπούμε στο ζουμί...

    Οι Λιμανίσιοι δεν θέλουν με τίποτα τον Παναθηναϊκό να τερματίσει πρώτος στη σειρά αγώνων για τα Play Off, γιατί σύμφωνα με τους "εξυγιαντές" υπάρχει σοβαρή πιθανότητα λόγο και της υψηλής βαθμολογίας των Πράσινων στην ΟΥΕΦΑ, θα έχουν χαμηλής δυναμικότητας ομάδες στους δυο προκριματικούς για τους ομίλους, έτσι ο Παναθηναϊκός θα πάρει το άλλο υπόλοιπο μισό των Bonus της ΟΥΕΦΑ για είσοδο στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.
    Για να αποφευχθούν τα παραπάνω θα πρέπει να βγει ο Παοκ πρώτος και ο Παναθηναϊκός δεύτερος, απαιτείτε λοιπόν μια συμμαχία μεταξύ Παοκ, Γαύρος Βόλου και φυσικά του Βαγγέλα να λύνει και να δένει στο παρασκήνιο με την βοήθεια του Γκάγκα. Για τους Λιμανίσιους η ανάληψη της πρώτης θέσης από τον Παοκ στα Play Off, θεωρείτε διπλό πλήγμα για την Πράσινη ΠΑΕ καθώς δεν θα μπουν στους ομίλους αλλά ούτε θα πάρουν τα πολύ σημαντικά έσοδα από την ΟΥΕΦΑ που θα ήταν πολύ καλοδεχούμενα την δεδομένη κρίση στην πολυμετοχικότητα, έτσι λοιπόν στον Πειραιά θα βγουν δίπλα κερδισμένοι με την σιγουριά ολόκληρου του Bonus της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας γιατί ο Παοκ αποκλείεται να περάσει από τους δυο προκριματικούς για να βρεθεί στους ομίλους, με λίγα λόγια οι Λιμανισιοι θέλουν να γίνει ότι έγινε πέρσι στην περίπτωση του Παναθηναϊκού που πήρε ολόκληρο το Bonus(κοντά 12 εκατ. ευρώ) της ΟΥΕΦΑ.

    Ένα ρητορικό ερώτημα προς όλους...Τι υποσχέθηκε ο Βαγγέλας στον Ζαγόρ και στους συνεργάτες του πριν 2 μήνες περίπου...?...!!!

    Υ.Γ.1) Ελπίζω οι αρμόδιοι(ξέρουν) στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός να έχουν ανοιχτά τα μάτια τους στους αγώνες αλλά και στο παρασκήνιο των Play Off, ώστε να μην χαθεί και αυτός ο μοναδικός-πολύτιμος στόχος των ομίλων του Champions League γιατί τότε σε αντίθετη περίπτωση θα μιλάμε στην κυριολεξία για την απόλυτη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...!!!

    Υ.Γ.2) Χθες μάθαμε για άλλη μια περήφανη απόφαση των θεσμικών οργάνων του ποδοσφαίρου μας...ο "κύριος" Αχιλλέας τιμωρήθηκε για τα αίσχη στο ματς Γαύρος Βόλου-Παναθηναϊκός με μόλις 30.000 ευρώ(ρε τον καημένο τι του κάνατε...θα κόψει το φάει για ένα μήνα), ενώ ο άλλος ο Βαγγέλας Περπινιάδης δεν τιμωρήθηκε από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League γιατί λέει...αποδέχθηκε το επιχείρημα της κόκκινης ΠΑΕ και θεώρησε πως υπάρχει δεδικασμένο επειδή η ΠΑΕ τιμωρήθηκε σε εκείνο το παιχνίδι(ΤΡΟΥΜΠΑΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) με μια αγωνιστική(τρομερό!), παρά το ότι το κατηγορητήριο ήταν διαφορετικό για τον Βαγγέλα από αυτό της Γαύρικης ΠΑΕ. Άρα το αποτέλεσμα είναι ότι...για το κατηγορητήριο του "αρχηεξυγιαντή" Βαγγέλα δεν αποφάσισε κανείς για άλλη μια φορά...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!
    Μια είναι λύση υπάρχει φίλοι μου, θα δανειστώ τον τίτλο από το άρθρο ενός συνάδελφου εδώ στο Greenarea που έλεγε... "ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΛΙΓΚΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ"... (κλικ εδώ για να διαβάσετε το άρθρο του).

    Υ.Γ.3) Περιμένω τα σχόλια σας αλλά και τις ερωτήσεις σας σχετικά με το άρθρο και εγώ με τη σειρά μου θα απαντήσω με σχόλιο στην δική σας ερώτηση-σχόλιο.

    *(Έχω λίγο καιρό να γράψω και δεν σας ευχήθηκα για τις γιορτές...Χρόνια πολλά και με υγεία σε όλους!)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad