Header Ads

  • Breaking Green News

    EUROLEAGUE: ΕΚΠΛΗΞΗ Ο ΚΑΛΑΘΗΣ ΣΤΟ FINAL4!

    Ακόμα ένα αφιέρωμα του Euroleague.tv σε παίχτη του Εξάστερου, αυτή τη φορά την τιμητική του είχε ο Νικ Καλάθης...(VIDEO)

    -Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο σχολιαστής για τον Καλάθη στο Βίντεο...

    "O Νικ Καλάθης έκανε καταπληκτικές εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό στα playoffs και στα παιχνίδια του Final Four. Ειδικά στο τέταρτο παιχνίδι με τους περσινούς πρωταθλητές της Ευρωλίγκα Μπαρτσελόνα σε 34 λεπτά συμμετοχής πέτυχε 12 πόντους, ενώ ήταν το «κλειδί» στο παιχνίδι του ημιτελικού με τη Σιένα όπου σκόραρε 17 πόντους και είχε 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 30 λεπτά συμμετοχής.
    Στον τελικό με την Μακάμπι βοήθησε τον Παναθηναϊκό με 4 πόντους 6 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 22 λεπτά στο παρκέ. Κανένας δεν περίμενε να κάνει τέτοιες εμφανίσεις στο παρκέ ο νεαρός 22χρονος παίκτης που βρίσκεται στη δεύτερη χρονιά του στους «πράσινους» και ο κόουτς Ομπράντοβιτς ανέδειξε την ικανότητες και τον χαρακτήρα του στο μέγιστο βαθμό. Έχει παίξει κολεγιακό μπάσκετ στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, ενώ στην πρώτη του χρονιά στην Ευρωλίγκα ως ρούκι μετρούσε 3,5 πόντους ανά παιχνίδι".

    -VIDEO:




    Editorial:(greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad