Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΤΣΙ ΡΕ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ...!!!

    Με γκολ του μεγάλου αρχηγού Ζιλμπέρτο ο Παναθηναϊκός πάτησε κορυφή στην βαθμολογία των Play Off και πλέον μένει μια νίκη στο επόμενο παιχνίδι με την Κούλα για να πάμε στα προκριματικά του Champions League...(VIDEO,παραλειπόμενα, δηλώσεις)

    O Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έχασε αρκετές ευκαιρίες, με τον Χαλκιά να αναδεικνύεται σε ήρωας για τον ΠΑΟΚ, που παρατάχθηκε με ταμπούρι στο ΟΑΚΑ για να πάρει την ισοπαλία. Παράπονα υπάρχουν για την διαιτησία του Κάκου όπου οι πράσινοι φωνάζουν για ένα πέναλτι σε χέρι του Τσουκαλά.
    Το επιθετικό σχήμα που επέλεξε ο Πορτογάλος τεχνικός κόντρα στον ΠΑΟΚ είχε εν μέρει αποτέλεσμα, αφού οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν με μεγαλύτερη συνοχή στις γραμμές τους, έπαιζαν με τη μπάλα κάτω και ήταν σαφώς πιο επικίνδυνοι σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια...!

    Ο Φερέιρα δεν είχε κάνει πολλές δοκιμές τις προηγούμενες μέρες όσον αφορά την ενδεκάδα,  ο Πορτογάλος ετοίμαζε εκπλήξεις...καθώς οι Καραγκούνης και Μπουμσόνγκ που προορίζονταν για βασικοί βρέθηκαν στον πάγκο όμως και στις θέσεις τους ξεκίνησαν βασικοί οι Σιμάο και Σαριέγκι.

    -Ας δούμε τον αγώνα ημίχρονο, ημίχρονο...

    Οι Πράσινοι ξεκίνησαν το παιχνίδι με ένα δυνατό σουτ του Βύντρα στο 5' λεπτό που έδιωξε με γροθιές ο Χαλκιάς. Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις μέχρι εκείνο το σημείο, μετά από λίγα λεπτά όμως στο 24' λεπτό τα νεύρα πήραν φωτιά γιατί από ερασιτεχνικό λάθος του Κάκου, δεν είδε τη φάση όταν ο Λέτο εκτέλεσε κόρνερ και ο Τσιρίλο έδιωξε με τον ώμο σε νέο κόρνερ, στην αρχή δίνει πέναλτι...μετά όμως από συνεννόηση με τον βοηθό του Γούκο, πήρε πίσω την απόφασή του και αυτή τη φορά διαμαρτυρήθηκαν οι πράσινοι!

    Το ματσάκι στη συνέχεια ήταν κάπως βαρετό χωρίς φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Οι πράσινοι πίεσαν στο τελευταίο 5λεπτο του πρώτου ημιχρόνου, για να πετύχουν κάποιο γκολ, στο 42' λεπτό από φάουλ του Γκαρσία, η μπάλα χτύπησε στον αγκώνα του Τσουκαλά, με τους παίχτες του Φερέιρα να διαμαρτύρονται για πέναλτι! Τελευταία στο τέλος με τον Νίνη που έκανε δυνατό σουτ, αλλά ο Χαλκίας έβγαλε σε κόρνερ, τελικό σκορ ημιχρόνου 0-0.

    Στο δεύτερο ημίχρονο, πριν αρχίσει ο Φερέιρα κάνει αλλαγή... βγάζει τον Γκαρσία και να περνάει δεξιά τον Χριστοδουλόπουλο. Αυτό έγινε γιατί ο Παναθηναϊκός είχε πρόβλημα στην δεξιά πλευρά, τόσο στην ανάπτυξη, όσο και στην ανασταλτική λειτουργία, αφού ο Βύντρα βρισκόταν αρκετές φορές εκτεθειμένος και μόνος ανάμεσα σε Λίνο και Βιεϊρίνια.Οι  Πράσινοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και έκλεισε στην περιοχή του τον ΠΑΟΚ. Ο Λέτο είχε κέφια και πήρε πρωτοβουλίες... στο 50' λεπτό είχε καλή εκτέλεση φάουλ, μόλις άουτ από την αριστερή γωνία του Χαλκιά, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ στην κίνηση που επιχείρησε ο Αργεντίνος.

    Ο Φερέιρα Στο 68' λεπτό κάνει διπλή αλλαγή για τους πράσινους...οι Καραγκούνης και Μαρίνος πέρασαν στις θέσεις των Νίνη και Σπυρόπουλου, μετά από αυτό υπήρξε και εσωτερική αλλαγή, αφού ο Βύντρα πήγε αριστερό μπακ, με τον Μαρίνο να καλύπτει το δεξιά.
    Ο Παναθηναϊκός έβρισκε εμποδια στο να σπάσει το ταμπούρι του ΠΑΟΚ, για να κρατήσει την ισοπαλία, ο Βύντρα στο 73' λεπτό με δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση αναγκάζει τον Χαλκιά σε απόκρουση. Οι πράσινοι πίεζαν και και στο 74' λεπτό κατάφεραν φτάσουν στο στόχο... ο Λέτο εκτέλεσε το φάουλ, ο Κοντρέρας έπεσε πάνω  στον Χαλκιά, που έδιωξε όμως με γροθιές, στην επαναφορά ο Σισέ σούταρε, με τον κίπερ των φιλοξενούμενων να αποκρούει ξανά, εκει όμώς βρέθηκε ο Ζιλμπέρτο στην κατάλληλη θέση στέλνοντας με πλασεδάκι τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 μέσα σε αποθέωση για τους γνωστούς λόγους. Λίγο μετά στην αλλαγή... βγείκε ο Σάλπι, με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να τον αποθεώνουν, καθώς δεν ξέχασαν τα όσα είχε προσφέρει στους πράσινους για τέσσερα χρόνια που αγωνίστηκε με την πράσινοι φανέλα.

    Μένανε λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα...οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά για να ισοφαρίσουν και στο 84' λεπτό χάνουν ευκαιρία με τον Μουσλίμοβιτς που με προβολή έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Τζόρβα. Στη συνέχεια δεν είχε κάτι το τρομερό σε εξέλιξη, τελικό σκορ 1-0.

    -Βαθμολογία Play Off:
    1.ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (10)
    2.Παοκ (9)
    3.Αεκ (8)
    4.Γαύρος Βόλου (6)

    * Το Τριφύλλι με νίκη παίρνει την πρώτη θέση και την έξοδο στα προκριματικά του Champions League.
    -----------------
    ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ & ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΑΚΑ:

    ΦΕΡΕΙΡΑ:"ΜΕ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ"

    -Αναλυτικά τα όσα δηλώσε...

    "Ήταν ένας αγώνας πολύ δύσκολος γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα και ο ΠΑΟΚ ήρθε εδώ για να αποσπάσει την ισοπαλία. Ενδεχομένως προσπάθησε να εκμεταλλευτεί κάποιες ευκαιρίες για να σημειώσει κάποιο γκολ. Έπαιξε αμυντικά με όλη την ομάδα πίσω από το κέντρο και πρέπει να ξέρετε ότι όταν μια ομάδα σε όλη την διάρκεια προσπαθεί να πιέσει για να καταφέρει να πετύχει ένα τέρμα, όταν αυτό συμβεί, η πίεση για να επιτευχθεί ένα γκολ δημιουργεί και μια πτώση στον ρυθμό και αυτό συνέβη με εμάς στα τελευταία λεπτά".

    "Οι παίκτες μου ήξεραν πόσο σημαντικό ήταν να κρατήσουν τη νίκη και πόσο σημαντικό ήταν να μην δεχτούμε γκολ. Βεβαίως υπάρχει αναμφισβήτητα κόπωση, αυτό είναι το ποδόσφαιρο και βεβαίως είμαστε στην 5η αγωνιστική και τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για τους ποδοσφαιριστές. Όμως πρέπει να πω ότι πετύχαμε μια δίκαια νίκη. Οι παίκτες έδωσαν όλα όσα μπορούσαν να δώσουν και δεν μιλάω μόνο για την κόπωση".

    "Βεβαίως είναι σαφές για όλους ότι κάθε τέτοιος αγώνας αποτελεί έναν τελικό και στους τελικούς δεν παίζεις για το ποδόσφαιρο αλλά για τη νίκη. Για να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ πρέπει να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα ο οποίος είναι ένας ακόμη τελικός και ελπίζω μέχρι την επόμενη Τετάρτη οι παίκτες μου να ανασυνταχθούν γιατί όποιος έχει εμπειρία ξέρει ότι είναι ολοένα και πιο δύσκολο να σκέφτεσαι καθαρά όταν είσαι κουρασμένος και οι αποφάσεις δεν είναι τόσο σωστές και το παιχνίδι δεν μπορεί να γίνει τόσο ενδιαφέρον".

    "Άρα λοιπών ο Παναθηναϊκός είχε χρόνο για να κερδίσει και από τη πλευρά του ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να παίξει για την ισοπαλία και βεβαίως η απόδοση του ΠΑΟΚ στα τελευταία λεπτά ήταν μιας ομάδας που είχε λιγότερη κόπωση και πίεσε περισσότερο ενώ ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να κρατήσει το αποτέλεσμα. Έτσι έχουν τα πράγματα, δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε".

    "Θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου για τον τρόπο που δούλεψαν και θα ήθελα να συγχαρώ τον Σπυρόπουλο ο οποίος μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου έγινε πατέρας και θέλω να τον συγχαρώ. Θα ήθελα επίσης να πω αναφορικά με τους φιλάθλους μας οι οποίοι πραγματικά ήρθαν γιατί ήθελαν να δουν την ομάδα να κερδίζει και την είδαν να κερδίζει".

    Θα θέλατε να κάνετε ένα σχόλιο για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα καθώς έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού;

    "Καταρχήν θα ήθελα να πω ότι στο διάστημα που βρέθηκα στον Παναθηναϊκό και προπονώ την ομάδα αισθάνθηκα ότι ο Ζιλμπέρτο δεν "χαιδεύτηκε" από τους δημοσιογράφους, ενδεχομένως αυτό γιατί κάποιοι δεν αγαπούν τους έξυπνους παίκτες. Γέμιζε την ομάδα, παίζει για την ομάδα και αυτού του είδους οι παίκτες είναι που χτίζουν τις μεγάλες ομάδες. Πρόκειται για έναν πρωταθλητή του κόσμου, για έναν μεγάλο παίκτη. Είναι ένας άνθρωπος 35 χρονών και κάθε μέρα προπονείται καλύτερα. Τρέχει συνέχεια και στους αγώνες και στη προπόνηση οπότε εγώ έχω σεβασμό προς αυτόν. Κέρδισε με τον Παναθηναϊκό ένα νταμπλ και νομίζω ότι πρέπει να γραφτεί πως ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες που πέρασε από τον σύλλογο. Είναι ένας παίκτης τον οποίο θα έπρεπε να ακολουθούν όλοι οι δημοσιογράφοι. Του εύχομαι να έχει την καλύτερη επιτυχία και προσωπικά να πω ότι λυπάμαι που φεύγει από τον Παναθηναϊκό".
    -------------------------------

    ΣΑΡΙΕΓΚΙ:" ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΑΕΚ"

    -Αναλυτικά είπε...

    "Προσπαθήσαμε πολύ. Μέσα σε τρεις ημέρες άλλαξαν πολλά. Δεν είχαμε καλή ψυχολογία, αλλά τώρα άλλαξε. Είναι στα χέρια μας η πρόκριση στο Champions League και θέλουμε νίκη την Τετάρτη"

    "Είμαστε κουρασμένοι. Είναι λογικό να υπάρχει κόπωση από τα συνεχόμενα ματς κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και τώρα στα πλέι οφ.

    Θα πρέπει όμως να έχουμε καθαρό μυαλό, συγκέντρωση και να αξιοποιήσουμε τη μοναδική ευκαιρία που έχουμε για να πάρουμε την πρόκριση. Νικήσαμε ήδη δυο ματς και θέλουμε και το τρίτο. Δεν γίνεται να χάσουμε αυτήν την ευκαιρία. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό".

    Για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, ειπε: "Είμαι περήφανος που τον είχα συμπαίκτη. Αποτελεί υπόδειγμα επαγγελματία και ανθρώπου για όλους μας".
    ---------------------------------------------

    ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ: "ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΩ..."

    -Αναλυτικά είπε...

    "Είναι πολύ σημαντική για μας η νίκη και η πρωτιά. Είναι καλό που διεκδικούμε ακόμα και στα play-of f την πρωτιά και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ".

    "Σήμερα έζησα φοβερές στιγμές. Όλο το γήπεδο φώναζε το όνομα μου. Είναι στιγμές που δεν έχω ξανά ζήσει. Είμαι κολακευμένος".


     "Ο Παναθηναϊκός θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Σήμερα πήρα δώρα από όλους και ότι και να γίνει (ακόμα και να φύγω) θα έχω τον Παναθηναϊκό στην καρδιά μου. Είμαι ευτυχισμένος και ικανοποιημένος με αυτά που έχω ζήσει. Όσον αφορά το συμβόλαιο μου, δεν έχω πιέσει καταστάσεις. Τίποτα δεν είναι σίγουρο".
    ------------------

    ΘΑΝΑΣΗΣ: "ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ"

    -Αναλυτικά δήλωσε..

    "Τα παιδιά έπαιξαν με ψυχή και πήραν τη νίκη. Προχωράμε και αν πάρουμε και το άλλο ματς που θα το πάρουμε θα παίξουμε στο Τσαμπιονς Λιγκ", είπε αρχικά και πρόσθεσε. "Θα γίνουν κινήσεις θα αναπτερωθεί το ηθικό των διοικούντων και των αθλητών με τέτοιες συνθήκες θα είναι πιο εύκολο"..


    Για τις αποδοκιμασίες, είπε: "Δεν θέλω να σχολιάσω καθόλου τις αποδοκιμασίες γιατί αυτό το πράγμα χωρίζει τον Παναθηναϊκό και δεν είναι καλό".

    Για το αν θα εμπλοκεί στη ΠΑΕ, είπε: "Έχει δηλώσει ο κύριος Παύλος πως αποσύρεται αυτό μετράει και πρέπει να το υπολογίσετε, Το να με θέλει ο κόσμος για πρόεδρο δεν σημαίνει ότι μπορεί να γίνει γιατί άλλοι είναι πιο ικανοί".
    ---------------------------------------

    -VIDEO:


    ---------------------------------------------------------------------------------

    Υ.Γ.1) Πολλά συνθήματα κατά Βαρδινογιάννη, απάντηση με συνθήματα εναντίον Βγενόπουλου.
    Οι οργανωμένοι του "Φορέα", φαίνεται ότι περίμεναν να ανοίξει το σκορ ο Παναθηναϊκό για να αρχίσουν τα... γνωστά. Τα υβριστικά συνθήματα κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη, με το υπόλοιπο γήπεδο να τους αποδοκιμάζει. Λίγα λεπτά αργότερα οι υπόλοιποι οπαδοί άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα εναντίον ου Ανδρέα Βγενόπουλου! Αψιμαχίες στις θύρες 6 και 11 μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού μετά το γκολ και κατά την ανταλλαγή συνθημάτων κατά του Βαρδινογιάννη.

    Υ.Γ.2) Μετά από καιρό στο ΟΑΚΑ βρέθηκε και ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

    Εditorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad