Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΕ ΚΑΤΟΣΤΑΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ...ΠΑΕΙ ΕΞΟΧΙΚΟ!

    Ο Εξάστερος τελείωσε τη σειρά με τον ΠΑΟΚ άνετα με κατοστάρα 105-65 και πήρε το πρώτο εισιτήριο για φετινούς τελικούς, την Πέμπτη παει στο εξοχικό...(+Παραλειπόμενα,δηλώσεις...)



    Το παιχνίδι πρασίνων κόντρα στον στον Παοκ ήταν τελικά πολύ εύκολη, με τον Ζοτς να έχει σε καλή μέρα πολλούς από τους παίκτες του... Από σήμερα πλέον το μυαλό όλων στο τριφύλλι βρίσκεται στα ματς με τον ΟΣΦΠ στο Εξοχικό.

    -Ας δούμε τον αγώνα δεκάλεπτο, δεκάλεπτο...

    Κάπως νωθρός χωρίς νεύρο ήταν ο Παναθηναϊκός στα πρώτα λεπτά του αγώνα... αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να καταφέρει να πάρει ένα μικρό προβάδισμα τριών πόντων 5-8. Η ομάδα του Βορρά κατάφερε να μείνει μπροστά στο σκορ μέχρι και το 7΄λεπτό , αλλά ο Σάτο με λει-απ έκανε το 15-14 για τους, το δεκάλεπτο έκλεισε  με τους πράσινους μπροστά και σκορ 22-16.

    Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι πράσινοι...με τον Νίκολας να είναι κεφάτος και να φτάνει από νωρίς +11 πόντους διαφορά για πρώτη φορά σε διψήφιο νούμερο 27-16 στο 8.20'. Το παιχνίδι κυλούσε στα μέτρα των πρασίνων, όμως στο 2' λεπτό ένα απρόοπτο έφερε ταραχή στο στρατόπεδο των πρασίνων... ο Περπέρογλου ήταν άτυχος και "συγκρούστηκε" με τον Γιαννακίδη, έπεσε άτσαλα στο παρκέ, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον αριστερό του ώμο και να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια. Στη συνέχεια του παιχνιδιού ο Παναθηναϊκός έκλεισε το δεύτερο δεκάλεπτο έχοντας μεγάλο προβάδισμα 41-27.

    Στο τρίτο δεκάλεπτο ο τραυματισμός-ατυχία του Στράτου Περπέρογλου φάνηκε να "τσίτωσε" του παίκτες του Παναθηναϊκού, έπαιξαν και για τον συμπαίκτη τους.Οι Πράσινοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και έχοντας πολλές επιθετικές λύσεις ανεβάζουν κι άλλο τη διαφορά, το τρίτο δεκάλεπτο  τελείωσε με τον Παναθηναϊκό να μπροστά 69-46.

    Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι πράσινοι έκαναν κυριολεκτικά ότι ήθελαν μέσα στο παρκέ και δεν δυσκολεύτηκαν και εκτοξεύσαν την διαφορά στους 30' πόντους 4'λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού. Η συνέχεια ήταν διαδικαστική..., πλέον στο πράσινο τιμ είχαν το μυαλό τους στον μεγάλο άτυχο της βραδιάς, Στράτο Περπέρογλου, αλλά και τις επικείμενης μάχης στο Εξοχικό, οι οπαδοί του τριφυλλιού ξεκίνησαν τα συνθήματα για άλωση της έδρας του Γαύρου, ενώ η αρμάδα  του Ζοτς απάντησε...με κατοστάρα τον ΠΑΟΚ, τελικό σκορ 105-65.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: (Oμπράντοβιτς): Τέπιτς 11, Μάριτς 13, Περπέρογλου, Μπατίστ 8, Φώτσης 5, Σάτο 9, Νίκολας 10, Τσαρτσαρής 11, Διαμαντίδης 10, Βουγιούκας 4, Καλάθης 12, Καϊμακόγλου 12.


    Τα δεκάλεπτα: 22-16, 41-27, 69-46, 105-65.
    ===============================================================
    -ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ & ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΟΑΚΑ: 


    -ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΠΕ

    Πρόβλημα από το πουθενά προέκυψε στον Παναθηναϊκό ενόψει των τελικών με τον Γαύρο.
    Ο Στράτος Περπέρογλου περίπου δύο λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου της αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ σε μία διεκδίκηση μιας χαμένης μπάλας έπεσε στο παρκέ και φάνηκε να τραυματίζεται στο αριστερό του χέρι.

    Ο φόργουορντ του τριφυλλιού αποχώρησε υποβασταζόμενος και κλαίγοντας. Από την αντίδρασή του φάνηκε πως έχει χτυπήσει σοβαρά. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί πλήρως αφού πάει στο νοσοκομείο, όπου θα υποβληθεί σε μαγνητική. Να θυμίσουμε ότι ο πρώτος τελικό με τον Γαύρο θα γίνει (εκτός χάσει τον Αρη που παίζει αυτή την ώρα) την Πέμπτη 26/5.
    ------------------------------------------------------------------------------
    * Η  μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε βγήκε "καθαρή", κάτι που σημαίνει ότι ο Περπέρογλου έχει υποστεί διάταση και όχι εξάρθρωση ωμοπλάτης. Αυτή η εξέλιξη είναι θετική διότι οι πιθανότητες να προλάβει, αν όχι όλους, κάποιους εκ των αγώνων με τον Γαύρο, αυξάνονται.
    -ΑΝΑΚΟIΝΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΕ:
    Αναλυτικά... "Ο Στράτος Περπέρογλου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο «Υγεία», η οποία βγήκε καθαρή.
    Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού έχει υποστεί διάταση στο θύλακο του αριστερού ώμου. Θα υποβληθεί σε θεραπεία, θα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο το απόγευμα. Ο Περπέρογλου τραυματίστηκε στο 18’ του σημερινού τρίτου ημιτελικού των πλέι οφ του πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ, απέναντι στον ΠΑΟΚ".
    -----------------------------------------------------
    ΖΟΤΣ: "ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ..."
    Στα δύο "πρόσωπα" που έδειξαν οι παίκτες του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Ζότς.
    Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε ακόμα πως είναι δύσκολο να βρίσκει η ομάδα κίνητρο, ενώ αστειευόμενος είπε πως πλέον περιμένει να δει τι θα γίνει στον αγώνα του Αρη με τον Γαύρο.

    -Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη:

    "Απόψε παίξαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο αργά και χωρίς θέληση. Είναι προφανές και απλό να το καταλάβει κανείς. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε και αυτό είναι προφανές ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε επτά ασίστ και στο δεύτερο 27. Αυτό είναι το μπάσκετ. Επίσης αν δούμε τα στατιστικά δεν έχουν ασίστ ο Περπέρογλου που δεν έπαιξε πολύ λόγω του τραυματισμού και ο Φώτσης ο οποίος δεν έκανε.

    Για να είμαστε ειλικρινείς είναι δύσκολο να δίνεις συνέχεια κίνητρα στους παίκτες για να παίζουν δυνατά. Σε κάθε περίπτωση είμαι χαρούμενος για την πρόκριση και περιμένουμε την κατάληξη και περιμένουμε τον τρίτο αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη. Αλλά περιμένουμε να αρχίσουν οι τελικοί την Πέμπτη 26/5 ".
    ------------------------------

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad