Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΛΗΘΙΝΗ...!

    Μόνοι σας αποκαλύπτεστε-προδίδεστε Λιμανισιοι, "ξαφνικά" τον Βαγγέλα τον έπιασε ο πόνος ποιος θα είναι ο διαιτητής του αγώνα Παναθηναϊκού-Παοκ, αμ δεν πείθει ούτε τα μούσια του...

    Πρώτοι εδώ στα Greenarea σας αποκαλύψαμε το ύπουλο παιχνίδι κατά του Παναθηναϊκού, πιο συγκεκριμένα πριν από 20 μέρες περίπου ο GREENSNIPER μέσα από το άρθρο του σας είχε αποκαλύψει αναλυτικά το σχέδιο ώστε ο Παναθηναϊκός να μην βγει πρώτος στα Play Off...(κλικ εδώ ) .

    Προχθές στο Δ.Σ της ΕΠΟ προσπάθησε να μπαλώσει τα πράγματα περί δυσαρέσκειας του με τον διαιτητή Κάκο λέγοντας τις παρακάτω φοβέρες ψευτο-ατάκες...

    " Δεν λειτουργώ ως πρόεδρος του Ολυμπιακού, αλλά ως πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας" (εδώ γελάμε...)

    "Οι αλλαγές στη διαιτησία δεν μπορούν να γίνουν μέσα σε μία εβδομάδα. Δεν είναι απόφαση 4-5 ατόμων. Πρέπει να αποφασίσουμε όλοι μαζί" (εδώ ξανά γελάμε...)

    "Οι εφημερίδες γράφουν ότι δεν θέλω τον Κάκο στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ως πρόεδρος του Ολυμπιακού. Δεν με νοιάζει. Εμείς πήραμε το πρωτάθλημα με 13 πόντους διαφορά. Με νοιάζει ύστερα από όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου" (Και εδώ κλαίμε από τα γέλια...)


    -Το ξέραμε ότι είναι μεγάλος κωμικός και μάλιστα με το όνομα... Ο ΕΞΥΓΙΑΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, αλλά εδώ πέρα χαραμίζεσαι τσάμπα ρε Βάγγκο...!

    Υ.Γ.1) Είναι πολλά τα λεφτά Βαγγέλα να μη σε νιάζουν!

    Υ.Γ.2) Μην εφησυχάζουν εκεί στην Πράσινη ΠΑΕ, καθώς τίποτα δεν τελείωσε ακόμα...τα μάτια τους δεκατέσσερα στα δυο επόμενα παιχνίδια...!!! 

    Υ.Γ.3) Καλή επιτυχία στη ομάδα μας σήμερα κόντρα στο Γαύρο του Βορρά...!!!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad