Header Ads

  • Breaking Green News

    ΙΜΠΑΓΑΣΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?

    Ο ANTIred γράφει: Να τα να τα...και δεύτερος Στελάκος προέκυψε στο λιμανάκι! Τρέμετε Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ, έρχεται ο Τρουμπαικός του Ιμπαγάσα να σας διαλύσει...

    Πολύ προβατοτροφή ρε παιδιά μα πολύ λέμε... τι έχουν ακούσει τα προβατάκια τα τελευταία χρόνια δεν λέγεται...σειρά είχε ο μεγάλος χαφ Αριέλ Ιμπαγάσα να προειδοποιήσει τους ευρωπαϊκούς συλλόγους πως η μια θέση του τελικού στο Champions League του χρόνου στο Αλιανζ Αρινα καταλήφθηκε, σαν να μας λέει... ψάξτε για το δεύτερο...(γέλια...)


    -Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Ιμπαγάσα στη "Real News" του γνωστού γαυροεκδότη...

    "Είναι μια διοργάνωση το Champions League όπου μετέχουν οι καλύτερες ομάδες και ως πρώτο στόχο θα πρέπει να έχουμε την πρόκριση στους "16". Μετά θα παίξει ρόλο η κλήρωση, αλλά μπορούμε να κάνουμε όνειρα για τον τελικό… Είναι δύσκολο, όμως μπορούμε να το ονειρευόμαστε και να το πιστεύουμε".


    *Σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, δήλωσε στη συνέχεια σε άλλη ερώτηση...

    Για τον Φετφατζίδη: "Είναι καλό που τον συγκρίνουν με τον Λιονέλ Μέσι. Έχουν κάποια κοινά στοιχεία και η ηλικία τους δεν διαφέρει πολύ. Το θέμα είναι να πιστέψει ο ίδιος ότι είναι πολύ καλός και να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά, ούτως ώστε να κάνει την έκρηξη τη νέα σεζόν".

    Υ.Γ.1) Το πιάσατε το νόημα τώρα φίλοι μου Παναθηναϊκοί, έτσι? Ο Τρουμπαικος θα παει τελικό Champions League με τον Μέσι στην εντεκάδα του...!!! Άντε και στα δικά μας...(γέλια...)

    Υ.Γ.2) Κάτι τέτοια έλεγε και ο Στελακος...για κατάκτηση Champions League κλπ και μετά ξεφτιλίστηκαν...!!!


    Editorial: ΑΝΤΙred

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad