Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ?(!)

    O DoctorGreen γράφει: Σήμερα βγήκαν οι Τζιγγερ και Προκοπίου να διαψεύσουν ότι συνομίλησαν για πιθανή εμπλοκή του δευτέρου στην ΠΑΕ, η ουσιαστική αλήθεια όμως είναι άλλη...

    Γίνετε λοιπόν ένας ψηλό "ντόρος" σήμερα ότι οι εφημερίδες,ραδιόφωνα και σάιντ διαψεύστηκαν..., δηλαδή εσείς τι πιστεύετε...πως θα μας έλεγαν "ΝΑΙ" μιλήσαμε για πιθανή εμπλοκή στην ΠΑΕ? 'Οχι βέβαια!
    Οι συζητήσεις μπορεί να έγιναν(!) και να μην συμφωνήσαν, αρα όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις όλων των επιχειρηματιών...η καλύτερη λύση είναι... βγαίνουμε και διαψεύδουμε ότι και αν γραφτεί...!

    Η ουσιαστική αλήθεια φίλοι μου για να καταλήξω είναι ΜΙΑ, ότι ο Τζιγγερ ψάχνει για νέους επενδυτές με μεγάλη οικονομική δύναμη, ώστε να μπουν στην ερχόμενη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ. Ψάχνει και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, το αν τα καταφέρει είναι δικό του θέμα και μόνο, πάντως ο ίδιος όπως έχει δηλώσει επανειλημμένα και αυτή είναι η αλήθεια...δεν μπορεί και δεν θέλει να λειτουργεί ως 67%, αλλά θέλει να λειτουργεί ως 30% ή ακόμα και με πιο χαμηλότερο ποσοστό...!!!

    Δεν είναι τυχαίο που η ΑΜΚ έχει πάρει τρίτη παράταση(πρόταση Τζιγγερ) και αυτή τη φορά για ένα μήνα, τα οικονομικά κολλήματα των ήδη μετόχων είναι πολλά και ο Τζιγγερ θέλει να βάλει νέα πρόσωπα στην πολυμετοχικότητα που να έχουν διάθεση να βάλουν πολλά χρήματα στη ομάδα.    

    Υ.Γ.1) Συγχαρητήρια στην ομάδα του greenarea που δεν σιγούρεψε την είδηση για Προκοπίου αλλά τόσο με τον τίτλο του άρθρου που ναι μεν ήταν γενικός, αλλά ήταν και πραγματικός.Μέσα από το άρθρο έγινε μια ξεκάθαρη παρουσίαση του εφοπλιστή και τη δύναμη που έχει στον επαγγελματικό "χώρο" που δραστηριοποιείται...!

    Υ.Γ.2) Θα έχει "επεισόδια" πάντως η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου που έρχεται...!!!

    Editorial: DoctorGreen

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad