Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΜ ΜΕ ΠΑΜΠΛΟ ΜΟΟΥΤΣΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ"

    Για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι ακούγετε το όνομα του μεσοεπιθετικού της Μπόκα Τζούνιορς, Πάμπλο Μόουτσε! Λέτε να είναι και η φαρμακερή...(VIDEOS)


    Οι γνωριμίες του Παναθηναϊκού στην αγορά της Αργεντινής είναι δεδομένες εδώ και πολλά χρόνια, έτσι λοιπόν και αυτό το καλοκαίρι ψάχνετε στη χώρα του Ταγκό.

    Επίσης είναι δεδομένη και η επιθυμία της ΠΑΕ ο παίχτης να φορέσει τα πράσινα. Αν θυμάστε το περσινό καλοκαίρι υπήρχαν δηλώσεις του παίχτη που θα ήθελε να φορέσει την πράσινη φανέλα, αλλά οι απαιτήσεις της Μπόκα τότε ήταν υπερβολικές. Αυτό το καλοκαίρι είναι όμως δύσκολο οικονομικά για τους Πράσινους, αλλά ευελπιστούν πως θα μπορέσουν να τον αποκτήσουν δανικό με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

    Ο Μοουτσε θεωρείτε το ανερχόμενο αστέρι της Αργεντινής, είναι γρήγορος και εκρηκτικός παίχτης και αυτό είναι το μεγάλο "όπλο", μπορεί άνετα να παίξει δεξιό και αριστερό επιθετικό χαφ, εξίσου καλός είναι και σαν περιφερειακός επιθετικός (Εκι την πρώτη χρονιά). Ο Μοουτσε θέλει να αγωνιστεί σε ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα του δώσει το δικαίωμα να δείξει πολλά από το πλούσιο ταλέντο του, επίσης σημαντικό δέλεαρ είναι και η πιθανή συμμετοχή στους ομίλους του Champions League.

    Αν καρποφορήσει σε deal ο Παναθηναϊκός με την Μποκα Τζουνιορς τότε θα μιλάμε για έναν φοβερό παίχτη στην επιθετική γραμμή των Πράσινων.

    -VIDEOS:







    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad