Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ...Ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ?

    Γεια σας φίλοι του Παναθηναϊκού, είμαι νέο μέλος της "οικογένειας" του Greenarea και θα τα λέμε συχνά μέσα από αυτή εδώ τη στήλη. Ας πάμε στο θέμα μας... Τις τελευταίες ώρες ο Τζιμπρίλαρος μας μετά από τα τουρκικά ψεύτικα δημοσιεύματα, ακολούθησαν και τα ιταλικά που φέρνουν τον αρχηγός μας στη Λάτσιο...



    Το πρωί χθες διαβάζαμε όλοι ότι...
    Σχεδόν σίγουρη θεωρούν την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ από τη Λάτσιο,
    τονίζοντας μάλιστα ότι ο Γάλλος άσος του Παναθηναϊκού διοργανώνει στο τέλος του μήνα ένα μεγάλο πάρτι για να πει "αντίο" στην Ελλάδα,στους φίλους του και στους οπαδούς της ομάδας. Σύμφωνα με άρθρο της Corriere dello Sport, που τιτλοφορείται "Η κραυγή του Σισέ, ο οποίος θέλει Λάτσιο",
    οι Ρωμαίοι είναι έτοιμοι να καταθέσουν στον Παναθηναϊκό πρόταση ύψους 5-6 εκατομμυρίων για την απόκτηση του 30χρονου ποδοσφαιριστή.

    Το δημοσίευμα της Corriere dello Sport , ανέφερε:
    "Ο Σισέ αποχαιρετά τον Παναθηναϊκό και είναι έτοιμος να προσγειωθεί στην Ιταλία όπου τον περιμένει η Λάτσιο.Ο Γάλλος επιθετικός σχεδιάζει ένα μεγάλο αποχαιρετιστήριο πάρτι στην Αθήνα για να πει αντίο στους οπαδούς και φίλους του.


    Πολλοί τραγουδιστές ραπ έχουν προσκληθεί, ενώ και ο ίδιος ο Σισέ θα τραγουδήσει μερικά τραγούδια. Η ημερομηνία δεν έχει ακόμα φιξαριστεί,αλλά το πάρτι θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος Ιουνίου στην πρωτεύουσα της Ελλάδας.


    Ο Σισέ είναι στον Παναθηναϊκό είδωλο, καθώς με τα γκολ του και τις εμφανίσεις του έχει κερδίσει τους φιλάθλους. Παρότι είναι το μεγάλο αστέρι του συλλόγου τα δύο τελευταία χρόνια και έχει δεχτεί πολλές προσφορές έχει ως κίνητρο να φορέσει και πάλι τη φανέλα με το εθνόσημο.


    Τον θέλουν στην Γαλλία και την Αγγλία και σύμφωνα με ελληνικές πηγές η Γιουβέντους δεν είναι στη λίστα του."


    Ενώ χθες πάλι κατά τις απογευματινές ώρες το ίδιο ιταλικό σαιτ αναφέρει σε άρθρο του ότι..." Ο πρόεδρος της Λατσιο Lotito υποσχέθηκε στον προπονητή της ομάδας Edy Reja ότι μετά την απόκτηση του Κλοζε θα του φέρει και μια εξίσου δυνατή μεταγραφή βάζοντας στην λίστα πέραν του Σισε και τον Τρεζεγκε που σαφος είναι πιο φθηνός από τον Τζιμπρίλαρο, παράλληλα το ίδιο άρθρο ξεκαθαρίζει πως η Λατσιο κυνηγάει και άλλες περιπτώσεις σε άλλες θέσεις και να πουλήσει τους αναπληρωματικούς επιθετικούς της". 

    Άραγε να είναι αληθινά αυτά τα δημοσιεύματα που κάνουν οι Ιταλοί; Είναι όντως έτσι τα πράγματα;;
    Η άπλα τα λένε έτσι για να τα λένε;;; Το Μονό σίγουρο είναι ότι θα το μάθουμε σε λίγες μέρες!!
    Ευελπιστούμε όμως όλοι τα δημοσιεύματα να μην είναι αληθινά κι' ο Τζιμπρίλαρος να παραμείνει
    Στον Παναθηναϊκό μας!!!

    Πιστεύω ότι κι' όλος ο κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΎ εύχεται όλο αυτό να είναι ψέμα.. Όλοι παρακαλάμε να μην φύγει γιατί όλοι ξέρουμε πως ο άνθρωπος αυτός ήταν κ πρέπει να παραμείνει η σωτήρια μας!
    ---------------

    -Πάμε δυο λόγια και για την τιμωρία της ομάδας στο Μπάσκετ...

    Τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 40.000 ευρώ πρόστιμο, είναι η τιμωρία της ομάδας μας για τα επεισόδια του τέταρτου
    τελικού στο μπάσκετ...

    Μετά από την 40σελιδη καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός..
    Αλήθεια.. Ο Ολυμπιακός τι τιμωρία έφαγε για όσα έγιναν στον τρίτο τελικό;

    Τι τιμωρία επιβλήθηκε στον Σαλντιπάγκο τους που πέταξε μπουκάλι
    σε φίλαθλο της ομάδας μας στον δεύτερο τελικό ;;;

    Άντε και του χρόνου στο εξοχικό θα το σηκώσουμε για να δείτε και από κοντά μια απονομή...
    Εντάξει, πραγματικά δεν ξέρω τι να πω? Η απόλυτη ξεφτίλα.. Αλλά ναι, ξέχασα.. Πάντα έτσι φερόσασταν..Ανέντιμα και σκάρτα..
    Συνεχίστε να πέφτετε στα μάτια μας.. Τα καταφέρνετε πολύ καλά ως τώρα.

    Άλλωστε μόνο αυτό ξέρετε να κάνετε.. Αλλά δεν πειράζει ο τροχός γυρνάει..
    H 13 είναι εδώ για να σας το υπενθυμίζει.. Εξάλλου η 13 έχει συνηθίσει να υπενθυμίζει σε όσους ξεχνούν την παρουσία της...!!!

    Υ.Γ. Δυο πράγματα για μένα και για τη στήλη...Χρόνια η οικογένεια μου έχει δεσμούς με τον Παναθηναϊκό, μεγάλωσα σε ένα Παναθηναϊκό περιβάλλον, θα μπορούσα να πω πως είμαι "παιδί της Παιανίας" (έτσι θα υπογράφω και τα άρθρα μου), αρα η αγάπη μου για το τριφύλλι είναι ανεξίτηλη!!! Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα για μένα, ας πούμε για την στήλη μας...[ΘΑ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΩ...] όπου θα μιλάει πάντα Παναθηναϊκά για τον Παναθηναϊκό μας, θα "πολεμάει"-κατακρίνει όσους θέλουν το κακό του συλλόγου είτε είναι εντός, είτε είναι εκτός και φοράνε κόκκινα η κίτρινα και ότι άλλο θέλουν, αυτά για αρχή, περισσότερα μέσα από τα άρθρα ...!!!


    Εditorial: "Το παιδι της Παιανίας"
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad