Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΓΙΑ ΣΙΣΕ..."

    Ο DoctorGreen σας αποκαλύπτει: Τα σενάρια για φυγή του Σισε φουντώνουν το τελευταίο διάστημα, μια από την Ιταλία, μια από την Αγγλία και τις τελευταίες τρεις  μέρες από την γείτονα Τουρκία....

    Για να μην τρελαθούμε τελείως, σας το ξεκαθαρίζω πως όλα είναι παραμύθια θεωρητικά που δεν έχουν πρακτική βάση πουθενά αυτή τη στιγμή!

    Ο Τζιμπρίλαρος θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό γιατί αγαπάει την ομάδα και τον κόσμο της, το αν θα φύγει θα το αποφασίσει η ΠΑΕ με τα ανάλογα οφέλη, κάτι το οποίο σας  αποκαλύπτω πως δεν υπάρχει καν σαν σκέψη αυτή τη στιγμή, όλοι οι άλλοι μπορεί να θέλουν να τους πουλήσουν...τον Σισε δεν θέλουν να τον πουλήσουν!

    Δεδομένο επίσης είναι πως η απογοήτευση που έχει από το ματς στο Καραΐσκάκη και τα όσα τραγικά  έγιναν εκεί είναι μεγάλη, δεν είχε συνηθίσει πότε σε καφριλίκια οπαδών και προέδρων τύπου Βαγγέλα και σια...,αυτό ίσως θα ήταν η μεγαλύτερη αίτια για να φύγει...! 
     
    Όλα θα ξεκαθαρίσουν σε ένα μην αφού πριν θα έχει τελειώσει και το κρίσιμο Δ.Σ των μετόχων στις 17 Ιουνίου, όλα αυτά τα περιμένει και ο Σισε όχι μόνο οι οπαδοί, αν δει ότι τα πράγματα παραμένουν θολά σε διοικητικό επίπεδο ίσως αλλάξει γνώμη και ζητήσει μεταγραφή στο εξωτερικό. 


    Υ.Γ. Σας προτείνω να περιμένουμε όλοι και να μην πανικοβάλλεστε με δημοσιεύματα ξένων σάιντ που άπλα παίζουν το παιχνίδι μανατζαρέων για δικούς τους σκοπούς που όλοι γνωρίζουμε...!

    Editorial: DoctorGreen

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad