Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ: ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ [0-1]

    O GREENSNIPER γράφει: Μετά τους Ιταλούς μας βάζουν τα "γυαλιά" και οι Τούρκοι.Λέμε πολλά για τους "γείτονες" Τούρκους... απολίτιστοι,κακόμοιροι κλπ κλπ, όμως στο θέμα του ποδοσφαίρου και της αθλητικής δικαιοσύνης είναι πολύ μπροστά από εμάς...


    Απόδειξη είναι τα όσα ΓΊΝΟΝΤΑΙ σε γρήγορο ρυθμό τις τελευταίες μέρες στην Τουρκία και όσα ΔΕΝ γίνονται εδώ στην Ελλάδα, σε ένα σκάνδαλο παρόμοιο...στημένα παιχνίδια εκεί, στημένα παιχνίδια και εδώ!

    Να φανταστείτε στη Τουρκία δεν υπήρχε καν κρατική μυστική παρακολούθηση μηνών για υπόπτους που έστηναν αγώνες, ούτε ντοκουμέντα που είχαμε εδώ, εκεί ενέργησε η δικαιοσύνη μετά από καταγγελίες για διάφορα πρόσωπα του ποδοσφαίρου, μάλιστα η αντίδραση των αρχών ήταν άμεση, καθώς έγιναν την επόμενη μέρα έφοδοι σε σπίτια και μαζικές συλλήψεις σε προέδρους και παράγοντες κορυφαίων ομάδων του Τουρκικού πρωταθλήματος, οδηγήθηκαν πολλοί στη φυλακή χωρίς πολλά πολλά... μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος της Φενερμπαχτσέ, της πιο πλούσιας ομάδας του πρωταθλήματος με τον Πρωθυπουργό της χώρας τους να είναι οπαδός της, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έκανε παρέμβαση για συγκάλυψη της υπόθεσης, αντίθετα μάλιστα διέταξε πλήρη διαλεύκανση και βαριές τιμωρίες σε όλους τους κατηγορούμενους και των ομάδων τους...!

    Εδώ έγινε "χαμός" την πρώτη εβδομάδα με τις συνομιλίες των κατηγορουμένων... Μπέου, Μαρινάκη, Κανελλόπουλου και άλλων, μετά άρχισε μια ξαφνική σιωπή από όλα τα ΜΜΕ, που οδηγούσε σε κουκούλωμα της ιστορίας, τελικά θα κουκουλωθεί όπως δείχνουν τα πράγματα... η ΕΠΟ είναι δέσμια και συνένοχη των σκανδάλων και με πιέσεις(κόκκινες) για συγκάλυψη, ρίχνει τις ευθύνες στις μικρές ομάδες...όπως Γαύρος του Βόλου, αφήνοντας απ' έξω την ομάδα του Πειραιά που ευθύνεται για όλα τα κακά του πρωταθλήματος μας.

    Έχουμε ένα "σάπιο" αθλητικό(και όχι μόνο) σύστημα που δεν τιμωρεί πότε αυτούς που ευθύνονται πραγματικά. Η ομάδα του Λιμανιού για πολλοστή φορά την γλυτώνει από τιμωρίες για συμμετοχή σε σοβαρά σκάνδαλα και με αποδείξεις μάλιστα, που αν γινόταν σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου δεν θα υπήρχε σαν αθλητικό σωματείο.

    Ο κόσμος δείχνει αηδιασμένος μετά από όσα άκουσε τις τελευταίες βδομάδες, η πολιτική δικαιοσύνη όπως και η αθλητική δεν δείχνουν συνεχή δράση για πάταξη τέτοιων σκανδάλων και ανθρώπων-παραγόντων ή μάλλον δείχνει ανίκανη να ακουμπήσει τα μεγάλα "κεφάλια" του σκανδάλου, που απέδειξε με τον πιο νόμιμο τρόπο πια ομάδα βρομίζει τον ελληνικό αθλητισμό επανειλημμένα...!!!

    Συμπέρασμα φίλοι μου μετά από όλα αυτά που είδαμε και ακούσαμε όλοι μας...Χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία για μόνιμη κάθαρση στο πρωτάθλημα μας...Αντίο ελληνικό ποδόσφαιρο...!!!

    Υ.Γ.Είναι γνωστή η επικοινωνία μας από τα προηγούμενα άρθρα...περιμένω τα σχόλια σας και τις ερωτήσεις σας...αν έχετε, εννοείτε πως θα σας απαντήσω!

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad