Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ...!

    Η εβδομάδα που έρχεται είναι πολύ σημαντική για τους πράσινους, καθώς θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα που ήδη είναι δρομολογημένα...

    Η πιο "καυτή" υπόθεση που σιγά σιγά οδηγείτε στο τέλος της(εκτός αν βρεθεί επενδυτής...), επίσης ακολουθούν οι υποθέσεις του Μπουμσόνγκ και Μάτος.

    O Τζιμπρίλ με δηλώσεις του εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη μετακίνησή του στους "Μπιανκοσελέστε", μετά την χθεσινή προπόνηση στην Παιανία και σχολίασε πως... "Αποτελεί πρόκληση για εμένα το Καμπιονάτο".

    Η μεταγραφή του Σισέ θα τελειώσει... όταν ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Φλοκάρι από τη Λάτσιο στην Πάρμα, όχι γιατί οι Ρωμαίοι περιμένουν να εξοικονομήσουν χρήματα, αλλά γιατί θέλουν πρώτα να αδειάσουν μία θέση επιθετικού και στη συνέχεια να αποκτήσουν τον Γάλλο σέντερ φορ.

    Αυτή η εξέλιξη, θα δώσει ταυτόχρονα και τα απαραίτητα χρήματα στο ταμείο του Παναθηναϊκού για να προχωρήσει με τη σειρά του τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών, που έχουν εντοπιστεί από τον τεχνικό της ομάδας, Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος έχει κάνει την απαραίτητη προεργασία.

    Από την άλλη μεριά, μέχρι τη Δευτέρα αναμένονται και νέες διαπραγματεύσεις των εκπροσώπων του Μπουμσόνγκ με τη Βόλφσμπουργκ για να προχωρήσει και η μεταγραφή του Γάλλου αμυντικού.

    Ο Παναθηναϊκός έχει εξουσιοδοτήσει εν λευκώ τους μάνατζερ του «Μπουμ» για τις απαραίτητες συνομιλίες, καθώς η διοίκηση των «πράσινων» έχει ήδη ικανοποιηθεί από το αντάλλαγμα των 500 χιλιάδων ευρώ.

    Όσον αφορά τον Μαρσέλο Μάτος, ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ προπονείται κανονικά με τους υπόλοιπους «πράσινους», ωστόσο είναι φανερό πως η διάθεσή του δεν είναι και η καλύτερη.

    Στον Παναθηναϊκό έχουν καταλάβει πως το καλύτερο είναι να παραχωρήσουν τον Βραζιλιάνο στην Μποταφόγκο, ωστόσο αυτό δεν μπορεί να συμβεί χωρίς το ανάλογο αντίτιμο, που πρέπει να προσεγγίζει τουλάχιστον την ρήτρα του συμβολαίου του Μάρος, δηλαδή το ποσό που σας είχαμε πει σε προηγούμενο άρθρο...κοντά στα 2 εκατ. ευρώ.

    Editorial:(greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad