Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ ΤΟΥΣ..."

    Ο ANTIred γράφει:  Σήμερα είναι το παγκόσμιο συνέδριο προβάτων θύρας 7 στο τηγάνι, εκεί θα παραστεί  και ο τσοπάνης τους για να τους μοιράσει την γνωστή τροφή και θα την μασήσουν όπως πάντα...(VIDEOS) 

    Θέλουν και παγκόσμιο συνέδριο οι ανύπαρκτοι οπαδοί, η ντροπή των οπαδών, θα παει το βέλασμα σύννεφο.

    Δεν είναι τυχαίο που θα παει ο πρόεδρος τους στο συνέδριο, ξέρει τι κάνει...την βδομάδα που έρχεται αρχίζουν οι ανακρίσεις των 83 ατόμων που εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τα στημένα, επίσης πολύ σύντομα μέσα στον Ιούλιο αναμένονται και οι ποινές σε πρόσωπα και τις ομάδες τους από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, όπου αν τηρηθεί ο νομός κατά γραμμα... τότε ο Γαύρος θα πρέπει να υποβιβαστεί στη β' εθνική.

    Δεν θα αφήσει να παει χαμένη την ευκαιρία του συνεδρίου ο Βαγγέλας, θα τους αραδιάσει τα γνωστά...δεν μας αγγίζει το σκάνδαλο με τα στημένα...ο ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη τη διαιτησία...τα πρωταθλήματα τα  παίρνει πάντα μέσα στο γήπεδο...μετά θα τους πει.... φέτος θα πάρουμε παιχταράδες και θα πάμε καλύτερα από ποτέ στο Champions League.

    Είναι φυσικό επόμενο να ψάχνει στήριξη στα πρόβατα ο Βαγγέλας μετά από όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες...ίσως και για τις μέρες που έρχονται, αν η δικαιοσύνη σταθεί στο ύψος της τότε θα έχουμε πολλές και σημαντικές εξελίξεις...!    


    Η απάντηση των προβάτων σε όσα πει ο τσοπάνης τους θα είναι μια...ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....

    VIDEO: Δείτε την επίσκεψη στο συνέδριο...




    Editorial: ANTIred

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad