Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΛΗΡΩΣΗ: "ΜΕ ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΔΥΟ ΤΡΥΓΟΝΙΑ..."

    Πολύ καλή μπορεί να χαρακτηριστεί η κλήρωση για τον Παναθηναϊκό, καθώς όπως είναι γνωστό από το μεσημέρι στον δρόμο μας για τα αστέρια θα αντιμετωπίσουμε την Δανέζικη Οντένσε, ένας ΣΟΒΑΡΟΣ Παναθηναϊκός μπορεί να την περάσει μόνο με την "φανέλα"...(+πληροφορίες για Οντένσε και ημερομηνίες αγώνων)


    Το τονίζουμε αυτό γιατί πέρσι είδαμε τραγελαφικά πράγματα με μια άλλη επίσης ομάδα από την Δανία, την Κοπεγχάγη, που αν νικούσατε στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι σίγουρα θα ήταν  και διαφορετική η συνέχεια στον όμιλο, τα τραγικά λάθη όμως μας άφησαν από νωρίς να μην έχουμε καθόλου ελπίδες. Τώρα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε την Οντένσε σε κανένα από τα δυο παιχνίδια ούτε λεπτό, αν θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα κοντά στα αστέρια του Champions League, πριν τα πλέι-οφ...!

    ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ...

    Η Οντένσε λοιπόν θα είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικού γύρου του Champions League.Οι Δανοί εξασφάλισαν τη συμμετοχή στα προκριματικά έχοντας απόσταση ασφαλείας εφτά βαθμών από την τρίτη στη βαθμολογία Μπρόντμπι, αλλά και... ακόμη μεγαλύτερη απόσταση, 23 βαθμών (!), από την πρωταθλήτρια Κοπεγχάγη. Πρόκειται για ομάδα αρκετά γρήγορη, με καλή φυσική κατάσταση αλλά και χτυπητές αδυναμίες στο παιχνίδι της.

    Ο 40χρονος Δανός Χένρικ Κλάουσεν είναι ο προπονητής της Οντένσε, η οποία διαθέτει ως επί το πλείστον Σκανδιναβούς ποδοσφαιριστές. Οι πιο γνωστοί άσοι της είναι ο Καμερουνέζος Ερικ Ντζεμπά Ντζεμπά, που έχει περάσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Γάλλος Μπερνάρντ Μεντί και ο Νιγηριανός Πίτερ Ουτάκα.

    -ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΝΤΕΝΣΕ:

    Τερματοφύλακες:

    Ντάνιελ Κροκ Δανός 20
    Τόπελ Μαντς Δανός 29
    Στέφαν Βάρελς Γερμανός 32

    Αμυντικοί:

    Αντρες Κρίστιανσεν Μούλερ Δανός 33
    Τόρε Ρεγκίνιουσεν Νορβηγός 25
    Ντάνιελ Χογκθ Δανός 20
    Κρις Σόρενσεν Δανός 33
    Τίμι Γιόχανσεν Δανός 24
    Μπερνάρντ Μπεντί Γάλλος 29
    Ολιβερ Λάρσεν Δανός 19

    Μέσοι:

    Γιάκομπ Σούουπ Δανός 22
    Χανς Χένρικ Αντερσεν Δανός 32
    Ράμους Φαλκ Γιένσεν Δανός 19
    Αντρέας Γιόχανσον Σουηδός 32
    Μοχάμετ Καλίλου Τραορέ Σενεγαλέζος 23
    Ερίκ Ντζεμπά Ντζεμπά Καμερουνέζος 30
    Ρούρικ Γκίσλασον Ισλανδός 23
    Κρίστιαν Σόρενσεν Δανός 18

    Επιθετικοί:

    Πίτερ Ουτάκα Νιγηριανός 27
    Μόρτεν Σκούμπο Δανός 31
    Χένρικ Τοφτ Δανός 30
    Μπεσκίμ Καντρί Δανός 20

    ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:

    ΧΕΝΡΙΚ ΚΛΑΟΥΣΕΝ

    Ο 40χρονος προπονητής δεν εργάζεται καιρό στην ομάδα της Οντένσε. Εχει καθίσει στον πάγκο των Δανών μόλις σε 19 παιχνίδια, στα οποία μετράει 10 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες.

    ΤΟ "ΟΠΛΟ" ΤΗΣ:

    ΕΡΙΚ ΝΤΖΕΜΠΑ ΝΤΖΕΜΠΑ

    Ο Καμερουνέζος άσος είναι πλέον 30 ετών, ωστόσο στην καριέρα του έχει ζήσει μεγάλες στιγμές, κυρίως με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον το καλοκαίρι του 2003 είχε δώσει 4.500.000 ευρώ στη Ναντ για να πάρει τον Ντζεμπά στο «Ολντ Τράφορντ». Ο ποδοσφαιριστής, όμως, δεν ξεπλήρωσε την εμπιστοσύνη του Σκοτσέζου τεχνικού, με αποτέλεσμα το επόμενο καλοκαίρι να πάρει μεταγραφή για τη
    Αστον Βίλα έναντι 2.500.000 ευρώ.

    Στην Οντένσε αγωνίζεται τα 3 τελευταία χρόνια, ωστόσο δείχνει πως χρόνο με τον χρόνο χάνει τα στοιχεία που είχε στο παιχνίδι του και που τον έκαναν ξεχωριστό. Παραμένει, όμως, ένα πολύτιμο γρανάζι στα χέρια του Κλάουσεν.
    ------------------------------------
    Ο Παναθηναϊκός όμως δεν χάρηκε μόνο για τη δίκη του κλήρωση, αλλά και για δυο άλλες, αυτές των... Ντιναμό Κιέβου-Ρούμπιν  και Καζάν Μπενφίκα-Τραμπσονσπόρ, αυτό γιατί αν η Ντιναμό Κιέβου και η Μπενφίκα αποκλειστούν τότε ο Παναθηναϊκός αυτόματα παει στους ισχυρούς στην κλήρωση στις 5 Αυγούστου για τα πλαι-οφ, αποφεύγοντας Αρσεναλ, Μπάγερν Μονάχου, Λυών και Βιγιαρεαλ. Οι πιθανότητες να αποκλειστούν και οι δυο δεν είναι αρκετές, αλλά ελπίδες υπάρχουν αν κρίνουμε απο τους αντιπάλους τους...!

    *Οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες κατά τις οποίες θα διεξαχθούν τα δύο παιχνίδια του Παναθηναϊκού με την Οντένσε για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Στις 26 Ιουλίου το Τριφύλλι δοκιμάζεται στην έδρα των Δανών με τη ρεβάνς να γίνεται στο ΟΑΚΑ στις 2 Αυγούστου.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad