Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΟΥΣ "ΚΑΡΦΩΝΕΙ" ΚΑΙ Ο ΣΑΛΙΑΡΕΛΗΣ!

    Ο ANTIred γράφει:Τους πονάει η αλήθεια εκεί στο Λιμανάκι, πόσο μάλλον όταν τους την λέει και ένας πρώην πρόεδρος τους...


    Αυτός δεν είναι άλλος από τον Αργύρη Σαλιαρέλη, γνώστης της ποδοσφαιρικής πραγματικότητας στη χώρα μας και ένας από τους πολλούς προέδρους της ομάδας του Λιμανιού που έχουν κάνει φυλακή για διάφορες κατηγορίες.   

    Αν θυμάστε πριν από μια βδομάδα περίπου όταν είχε σκάσει για τα καλά το μεγάλο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια και στη λίστα των κατηγορουμένων ήταν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρώην πρόεδρος τους είχε κάνει δημόσια δήλωση ότι...

    "Πρέπει απολογηθεί ο κ. Μαρινάκης. Του έγινε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Υπάρχουν ενδείξεις και πιστεύω ότι θα γίνουν αποδείξεις. Εύχομαι ο Ολυμπιακός να μην έχει πρόβλημα. Η φωνούλα του κ. Μαρινάκη ακούγεται. Στην εποχή μου ο Ολυμπιακός ήταν έντιμος σε κάθε επίπεδο. Τι έκανε ο Κοσκωτάς δεν θα το κρίνω εγώ.


    Προφανώς ο κ. Μαρινάκης δεν έχει βλάψει τον Ολυμπιακό. Αφού τον κατηγορούν όμως, προφανώς κάτι θα έχει κάνει. Αν αποδειχτεί ότι φταίει
    σε κάτι, δεν πρέπει να την πληρώσει ο Ολυμπιακός. Επαγγελματίες πρόεδροι δεν πάνε από μια ομάδα στην άλλη από αγάπη. Έχουν κάποιο συμφέρον. Γίνεται να βάλουν λεφτά στην τσέπη".

    Μετά από αυτές τις δηλώσεις...όπως αποκάλυψε χθες ο Σαλιαρέλης σε ραδιοφωνικό σταθμό, τον απειλούν τηλεφωνικά άγνωστοι ότι θα "φάει πιστολιές..."

    -Αναλυτικά όσα είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό FM100:


    "Τελικά σ' αυτήν την κοινωνία δεν πρέπει να λες δημόσια τη γνώμη σου.Την αλήθεια. Αντιμετωπίζω προβλήματα τελευταία, δέχομαι απειλητικά τηλεφωνήματα. Αυτά που είπες στο FM100-με απειλούν- θα έχουν συνέπειες.


    Θέλω να πω δημόσια ότι όποιος με πλησιάσει με κακές διαθέσεις σταλμένο από συγκεκριμένο χώρο, θα αντιδράσω όπως ένας άνθρωπος αμυνόμενος.


    Ο Μπέος είναι στη φυλακή. Στις κασέτες μιλάει με συγκεκριμένους ανθρώπους. Ο Μπέος κρίθηκε ένοχος, δεν μπορεί να πάει μόνο αυτός φυλακή και οι άλλοι να είναι απ' έξω.


    Με κάποιους μιλάει ο Μπέος. Η δικαιοσύνη πρέπει να επέμβει. Να μην την πληρώνουν μόνο οι αδύναμοι, αλλά κι αυτοί που υποστηρίζονται από οικογένειες.


    Με ρωτήσατε αν ο Μαρινάκης είναι ένοχος. Δεν θα το κρίνω εγώ αυτό. Από ενδείξεις αποδεικνύεται η ενοχή του, είναι θέμα της δικαιοσύνης να τα βρει.


    Τα απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχομαι τα κατήγγειλα στην αστυνομία χθες το βράδυ. Σήμερα θα πάω στον Εισαγγελέα. Επώνυμοι με πρειδοποίησαν ότι θα μου συμβεί κάτι κακό. Θα φάω πιστολιές μου είπαν. Θα δούμε ποιος θα πρωτοφάει τις πιστολιές όμως...


    Οι διαιτητές τρώνε πιστολιές, οι δημοσιογράφοι τρώνε το ξύλο της αρκούδας όταν πάνε να μιλήσουν, άλλοι που πάνε να μιλήσουν τους καίνε τα αυτοκίνητα.
    Θα πάω στον Εισαγγελέα. Θα πω το όνομα του ανθρώπου που με ενημέρωσε ότι "θα φάω πιστολιές".

    Κάποια ερωτήματα... Ποιοι απειλούν άραγε τον πρώην πρόεδρο των Γαύρων ? Μήπως είναι οι ίδιοι που απειλούσαν τον Κάκο, τον Βασσάρα(χτύπησαν) μετά το  2-1 στο ΟΑΚΑ και τον Δαλούκα...? Ποιοι άραγε ενοχλήθηκαν από όσα είπε ο Σαλιαρέλης?
    Τα συμπεράσματα δικά σας και οι απαντήσεις γνωστές...

    Editorial: ANTIred
       

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad