Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΟΝΤΕΝΣΕ

    Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τον αγώνα με την Οντενσε και προτρέπει του οπαδούς να έχουν κόσμια συμπεριφορά...


    Αναλυτικά η ανακοίνωση:

    "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, εν όψει του εντός έδρας αγώνα με την Οντένσε για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, που θα διεξαχθεί την Τρίτη, 2 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ, υπενθυμίζει στους φιλάθλους μας ότι η UEFA είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε θέματα που παρεμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα (π.χ. χρήση βεγγαλικών ή/και καπνογόνων, ρίψη αντικειμένων, χρήση laser) και ότι η ομάδα έχει τιμωρηθεί με την ποινή της διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών με αναστολή.

    Αυτό σημαίνει πως η παρακολούθηση της συμπεριφοράς των φιλάθλων μας εκ μέρους της UEFA θα είναι εντατική και, συνεπώς, οποιαδήποτε παράβαση θα οδηγήσει σε τιμωρία της έδρας μας. Αύριο ο Παναθηναϊκός δίνει τον πρώτο επίσημο εντός έδρας αγώνα του για την αγωνιστική περίοδο 2011-12 και αν ισχύει ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός οφείλουμε όλοι να συμβάλουμε ώστε το ξεκίνημα της ομάδας να είναι το καλύτερο δυνατό. Καλούμε λοιπόν τους φιλάθλους μας να υποστηρίξουν την ομάδα και να την προστατεύσουν διατηρώντας τη συμπεριφορά τους σε αυστηρά φίλαθλα πλαίσια.

    Τέλος, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας πως ο Τομέας Α (πλησίον του Τείχους των Εθνών) θα παραμείνει κλειστός λόγω έργων. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέρχονται στον χώρο περιμετρικά του Σταδίου από τους Τομείς Β, Γ και Δ (Βορειοανατολική πλευρά του ΟΑΚΑ. Σημ: κάντε κλικ στο παρακάτω σχεδιάγραμμα), ενώ οι θύρες του Σταδίου θα ανοίξουν στις 18:45".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad