Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΝΕΟ Δ.Σ ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ..."

    Aυριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση για να οριστεί το νέο 20 μελες Δ.Σ για τη νέα χρόνια...(+λεπτομέρειες)


    Το Δ.Σ θα έχει νέα πρόσωπα που δεν ήταν στο προηγούμενο. Αυτό θα γίνει γιατί υπάρχουν ήδη πολλές αποχωρήσεις μελών και πρέπει να αντικατασταθούν...

    Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μάλιστα να μην υπάρχει κάνεις από την οικογένεια Βαρδινογιάννη στο νέο Δ.Σ, αλλά να εκπροσωπηθεί από άτομα της εμπιστοσύνης της. Είναι γνωστό πως και ο Τζίγγερ σύμφωνα και με παλιές δηλώσεις του δεν θα είναι μέλος του νέου Δ.Σ.

    Επίσης ο Τζίγγερ επιμένει στη δήλωση του να λειτουργεί ως 30%, με βάση αυτό το ποσοστό θα δηλώσει 6 + 6 νέα μέλη της εμπιστοσύνης του για το προηγούμενο ποσοστό του 54,7%,  τα άτομα αυτά θα είναι γνωστά στον "κύκλο" του Παναθηναϊκού, μέσα σε αυτούς θα είναι και ο γιος του Αδαμάντιου Πολέμη... Λεωνίδας, όπως του είχαν ζητήσει και οι οργανωμένοι να αναλάβει πιο ενεργό ρόλο στην ΠΑΕ, ακόμα θα υπάρχουν και κάποιοι παλαίμαχοι παίχτες του συλλόγου.


    Οι υπόλοιποι μέτοχοι που είναι και μειοψηφία θα συνεχίζουν με εκπροσώπους...

    Ο δεύτερος με το μεγαλύτερο ποσοστό μετοχών Ανδρέας Βγενόπουλος θα ορίσει ξανά τους Μάνο Μαυροκουκουλάκη και Μαίρη Λομβάρδου, για τον εκπρόσωπο του Νίκου Πατέρα δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα, ενώ οι πιθανότητες να είναι ο ίδιος παραμένουν λιγοστές,  μετά και την απόφαση του Αντώνη Αντωνιάδη να μην συνεχίσει θα προσπαθήσει να ορίσει κάποιον άλλο.

    Ο Μιχάλης Ζολώτας θα εξακολουθήσει να έχει ως εκπρόσωπο τον Μίμη Δομάζο, ενώ οι Αδαμάντιος Πολέμης, Γιώργος Νίκας και Γιάννης Ξυλάς θα συνεχίσουν να έχουν της θέσεις που είχαν και προηγούμενο Δ.Σ.

    Ο Παναγιώτης Δάβαρης θα παραβρίσκεται ο ίδιος, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος θα παραμείνει ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, όσο για τον Παύλο Γιαννακόπουλο αύριο θα ξεκαθαριστεί αν θα είναι ο ίδιος στο Δ.Σ ή όχι.
    Όταν αύριο οριστεί το νέο Δ.Σ, έχει καθοριστεί την ίδια μέρα στις 4 το απόγευμα να συνεδριάσει για να εκλεγεί η διοικούσα επιτροπή που θα παίρνει τις αποφάσεις για την νέα χρονιά.


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad