Header Ads

  • Breaking Green News

    ΓΟΝΤΙΚΑΣ: "ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΣΤΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΠΛΑΝΚΟ!"

    Ο Δημήτρης Γοντικας μετά την παρουσίαση του Ζεκα μίλησε για προτάσεις Μπουμ, Γιουρκα, το επησιμο ενδιαφέρον για τον Κάστρο και αλλά...

    -Αναλυτικά οι δηλώσεις:

     Για Μπουμσονγκ τι ισχύει?

    "Έχουμε πρόταση αλλά εν αρκεί να συμφωνήσουμε μόνο εμείς"

    Πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ υπάρχει και για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη από ομάδα του εξωτερικού, ενώ δεν έχει έρθει κάποια βελτιωμένη για τον Σιμάο, μετά από εκείνη των 500.000 ευρώ που απορρίφθηκε από την ομάδα. "Ο παίκτης τη σκέφτεται" υποστήριξε για τον Γιούρκα, ενώ για τον Σιμάο αρκέστηκε να πει: "Δεν έχουμε κάτι νεότερο, δεν ξέρω αν θα έχουμε".


    Θα κινηθείτε για Κάστρο και Μπλάνκο?

    "Μόνο για Καστρο ενδιαφερόμαστε...για όλες τις κινήσεις που κάνουμε πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Είμαστε σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με το τεχνικό επιτελείο. Έχουμε μπροστά μας ένα μήνα και κάποιες μέρες, για να κάνουμε κάποιες προσθήκες, εφόσον ο προπονητής διαπιστώσει ότι πρέπει να διορθωθεί κάτι. Όλα όμως είναι σε άμεση συνάρτηση με τα οικονομικά μας".

    "Σας διαβεβαιώνω πως από την πλευρά μας δεν έχει υπάρξει καμία προσέγγιση με τον Μπλάνκο, ούτε και ο προπονητής μας τον έχει υποδείξει".


    Θα ενδιέφερε τον Παναθηναϊκό κάποιος παίχτης από τον Ολυμπ. Βόλου?

    "Ο πρόεδρος της ομάδας τους είναι φυλακισμένος... εγώ δεν θα έπαιρνα ποτέ παίκτη από τον Ολυμπιακό Βόλου".


    Οι μέτοχοι θα βοηθήσουν ή όλα είναι στάσιμα...?

    "Δεν έχω την παραμικρή ένδειξη ότι κάτι έχει μεταβληθεί". Εμείς κινούμαστε με βάση τα έσοδα και έξοδα που έχουμε, εγώ υπολογίζω μόνο στο χρήμα που μπορεί να δημιουργήσει η εταιρία, δεν περιμένω κάτι άλλο".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad