Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ...ΠΑΛΕΨΕ ΜΕ ΨΥΧΗ!

    Δεν ξεκίνησε καθόλου καλά ο αγώνας για τους Πράσινους, από το 3' λεπτό παγωμάρα, αλλά είχε ψυχή και πάλι Λέτο...(+VIDEO & δηλώσεις)


    Όλα πήγαν στραβά με αποβολή και γκολ κατά, πάλεψε η ομάδα μέχρι το τέλος και κατάφερε να φύγει με έναν πολύτιμο βαθμό...

    Ας δούμε τον αγώνα ημίχρονο, ημίχρονο...

    Μόλις στο 3' λεπτό ο Καρνέζης κάνει μια αναγκαστική έξοδο εκτός περιοχής με τα χέρια για να διώξει την μπάλα που πήγαινε προς το τέρμα, δέχθηκε την κόκκινη κάρτα, με τη άμυνα πάντως στη συγκεκριμένη φάση να απουσιάζει παντελώς...

    O Φερέιρα αναγκαστικά κάνει αλλαγή, βράζει τον Σιμάο και περνάει στον αγώνα τον 17χρονο Καπίνο.

    Από εκεί και μετά έγινε αμυντικό παιχνίδι, παίχτηκε περισσότερο στο κέντρο, με τον Λέτο να είναι δραστήριος από τα αριστερά και τον Κουίνσι από τα δεξιά να προσπαθούν και να έχουν καλές στιγμές άλλα χωρίς αποτέλεσμα.

    Η άμυνα ήταν ευάλωτη στις επιθέσεις των γηπεδούχων, όπως ήταν φυσιολογικό, παίζοντας και από πολύ νωρίς με παίχτη λιγότερο.Δεν έγιναν ευκαιρίες, σκορ ημιχρόνου 0-0.

    Στο δεύτερο ημίχρονο, με την έναρξη του, ο Πορτογάλος τεχνικός βάζει τον Βυντρα στη θέση του Σειταριδη που ήταν άτολμος και κακός σήμερα μετά από πολύ καιρό, περιμένοντας πολλοί από αυτόν μια δυνατή προσπάθεια στον αγώνα...άλλα δεν ήρθε ποτέ.

    Οι πράσινοι μπήκαν αποφασισμένοι παρα το αριθμητικό μειονέκτημα, αλλά ήρθε η προσγείωση απότομα. Στο 52' λεπτό ο Τοτσε χάνει ευκαιρία και μετά από ένα λεπτό οι γηπεδούχοι σκοράρουν με τον Μιτρογλου, υστέρα από σέντρα που δέχθηκε και την πράσινη άμυνα σε αδράνεια.

    Δεν το έβαλαν κάτω όμως οι παίχτες του Φερειρα παρα το γκολ, πίεσαν και στο 63' λεπτό χάνουν διπλή ευκαιρία...Σέντρα από τον Κουίνσι στο Λετο, σουτ το Αργεντινός, διώχνει τη μπάλα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Γιαννούλης, επαναφέρει ο Βύντρα μέσα στην περιοχή ο Ρούντολφ, στο πρώτο άγγιγμα του με τη μπάλα ο Μαγυάρος χάνει μια καλή ευκαιρία για γκολ.

    Στη συνέχεια δεν έγινε κάποια σημαντική φάση από τις δυο ομάδες για αρκετά λεπτά, ο Λετο παρέμενε ο πιο δραστήριος παίχτης του Παναθηναϊκού. Δεν είχαν όμως σωστή ανάπτυξη οι πράσινοι με λάθος μπαλιές... ο Βυντρα προσπαθούσε από τα δεξιά και ο Ρούντολφ με κάποιες ατομικές προσπάθειες.
    Στο 86' λεπτό ήρθε η λύτρωση της ισοφάρισης για τον Παναθηναϊκό, υστέρα από προσπάθεια και σέντρα του Κουίνσι, ο Λέτο σκοράρει πετυχαίνοντας ένα ωραίο γκολ για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική με ιδανικό σουτ.

    Για τα επόμενα 4' λεπτά που έμεναν, συν τα 4 των καθυστερήσεων το "Τριφύλλι" προσπάθησε να πάρει τη νίκη με κάθετες μπαλιές προς τον Ρούντολφ, αλλά δεν άλλαξε κάτι και το 1-1 έμεινε ως το τέλος.
    --------

    -Ο Φερέιρα μετά το τέλος του αγώνα φεύγοντας για τα αποδυτήρια, μίλησε στη Nova:

    Για το τι γεύση του άφησε το παιχνίδι με την εξέλιξη που είχε, είπε... 

    "Μου αφήνει άσχημη γεύση το αποτέλεσμα, γιατί ήρθαμε εδώ με σκοπό μόνο την νίκη, είχαμε ατυχίες από πολύ νωρίς με την κόκκινη στον Καρνέζη.."


    "Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι διαιτητές παίζουν φοβισμένα μετά από δυο αγωνιστικές..."


    Ο κόσμος θα θυμάται τον σημερινό αγώνα, γιατί παρα του ότι έπαιζε με 10 παίχτες έκανε περισσότερες ευκαιρίες ο Παναθηναϊκός από τον αντίπαλο..."

    -VIDEO: Φάσεις και γκολ...




    Editorial:(greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad