Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ: "ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ"

    Ο Κώστας Κατσουρανης μετά τον αγώνα τόνισε πως η ομάδα άξιζε τη νίκη και ότι θα συνεχίσει στο δρόμο προς την κορυφή...

    -Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


    Για το αποτέλεσμα, είπε:
    "Θεωρώ ότι εκτός από την αδράνεια στο γκολ είχαμε ψυχή και παίζαμε καλά. Δείξαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε, είχαμε ευκαιρίες. Δυστυχώς ή ευτυχώς πήραμε έναν βαθμό, θα ζήσουμε μ' αυτό και θα συνεχίσουμε"

     Για τα λάθη που έκαναν οι παίκτες των "πράσινων", είπε: 
    "Δεν νομίζω ότι η ομάδα έκανε πολλά λάθη. Έγιναν κάποια λάθη επειδή υπήρχε κούραση με ένα παίκτη λιγότερο. Ήταν καλή η εικόνα της ομάδας κατ' εμέ. Θέλαμε πολύ τη νίκη και την κυνηγήσαμε ως το τέλος. Κοιτάμε ματς με ματς να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Μπορούμε, έχουμε καλή ομάδα και πάμε για να πετύχουμε τον στόχο μας".

    Για την μεγάλη απραξία που θα υπάρξει στη συνέχεια, είπε: 
    "Θα κάνουμε ένα μήνα να ξαναπαίξουμε, όσοι ειδικά δεν έχουν Εθνική ομάδα. Είναι πολύ κακό. Υπάρχει ανοργανωσιά... Στην Ελλάδα είμαστε. Αντικατοπτρίζει το ποδόσφαιρο την ελληνική κοινωνία άλλωστε...".

    Για τα διοικητικά, είπε: 
    "Δεν είναι δική μας δουλειά τα διοικητικά. Έχουμε ενημέρωση που πρέπει από τον κ. Γόντικα, μας ενημερώνει, εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και να δίνουμε ψυχή μας. Η ομάδα είναι μεγάλη. Εχει κόσμο, έχει παίκτες που ξέρουν ποια φανέλα φοράνε".

    Για το αν ανακάμπτει η ομάδα μετά τους ευρωπαϊκούς αποκλεισμούς, είπε: 
    "Ο Παναθηναϊκός έτσι κι αλλιώς είναι ανταγωνιστικός, έχουμε ένα καλό ρόστερ που μπορεί να μας οδηγήσει στην κορυφή και αυτό που μπορούμε θα το κάνουμε κάθε Κυριακή".

    Για τον Καπίνο, είπε: 
    "Ήταν μια άτυχη στιγμή για την ομάδα και σημαντική στιγμή για τον Στέφανο. Όποιος φοράει τη φανέλα είναι παίκτης του ΠΑΟ, τον βοηθήσαμε κι εμείς αλλά δεν είχε ανάγκη, ήταν πολύ καλός".

    Editorial:(greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad