Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΟΥ ΤΟΥ ΡΟΥΝΤΟΛΦ!

    Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε χθες με την Εθνική του ομάδα ο Ρούντολφ Γκέργκελι στη νίκη επί της Σουηδίας για τα προκριματικά του Euro...(+VIDEO)


    O νεοαποκτηθείς επιθετικός του Παναθηναϊκού και την δεν έκανε στον συγκεκριμένο αγώνα, έλυνε και έδενε...

    Από την αρχή του αγώνα άρχισε το προσωπικό του σόου...

    Ήταν αυτός που με δίκη του "ενέργεια" κέρδισε το χαμένο όμως πέναλτι της ομάδας του και έδωσε το μισό γκολ με ωραία κάθετη μπαλιά στον Σάβιτς για να κάνει ο δεύτερος το 1-0, ο Ρούντολφ* ήταν ο πιο επικίνδυνος για την άμυνα της Σουηδίας και δύσκολα τον αντιμετώπιζαν...

    Στο δεύτερο ημίχρονο μπορεί να έπεσε η απόδοση του λίγο, αλλά το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε αυτός... δίνοντας την νίκη στους Μαγυάρους .

    Μετά από έναν πολύ καλό συνδυασμό στην επίθεση... βρέθηκε στην περιοχή και με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι ύστερα από συρτή σέντρα διαμόρφωσε το τελικό σκορ 2-1 για την ομάδα του, αποθεώνοντας τον "έξαλα" όλο το γήπεδο!

    Χθες ο Ρούντολφ για όσους είδαν τον αγώνα, έδειξε ότι το ξέρει το τόπι και μάλιστα πολύ καλά, είναι ευχή όλων ο παίχτης να συνεχίσει και στον Παναθηναϊκό να αποδεικνύει στο γήπεδο με εμφανίσεις σαν αυτές... ότι δίκαια αποκτήθηκε για να βοηθήσει και όχι να κάνει ένα χρόνο διακοπές στην Ελλάδα, τα παραδείγματα είναι πολλά... άλλα κακά, άλλα καλά...μένει να το αποδείξει στο πρωτάθλημα!



    -VIDEO:




    *Ρούντολφ είναι το επίθετο και το Γκέργκελι το μικρο του(στα ελληνικά σημαίνει Γρηγόρης).

    Editorial:(greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad