Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ"

    Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα  στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα στη Ξάνθη, τόνισε πως οι παίχτες του είναι μαχητές και μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα...(+Δηλώσες Γόντικα)

    -Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


    Ο Παναθηναϊκός είναι πιο ομάδα από πέρυσι;

    "Νομίζω πως εφέτος ήμαστε διαφορετική ομάδα με διαφορετικούς παίκτες. Είναι πιο αλληλέγγυος ο Παναθηναϊκός με μεγαλύτερο δέσιμο. Ο μήνας χωρίς ματς ήταν περίπλοκος για εμάς. Δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση αλλά πρέπει να παίζουμε για να αποδείξουμε στο γήπεδο και να βγάλουμε αυτά που κάνουμε στην προπόνηση.

    Στο 11 εναντίον 11 ήμασταν καλύτεροι σήμερα και για εμάς ο πιο δύσκολος αντίπαλος ήταν ο άνεμος. Σε ένα δεκαπεντάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιο χαλαροί από ότι έπρεπε και μετά την αποβολή διαφοροποιήσαμε τον τρόπο του παιχνιδιού μας. Στο ξεκίνημα της επανάληψης όμως αρχικά είχε κοπάσει ο άνεμος και δεν ήμασταν όπως έπρεπε.
    Στην επανάληψη σημειώσαμε και τρίτο τέρμα αλλά ο άνεμος που επανήλθε δριμύτερος στη συνέχεια, μας δημιούργησε πρόβλημα. Βεβαίως, δεχτήκαμε δυο πολύ καλά και όμορφα γκολ. Εκεί ένιωσα πως πρέπει να σιγουρέψω το αποτέλεσμα και τη νίκη μας και έκανα τα πάντα για αυτό. Συγχαίρω τους παίκτες μου για τον τρόπο που πολέμησαν και προάσπισαν την ομάδα. Μερικές φορές είναι δύσκολο να παίζεις με 10 και οι παίκτες την ώρα του αγώνα το σκέφτονται αυτό. Η σημερινή νίκη, το αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο και ο τρόπος που αγωνιστήκαμε και οι συνθήκες που συναντήσαμε, αποδεικνύουν ότι μπορούμε να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα εφέτος. Έχουμε όλες τις δυνατότητες. Έχουμε τραυματίες και νομίζω πως χάσαμε και τον Βύντρα.

    Έχουμε και απουσίες αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την σοβαρή και σκληρή δουλειά με σκοπό πάντα την νίκη. Δεν κατανόησα πολύ καλά την αποβολή του Βιτόλο. Όπως δεν κατάλαβα και την αποβολή του Βυντρα πέρυσι στο κύπελλο με τον ίδιο διαιτητή νομίζω... Δεν την κατανόησα. Δεν κατάλαβα επίσης γιατί δεν αποβλήθηκε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Όταν έχουμε μια τέτοια κατάσταση όπως διαμορφώθηκε με έναν τερματοφύλακα και έναν επιθετικό, πρέπει να αποβάλλεται ο τερματοφύλακας.

    Για τον νεαρό Καπίνο;
    Ο Καπίνος συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις. Καλές εμφανίσεις σε μια ομάδα που παίζει με 10 παίκτες σε δυο ματς. Είναι νέος με πολλές δυνατότητες και με πολύ δρόμο μπροστά του και είναι όλα στο χέρι του. Πρέπει να δουλέψει σκληρά. Γενικά, όπως στρώνει κανείς κοιμάται...Αν στρώσεις καλά θα κοιμηθείς καλά. Πάντως, ήταν δύσκολο ματς το σημερινό με φανταστικά γκολ".

    Η γνώμη σας για τα διοικητικά;
    "Για θέματα εξωαγωνιστικά όπως τα διοικητικά , δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ".

    Πιστεύεται στις δυνατότητες του Πετρόπουλου;
    "Ο Αντώνης είναι πολύ καλός επιθετικός. Σήμερα είχα και την επιλογή του κλέϊτον. Αυτό δεν μειώνει τον Πετρόπουλο".
    --------------------
    -ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΟΝΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΠΑΠΠΑ:

    Χαρακτηριστικά είπε:
    "Δεν ήταν μόνο οι καιρικές συνθήκες. Υπήρχαν και άλλα πράγματα που ήταν αντίξοα και δεν ήταν η πρώτη φορά που τα βλέπουμε. Δεν γίνεται να μιλάμε για κάθαρση με τέτοια φαινόμενα"


    "Συγχαρητήρια στους παίκτες, στο προπονητικό τιμ για τη νίκη αλλά και στην διοίκηση της Ξάνθης για την φιλοξενία".

    Σε ερώτηση για τις εξελίξεις στα διοικητικά, είπε: "Το ένα κομμάτι το χειρίζεται η πλευρά του μεγαλομετόχου. Το άλλο τα διοικητικά όργανα του συλλόγου. Όταν θα έχουμε κάτι, θα ενημερωθείτε σχετικά". 
    -------------


    Editorial: (greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad