Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΟΥΙΝΣΙ: "ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗ"

    Ο σκόρερ του τρίτου γκολ για τους πράσινους, Κουίνσι Αμπέγε, τόνισε μετά το παιχνίδι πως η νίκη έχει μεγάλη σημασία για τη συνέχεια...(+Δηλώσεις Καπίνο)

    -Δήλωσε χαρακτηριστικά:

    "Ήταν άσχημες οι καιρικές συνθήκες και για τις δύο ομάδες αλλά καταφέραμε και πήραμε μια πολύτιμη νίκη. Κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα, πετυχαίνοντας νωρίς δύο γκολ. Μετά ήρθε η αποβολή αλλά καταφέραμε να κρατήσουμε το υπέρ μας αποτέλεσμα παρά τα δύο γκολ που δεχθήκαμε"

    "Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα. Σημασία έχει φυσικά ότι πήραμε την νίκη. Νιώθω πολύ καλά, αν και άργησα να έρθω και να προσαρμοστώ".


    Για τον αγώνα με τον Εργοτέλη που ακολουθεί, είπε:
    "Παίζουμε στην έδρα μας και δεν θέλουμε τίποτα άλλο πέρα από την νίκη για να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο".
    ---------
    -Δηλώσεις έκανε και ο Καπίνο:

    "Ήταν μία πολύ δύσκολη νίκη. Μείναμε από το πρώτο ημίχρονο με δέκα παίκτες, ενώ μας δυσκόλεψε στην επανάληψη ο αέρας. Η σημερινή νίκη για εμένα τεράστια. Το κλειδί είναι ότι αυτή η ομάδα δείχνει πως έχει ψυχή, σε κάθε της παιχνίδι. Από την αρχή της χρονιάς βγάζει ομαδικότητα και όλα τα παιδιά κάνουν τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς"


    Για το πως νιώθει που ξεκίνησε βασικός, είπε:
    "Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Δεν έχει σημασία ότι είμαι 17 ετών, πρέπει να συμπεριφέρομαι σαν έμπειρος παίκτης και να βοηθήσω την ομάδα".


    Για τους οπαδούς, είπε:
    "Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Σήμερα ήταν ο 12ος παίκτης για εμάς. Ήταν φανταστικοί".

    Editorial: (greenarea team) 
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad