Header Ads

  • Breaking Green News

    ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

    Όταν η ουσία, το παθός και η δύναμη συνδυάζονται με το θέαμα, τότε το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, όπως και ο Παναθηναϊκός...(+VIDEO,αναλυτικό άρθρο)  

    Ήταν απολαυστικός,ήταν αυτό που ήθελε ο κόσμος του! σκόρπισε τον Εργοτέλη στους τέσσερις ανέμους...

    Μπροστά σε 20 χιλιάδες περίπου θεατές η ομάδα του Φερέιρα νίκησε εύκολα 4-0 τους Κρητικούς και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

    Το παιχνίδι ήταν για άλλη μια φορά, προσωπικό σόου του Λετο με τα δυο γκολ που πέτυχε, κάνοντας και πολύ καλή εμφάνιση, βέβαια και οι υπόλοιποι παίχτες ήταν πολύ καλοί στο παιχνίδι.


    -Ας δούμε τον αγώνα ημίχρονο, ημίχρονο...

    Ο Φερέιρα παρέταξε τους πράσινους με δύο νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, τον Μαρίνο στη θέση του τραυματία Βύντρα και τον Κατσουράνη σε εκείνη του τιμωρημένου Βιτόλο. Δίδυμο στην επίθεση για δεύτερο σερί παιχνίδι δύο μη καθαρόαιμοι φορ, οι Κλέιτον και Λέτο.

    Το ξεκίνημα πολύ καλό για την ομάδα με πολύ νωρίς στο σκορ, χάρη στο πείσμα του Μπουμσόνγκ. Ο Γάλλος αμυντικός με κεφαλιά δυναμίτη στο 7' λεπτό, από κόρνερ του Λέτο έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά δεν παράτησε τη φάση και με νέα κεφαλιά νίκησε ξανά τον Πίρσον και τους αμυντικούς του Εργοτέλη στέλνοντας την στρογγυλή θεά στο πλεχτό και τους 20.000 οπαδούς του Τριφυλλιού στα ουράνια.

    Η ομάδα του Εργοτέλη μετά το γρήγορο 1-0 αναγκάστηκε να βγει μπροστά και προσπάθησε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση, απειλώντας σε κάποιες περιπτώσεις με τους Λεάλ και Σασιασβίλι, δίχως ωστόσο να ανησυχήσει ιδιαίτρα τον Καπίνο. Οι πράσινοι ανέβασαν απόδοση και πάλι... και στο 25' λεπτό, ύστερα από πανέμορφο συνδυασμό των Κλέιτον, Κουίνσι, ο δεύτερος έβγαλε τη σέντρα πάρε-βάλε στον Λέτο, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Πίρσον, σημειώνοντας το 6ο του φετινό τέρμα στο πρωτάθλημα και γράφοντας το 2-0 για τον Παναθηναϊκό.

    Λίγο πριν το 30' λεπτό ο Μπουμσόνγκ θα αντικατασταθεί από τον Καντέ, εξαιτίας ενοχλήσεων στους κοιλιακούς και προκειμένου να μην πάθει μεγαλύτερη ζημιά ενόψει Τούμπας. Οι παιχτες του Φερέιρα δεν έριξαν τους ρυθμούς τους και πέτυχαν και τρίτο γκολ στο 32' λεπτό, ύστερα από σέντρα του Μαρίνου και κεφαλιά-πάσα του Κουίνσι στον Κατσουράνη, που αν και πεσμένος με πλασέ έκανε το 3-0 μέσα σε αποθέωση.

    Στο 37' λεπτό διαιτητής Μήτσιος δείχνοντας "υπέρμετρο ζήλο" διέκοψε το ματς και ζήτησε να κατέβει ένα πανό που αναφερόταν στους πολιτικούς και το οποίο είχαν αναρτήσει οι οπαδοί των πρασίνων. Το παιχνίδι διακόπηκε για 7 λεπτά, αφού οι οπαδοί παρά τις προτροπές από τα μεγάφωνα δεν το κατέβαζαν. Τελικά, ο διαιτητής το είδε αλλιώς... και συνέχισε το παιχνίδι, με τον Καραγεωργίου να κάνει γρήγορα δύο αλλαγές για να αλλάξει την κακή εικόνα του Εργοτέλη και το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με ακόμη μία καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό με τον Λέτο, που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί λάθος του Πίρσον, αλλά αστόχησε.

    Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι δεν έχασαν τον ρυθμό τους και πίεζαν απο την αρχή...με τον Κατσουράνη να αναγκάζει τον Πίρσον σε απόκρουση σε κόρνερ σε σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή στο 47' λεπτό, μετά από 10' και ύστερα από όμορφο συνδυασμό του Κατσουράνη με τον Λέτο, ο Αργεντίνος ανατράπηκε από τον Χίμπλινγκερ και κέρδισε πέναλτι το οποίο και αξιοποίησε ο ίδιος, γράφοντας το 4-0.

    Ας μεγάλο το σκορ, οι πράσινοι δεν κατέβασαν ταχύτητα και πάλι, προσπαθούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα με τους Κουίνσι,Λέτο και Ζεκά να κάνουν "οργιά" στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας καλές ευκαιρίες. Ο Πορτογάλος τεχνικός απέσυρε τον Κατσουράνη βάζοντας τον Καραγκούνη στο ματς, με τον "Κάρα" να έχει "κεραυνός" στο δεξί δοκάρι του Πίρσον στο 76' λεπτο.
    Λίγο αργότερα στο παιχνίδι πέρασε και ο νεαρός Μαυρίας αντί του Κλέιτον, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και οι πράσινοι πήραν το τρίποντο, τελικό σκορ 4-0.


    -VIDEO:





    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad