Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΤΟΝ ΣΙΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ"

    Ο Βλάσης Τσάκας ούτε να φάει δεν προλαβαίνει με τόσες δηλώσεις που κάνει κάθε τρεις και λίγο, αυτή τη φορά μίλησε και για μεταγραφές και επιστροφή του Σισε...

    -Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

    Για την αμφισβήτηση που υπάρχει, είπε...
    "Είναι ενοχλητικό, ενοχλητικότατο να προσπαθώ σε καθημερινή βάση να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας και πως υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον από τον Πρίγκιπα για τον Παναθηναϊκό. Πήγα στην πρεσβεία σήμερα, αλλά δεν ήταν δυνατό να πιστοποιηθεί η υπογραφή του Πρίγκιπα. Αλλά ποιος είναι εκείνος που θα πιστοποιήσει τη βασιλική οικογένεια; Θα το κάνουμε από τη Σαουδική Αραβία και θα τελειώσουμε με αυτό το θέμα. Αν και τώρα έχουμε καινούργιο ζήτημα να ασχοληθούμε, την κουμπαριά μου με τον Βατσινά. Μπορώ εγώ να απολογούμαι επειδή ο αδερφός μου έχει βαφτίσει το παιδί της αδερφής του Βατσινά; Δεν το καταλαβαίνω. Όσοι ασχολούνται με αυτά και δεν δίνουν σημασία στα σημαντικά, θα εκπλαγούν".


     Για την δήλωση του Σισέ και την επιθυμία να επιστρέψει κάποια στιγμή στον Παναθηναϊκό, είπε... 
     "Υπάρχει περίπτωση να θέλει να επιστρέψει αυτός ο παίκτης στην ομάδα και εμείς να πούμε όχι; Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο;".

    Αν όλα πάνε όπως τα σχεδιάζετε, η μεγάλη μεταγραφή του χειμώνα που έχετε προαναγγείλει θα είναι του Σισε ή άλλη..;
    "Η μεταγραφή για την οποία έχουμε μιλήσει αφορά ένα δώρο του Πρίγκιπα για τον Παναθηναϊκό, αν όλα πάνε καλά όπως λέτε. Πρόκειται για μία μεγάλη μεταγραφή, που δεν σχετίζεται με τις δηλώσεις που έγιναν από τον Σισέ. Τώρα αν ο Σισέ θέλει πολύ να επιστρέψει στην ομάδα και υπάρχει το έδαφος τον Γενάρη να γίνει κάτι τέτοιο, τρελοί είμαστε να μην τον θέλουμε; Σε αυτήν την περίπτωση μπορούν να γίνουν δύο μεγάλες μεταγραφές! Πού είναι το πρόβλημα;"

    Μια τέτοια κίνηση θα κάνει καλό και στο προφίλ του πρίγκιπα, πιστεύετε;
    "Μα δεν θα κάνουμε επικοινωνία στον Παναθηναϊκό. Σκοπός μας είναι να φτιάξουμε μία μεγάλη και δυνατή ομάδα, όχι να κάνουμε επικοινωνιακά παιχνίδια στην πλάτη της. Τώρα, για την ώρα, με ενδιαφέρει να πάω για δύο ημέρες στο Ηράκλειο και να ξεκουραστώ λίγο. Την Πέμπτη που θα ταξιδέψω στην Τζέντα θα δούμε...".


    Εditorial: (greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad