Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΑΡΙΤΣ: "ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ ΦΕΤΟΣ"

    Ο Αλεξ Μάριτς σε δηλώσεις του τόνισε πως και πάλι φέτος υπάρχει ο στόχος του τρεμπλ για τον Παναθηναϊκό...

    -Χαρακτηριστικά δήλωσε...

    Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός στο τουρνουά της Κωνσταντινούπoλης. Σε προβλημάτισε η εικόνα;

    "Είναι αλήθεια πως δεν παίξαμε όσο καλά θα θέλαμε σε αυτά τα δύο ματς. Ειδικά στο δεύτερο μας βγήκε η κούραση από τα συνεχόμενα ταξίδια και τα φιλικά, ενώ είχαμε και πολλές απουσίες".

    Με τις πολλές αλλαγές που έγιναν το καλοκαίρι στην ομάδα. Πώς βλέπεις το σύνολο που έχει δημιουργηθεί;
    "Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μονάδες, αλλά ομάδα που αποτελείται από συγκεκριμένο κορμό και κάθε χρόνια γίνονται οι ανάλογες μεταγραφές ώστε να διατηρείται η ομάδα σε υψηλό επίπεδο. Ορισμένοι παίκτες έφυγαν, ήρθαν άλλοι και συνεχίζουμε. Τώρα αυτό που θέλουμε είναι να γίνουμε δυνατό σύνολο. Να βρούμε χημεία και να πετύχουμε και φέτος τους στόχους μας".

    Οι οποίοι είναι;
    "To πρωτάθλημα, η Ευρωλίγκα και το Κύπελλο".

    Με αυτή τη σειρά;
    "Δεν βάζουμε σε σειρά τους στόχους. Τα θέλουμε όλα. Ο Παναθηναϊκός στοχεύει κάθε χρόνο στην κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις".

    Ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει σχεδόν τα πάντα τα τελευταία 15 χρόνια. Παρα τα 6 ευρωπαϊκά,  θέλετε να πάρετε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την Ευρωλίγκα;
    "Πάντα ψάχνουμε για νέα κίνητρα και αυτό σίγουρα είναι μέσα στους στόχους μας. Θέλουμε πολύ και φέτος την Ευρωλίγκα, αλλά και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Κανείς δεν βαριέται να είναι πρώτος".

    Πέρσι στους τελικούς του πρωταθλήματος βρήκες τη φόρμα σου, φέτος θα είναι η χρονιά σου;
    "Μακάρι. Δηλαδή το εύχομαι, αλλά κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά. Θέλω να είμαι υγιής και να πηγαίνει καλά η ομάδα. Αν μάλιστα η καλή πορεία της ομάδας συνδυαστεί και με δικές μου καλές εμφανίσεις, τότε θα έχει γίνει ο τέλειος συνδυασμός. Νιώθω αρκετά δυνατός φέτος και θέλω να αφήσω πίσω μου μια για πάντα τον τραυματισμό μου".

    Editorial: (greenarea team) 
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad